Polygynax in sarcina
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rrox3/rrox3.jpg)
Sunt insarcinata, saptamana 22. Medicul meu mi-a prescris Polygynax, 1 ovul din 3 in 3 seri, pentru o secretie mai abundenta alb-galbuie, dar care nu e insotita de mancarimi. Problema a aparut cand am citit prospectul si am vazut ca Polygynax-ul nu e recomandat in sarcina, nefiind suficient studiat efectul lui asupra fatului.
Are cineva mai multe informatii despre asta?
Raspunsuri
![](images/user_woman.png)
gio spune:
Am folosit Polyginax in sarcina, fara probleme, la recomandarea dr, vezi ca am intrebat si dr site-ului si mi-a zis ca e ok.
Acum, mie nu mi se pare normal ca dr sa-ti dea un tratament fara analize?! De obicei, se face intai o secretie si apoi urmeaza tratamentul, cu atat mai mult in sarcina...O infectie netratata poate fi mai periculoasa decat tratamentul in sine (poate duce la ruperea memebranelor, nastere prematura) si daca e nevoie de ele, ovulele se folosesc fara probleme de obicei.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rrox3/rrox3.jpg)
rrox3 spune:
In ce luna de sarcina erai cand ai folosit Polygynax? Am inteles ca e OK in ultimele saptamani in ideea curatirii traseului pentru bebe, dar nu stiu daca e OK si in trimestrul 2, din cauza asta intreb. Cred ca medicul mi l-a prescris cumva pentru siguranta, dar am indoieli mari daca sa il folosesc sau nu. Pe de alta parte mare infectie nu are cum sa fie din moment ce nu ma ustura, nu ma mananca, etc. Am pus intrebarea si doctorului de pe forum, dar inca nu mi-a raspuns. Iti multumesc oricum pentru raspuns.
DanaRosu spune:
Eu am folosit Polygynax in luna a 5-a de sarcina dar si in luna a 9-a, inainte de nastere (testasem pozitiv in luna a V-a la streptococ B). Nu au fost nici un fel de probleme. Insa o analiza a secretiei ar trebui sa-ti faca medicul.
Multa sanatate si sarcina usoara!
Dana
And, yes, I am a blonde!
vanessa ionescu spune:
si mie mi-a dat dupa luna a 7 a . Am avut probleme cu secretia de la inceputul sarcinii dar nu mi-a dat ovule decat dupa luna a 7 spunandu-mi ca acum pot sa iau. fara analize, dar ma stia dr de 10 ani asa ca si-a dat seama ca e secretie de sarcina.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/vanessaionescu
roxy_crist spune:
de la inceputul sarcinii (nici nu stiam ca sunt gravida)am avut o scurgere ciudata , vascoasa , alba (cateodata alb-verzuie deschis) dar care trecea apoi aparea iar...tot asa. Pana sa ajung la gineco , mi-am facut un test de sarcina si era pozitiv.Stiam de la alte femei ca in sarcina ai tot felul de scurgeri si din acest motiv nu mi-am facut griji . Nu aveam mancarimi sau altceva . Am fost numai la eco primele 3 luni . Totul este in regula . Totusi la trei luni jumate m-am dus la gineco si mi-a zis ca am vaginita si mi-a dat polygynax si spalaturi cu musetel si bicarbonat . Acum am patru luni jumate si umblu in geanta cu ovulele . Nu am folosit nici unul . Mi-e frica . Nu este un medicament testat destul . Nu se cunoaste efectul teratogen asupra fatului . Folosesc musetelul si dupa irigatii ma simt mult mai bine . Problema este ca acum au aparut mancarimi . Ce sa fac?????