Ce parere aveti despre"agatatul" pe strada?

Ce parere aveti despre"agatatul" pe strada? | Autor: daniela_daneza

Link direct la acest mesaj

Poate parea ciudat acest subiect dar cred ca se intampla destul de des.As vrea sa stiu parerea voastra despre acest mod de abordare.
Am o prietena care si-a cunoscut sotul in acest mod , acum vreo 6 ani si totul e ok. deci, cum sta treaba......???

dana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Se pot intampla si cazuri fericite, insa de obicei cei care "agata" fete pe strada nu sunt tocmai seriosi.
Eu am fost abordata pe strada, insa nu am stat de vorba. Si nu vorbesc de golani, pareau ok, insa....
Odata m-a urmarit unul din Crangasi pana pe Mosilor, am mers cu tramvaiul pana la Gara de Nord, acolo am coborat si m-am uitat la mersul trenurilor, ca trebuia sa plec undeva, am urcat in troleu si am coborat pe Mosliro, el dupa mine, m-am prins ca ma urmareste. Pana la urma m-a abordat, insa cum aveam un prieten (actualul sot) nu am fostde acord cu o intalnire.
Dar...daca e serios...esti libera, pana la uram nu ai ce pierde, nu?

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

Daca e facut finut n-am nimic importiva. Si pe mine m-a agatat o data un tip in metrou, dar super finut si nu m-am suparat. Cu mirlanii e insa alta poveste...Deci important este CUM se petrece agatatul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

E un risc. Se poate sa fie bine, se poate sa iasa nasol.
Oricum, prima intrebare pe care ti-o pui e cat de serios e tipul respectiv si de cate ori a mai facut chestia asta pana la tine?

Pentru un flirt ar fi OK. Unor fete chiar le place chestia, atata timp cat se pastreaza respectul, nu zic de aia care te mai si ciupesc de fund...

Se mai intampla si cazuri in care ei is seriosi, insa in general e cam dubioasa chestia.

Ramonika si pisica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Am si pareri bune si rele deci insumate se anuleaza...

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mispas007@yahoo.com spune:

Uite, au trecut 17 ani de cand sotul meu m-a "agatat" (e drept ca nu pe strada, ci intr-un bar). Si am ramas "agatati".

Madalina

Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aprilie spune:

Agatatul pe strada e OK daca cel care "agata" e simpatic ( nu un mirlan si un mitocan).
Daca mai are si simtul umorului e cu atit mai bine.Nu am "rezistat" niciodata tipilor care ma faceau sa rid !

Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Nu stiu, matusa mea asa s-a maritat. A agatat-o in tranvai si azi asa, maine asa si au 20 si ceva de ani de casnicie si sunt fericiti.

paula2003 & alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alexa13tinta/

Sarbatori fericite

Mergi la inceput