Copilasi de mai 2003 (30)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adita spune:

La multi ani! sa ne auzim cu bine la anul care vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

La multi ani mamici!
Dana, vreau si eu asa servici! Am nevoie de odihna si liniste. Ilinca scoate untul din mine. Fata buna, stie ca trebuie sa slabesc. Dar eu sunt incapatanata si mananc mai mult decat imi consuma ea. Sac!
Am mancat azinoapte si de atunci incoa... de parca ne pregatim de foamete indelungata. Facem provizii ca ursul inainte de hibernare.
Cum ati petrecut de Revelion?
Noi la masa si la tv si in balcon sa admiram miile de focuri de artificii. Nu credeam ca o sa vad la mine in cartier asa multe artificii, aproape ca in centru. Am stat ore intregi pe geamuri cu ochii cascati spre cer. Ilinca era fascinata, nu mai zicea nimic, cred ca nu stia ce sa inteleaga biata din nebunia care era in jurul ei.
A iesit si Ovidiu afara sa aduca contributia noastra la spectacolul de lumina si pocnete. Mai avem inca multe artificii si pocnitori, cred ca pana la Sf Ion o sa pocnim in fiecare noapte.
Ne-am culcat pe la 4 dupa ce am culcat-o pe Ilinca pe la 1 in zgomotele alea (dar a adormit pe loc). Insa dimineata ne-a dat scularea la 8:30 ca de obicei....

www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
Craciun 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

La Multi Ani cu fericire, sanatate si implinirea tuturor dorintelor!

Noi am facut un revelion linistit la cabana Plapiumioara. Paul a refuzat cu indirjire sa doarma de prinz, asa ca am abandonat orice sperante de a prinde miezul noptii cu el treaz. La 12 fara 10 a tras tati de mine, am ciocnit sampania si-am bagat cornul la loc. Majoritatea timpului liber ni l-am petrecut refacindu-i pagina lui Paul, asa ca in timpul cind n-am lucrat am dormit pe rupte. :) Si cam asta-i cu festivitatile in diaspora.
Dana d, nu-ti face griji, ca in afara de 31 decembrie DanaMario nu prea are prilejul sa stea sa se uite la televizor pe internet de la servici, ca-i servici d-ala unde se munceste pe brinci :) Plus, ti-ar conveni un servici unde 31 decembrie e zi lucratoare? :)

Lumy, pai ar trebui sa faceti kilometri de poze si de filme ca sa le vada si tati cind o sa vina. Si poate ne aratati si noua din ele. Da' vreau sa zic ca m-ai omorit, auzi, "revistele ei preferate".. :)

Ca tot sint la subiect: danv, unde-s pozele mai? :)

Aalina, mai mama mai, eu nu petrec suficient timp cu Paul ca sa apuc sa ma si supar pe el. Oricum, tonul de suparat il adopt numai dupa ce-i zic aa 15-a oara o chestie. Ca ma astept ca primele 14 sa le uite :D
Cu cheile bunicilor n-am nici o problema, n-au decit sa aiba grija de cheile lor :) Cu cheile noastre e problema :) Oricum cheile bunicilor nu-l prea mai intereseaza :) Mai nou, daca tocmai a descoperit un nou soi de joaca si mai e si obosit, seara, e suficient sa-i zic "hai sa mergem sa facem baie" ca se trinteste pe jos imediat si incepe sa urle de numa! :) Pe mine ma distreaza la culme (mama denaturata), dar incerc sa nu-i arat, ca sa nu continue. Bunica e, desigur, ingrozita :) si incearca sa-l impiedice sa mai faca asa, sa-l culeaga de pe jos, etc.. daca nu-s pe faza. Daca sint, n-are nimeni voie sa-l bage in seama :) Eu ma uit la televizor, si cind il vad ca s-a plictisit, ii mai zic odata sa mergem sa facem baie.. si uite-asa ne distram noi seara. Sigur, sint si seri in care cum m-aude, da mina frumos si-o luam pe scari in sus.. Cind e tirziu de tot si nu prea mai avem timp de trinteala pe podele, il iau pe sus, in urlete, si de pe la jumatea scarilor, a uitat de ce urla.. Si iac-asa..
Cu combina imi fac griji doar pentru tava de la CD, e singurul lucru pe care-l poate rupe. Caz in care o sa ramina casetofonul, dar nu-mi fac iluzii ca o sa ramina vreo caseta intreaga din miinile lui. Anul trecut in februarie l-am lasat singur vreo 3 minute cu o caseta, timp in care a reusit s-o scoata din cutie si sa desire cam jumate din ea. Ultima idee e sa-i dau pe mina combina din sufragerie, la butoanele careia ajunge mult mai des, ca si-asa nu mai merge prea bine, si dac-o strica nu-i paguba asa mare. Cu telecomanda de la televizor ajunge foarte des in meniu si daca nu esti pe faza reprogrameaza cablul :D.
La noi urcatul pe pereti a ajuns sport in toata legea. Se cheama indoor climbing. Nu m-am gindit pina acum ca a luat fiinta ca urmare a sistemului de educare copii cu multa-multa rabdare :)
Tare mindru mai arata Dori in costum, mai! :)

alycia, multa sanatate la sprintarul sef! :) Felicitari pentru limbajul articulat! :) Nu te mai stresa cu serviciul, o sa fie aiurea o saptamina-doua, dar pe urma o sa te obisnuiesti, o sa vezi. Singura problema o sa fie ca e cu totul alt program (in loc de hranit copil, pus copil la culcare, copil in sus, copil in jos.. etc..). Dar o sa te obisnuiesti, o sa vezi. O sa dureze un pic pina te obisnuiesti cu programul de odihna :)

carrie, se zice "avem", mai, nu "aveti" :) Noi te credem pe cuvint, chiar daca nu ti-ai facut timp de pus poze (poate-ti faci, totusi?) :)

pisi, o sa fii o graviduta cu silueta! :) Decit sa iei un kil pe saptamina, cum am facut eu.. :) Eu ii dau carne de porc lui Paul, pentru ca e foarte slaba. A trebuit sa adaugam noi slanina in tocatura de la sarmale, ca sa nu le mincam cu paharul cu apa linga.. Singurul pericol la carnea de porc e cu parazitii, dar am inteles ca daca e gatita bine (fiarta mult), e in regula. Pericolul asta e in fond prezent la toate carnurile, nu? Oricum, daca-i dai ceva mai gras, da-i la prinz, ca sa n-ai probleme cu burtica ei noaptea. Sau zilele astea poti sa-i dai si la cina, ca tu si-asa te scoli noaptea :)

Vreau sa va spun ca m-am apucat sa pun filmele cu Paul pe DVD si nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul de anul trecut pe vremea asta.. Imi dau seama ca am uitat o sumedenie de amanunte despre cum era Paul anul trecut pe vremea asta, dar cind ma uit la filme, imi aduc aminte de o gramada de lucruri pe care n-am apucat sa le filmez.. Si imi imaginez ca in curind o sa le uit de tot. Asa ca, fetelor, faceti poze, filme, de toate, pina nu trece virsta.. :)

Sanatate la bebei si mamici.
http://community.webshots.com/user/parpalak
http://home911.servebeer.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

feteleor inca odata La multi ani! si un 2005 plin de bucurie!

noi am fost la restaurant si ne-am distrat absolut super, pina la 6 dimineata, mancare si servire excelenta, muzica perfecta, am dansat de nu mai pot misca acuma:)
a fost un chef pe cinste, toata lumea petrecea si parca ne stiam de nu stiu cand.
daca totul e ok la anu repetam figura!

speram ca si voi v-ati distrat bine, noi inca suntem in refacere.

dana si noi parca la sarbatorile astea am mancat ptr hibernare, iau in disperare Redigest si avand in vedere ca eu mananc putin de obicei in perioada asta ficatul stomacul si alte parti f intime sunt in revolutie.

parpa asa cu inregistratul copiilor, e f important.noi azi ne-am uitat cu ai nostri la ce am filmat cand a venit Mosul la gradinita, adica acu 2 saptamani si ne tot minunam de gagalicea, da peste nu stiu cati ani cum va fi.probabil ca vom varsa lacrimi la vizionari...

au fost niste sarbatori minunate, ne-au vizitat o multime de prieteni, Thea a fost un ingeras(mai are accese de dureri de gingii cand imi aduce Dentinoxul s-o ung si plange tare amarnic) , a fost o cumintica si o dulce.
(inafara momentelor cand trebuie s-o imbrac de plecare si cand ne luptam ca la sumo:)

in concluzie, eu sunt f optimista legat de acest an, sper sa fie unul bun pentru toate!

pupicei

pupicei

cristiana si gagalicea Theodora Alexia(1 anisor jumatate)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ione spune:

Si noi am petrecut revelionul la restaurant, a fost super.
Fetele au stat pina la 23.00, ele care la 20.30 dormeau.

Mai nou Elena a in ceput sa spuna cifre pina la zece.

Ionela, Maria & Elena 26 mai 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy spune:

Iata ca am intrat si in 2005!!! Oare vom scrie si peste 15-16 ani??? Ce frumos va fi cred sa pastram aceasta legatura !

Revelionul a trecut destul de lejer ...Am vazut cu Francesca toate artificiile si tare ne-a mai placut !!! Linga noi are o viluta sora lui Hagi ! LA 12 noaptea a fost un joc de artificii de nu-mi venea sa cred!!! A durat vreo 20 de minute , una dupa alta si care mai de care mai frumoase ! Asta mica era asa de mirata , asa de bucuroasa in acelasi timp! Imi arata ""Ute , ute"" ! Noi am mai prins artficii in Oraselul copiilor de Craciun! Era deaja familiarizata cu ele si nu se speria de loc de pocnituri!
Dupa 12 noaptea am adormit amindoua bustean!!!

Carii si noua ne ies canini ..Asa zic eu ca Francy isi baga in gurita tot ce prinde ..MAi nou are si scaune mai moi , nu prea are pofta de mincare si parca e un pic mai agitata ..I-am dat ceva calmante si vad ca e mai bine! De plins nu plinge!!! Sper sa iasa mai repede si sa nu ne dea batai de cap!!!

Parpa vreau sa-ti transmit ca acum Francesca vrea sa-l vada pe Paul zilnic ..Asa ca fa bine si mai pune filmulete ...)))) Despre reviste ..cred ca o sa ne abonam si in CAnada la ele!!! Cum intru intr-un cebtru de difuzare a presei sa imi iau citeva ziare, reviste cere si ea "Bobo"...))) Daca ar fi dupa ea ar fi trebuit sa editeze revista zilnic!

Dana scuze ca nu am raspuns la apel ...Nu imi mergea tastatura ...Nu stiu ce se intimpla de la o vreme dar mi se blocheaza ...Iar telefonul era la fratele ...(((( Pupicei Ilincutei!

Ionela pupicei lui Elena si Maria!

V-am pupat!!

http://community.webshots.com/user/luminitafeodorov

Lumy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

noi plecam maine la Predeal, eu sunt varza ca am facut o indigestie da sper sa treaca, Thea ramane la bunici, e cam lung drumul si mergem si noi sa suflam umpic.
de doua zile e cam mataita si papa rau cred ca o chinuie caninii.sunt super necajita, azi n-a papat mai nimik dupa niste sarbatori in care a mancat de a rupt

va pup ca am de facut bagaje

cristiana si gagalicea Theodora Alexia(1 anisor jumatate)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Buna mamici! Adita s-a internat azi in spital. Maine sau poimaine o opereaza. Ne roaga sa ne rugam pentru ea. Eu sper sa o vizitez si sa-i fac si poze mogaldetei.Va pup!

www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
Craciun 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ione spune:

Adita suntem alaturi de tine.
Lumy multumim de urari, va pupam si noi.

Ionela, Maria & Elena 26 mai 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Adita nastere usoara si bb sanatos!Danad sa ii transmiti ca ne gandim la ea.

Carrie distractie placuta. Si sanatate. Si iesire usoara la dinti :)))

Lumy ce v-ati distrat. Al meu a cazut pana la ora 20 asa ca ne-am distrat noi cat am mai rezistat.

Ione felicitari pentru matematica :))

Korinna mama unde esti? Hai ca ai vacanta inca :)

Parpalak iubita Dori a facut fixatie pe mama-sa. Daca la plimbare iese fericit cu bunicii prin casa ma cara dupa el si imi arata unde sa ma asez ca sa il vad mai bine cand se joaca. Iar eu incerc sa ma fofilez cat pot pentru ca mai am doar o saptamana de boierie dupa care ai mei pleaca. Si in perioada ramasa noi tot cu amenajatul ultimei camere ne luptam. Eu daca ii spun astuia ca facem baie lasa tot si fuge. Si tre sa am grija peste zi sa nu isi vada vanita ca sigur m-ar pune sa il imbaiez. Mai nou imi da piciorusele la spalat pe rand, manutele si sta super cuminte la taiat unghiile. Bunicii astia mi-au stricat copilul si mi l-au facut cuminte :)))

Mai eu ma mir ca asta si-a rarit crizele de isterie tare mult ca incep sa il suspectez de copil cuminte. Am eu vaga senzatie ca a avut o importanta hotaratoare educatia bunicilor. Am trecut si noi la un somn pe zi de doua ore si seara tot pe la 19.30 adormim cu trezit intre 6 si 7. Al meu copil e super doritor de desene animate cu Tom si Jerry. asa frumos se bucura cand e "miauuuu" de ma topeste. Doina o sa iti fac film sa vezi cum se uita el cu mainile sub cap :)))Dupa ce isi vede portia de juma de ora seara merge la culcare linistit.
Noi am scapat de suzi in liniste, se rupsese si eu am profitat sa o tot tai asa ca acum isi tot plimba ciotul ala si lantul mai mult din obisnuinta. Si are o perna pe care o cara la trezire dupa el dar o abandoneaza apoi. Cel mai mult ma distreaza cum isi doreste sa manance cu noi la masa el singurel. Nu va spun ce iese :)) Dar in ritmul asta prevad ca in curand nu prea o sa mai am ce sa fac pentru copil. Eventual sa il pun la olita. Acolo tot nu am evoluat. Stam si facem ...accidental :))

Va rog cand si cum aveti timp sa imi mai scrieti si mie ce program au ai vostri copii si mai ales ce le mai dati sa manance ca io am epuizat toata imaginatia mea. Mai ales ca asta mananca oricat oricand :)))
Pupici

poze cu Dorian

Mergi la inceput