Copilasi de mai 2003 (30)
Raspunsuri - Pagina 2
dana d spune:
Vai Ange ce sperietura ai tras! dar si ce cazatura a tras Robi cascadorul. Faptul ca a scapat nevatamat confirma zicala ca "la astia mici pune Dumnezeu perna". Si la mine o pune mereu, de cate ori a cazut Ilinca sau s-a lovit cumva, niciodata nu a patit ceva grav, si a cazut zapacita ca e repezita si neastamparata rau.
Alicia, Alexa a facut pana acum liste si paraliste si "rectificative" la paraliste. A inceput cam cu o luna in urma sa aiba Mosul timp destul. Din pacate a avut si ea timp sa greseasca si sa nu mai primeasca nimic. Speram ca pe Mos Craciun il va convinge sa treaca cu vederea ultimele abateri.
http://www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta
http://community.webshots.com/user/danaf123
ange spune:
dana d,ce-am ras cand am citit"Robi cascadorul".De la incident colegul numai asa-i spune:cascadorul.
alycia,intr-adevar este un luptator.Incepand de la 3 luni se chinuie mititelul cu pacatoasa aia de eczema si tot nu-l da batut.Asa ca o cazatura de la aproape 2 m in cap ce mai conteaza!
De eco stiam si eu ca nu-s atat de periculoase insa de razele x facute la cap!!!
Cat despre trecut pe la voi "prin zona" am sa trec foarte des.O sa va plictisiti de mine.Pana acum am avut calculat. jos in birou,acum mi l-am adus in dormitor (sus) si iarasi il am deschis tot timpul.La birou imi era peste mana sa cobor seara.Asa se explica lipsa mea de pe DC
Aalina,transmis pupici.Merci.Panicata nu sunt.Socata!Acum sunt ceva mai bine aproape la o sapt. de la incident dar totusi...tot nu sunt eu...
oLo,am inteles cat de bine a fost in Ro
Cand vorbeam de soacre mari fi sigura ca ma gandeam la fetele cu flacai.Nu am uitat mai ca ai 2 fetite.Se poate!
adita,in cate luni esti? cum e sarcina?
Acum am alta problema.Robertul meu tuseste(sec) de mai bine de o sapt.Avand eczema este "mai" predispus fata de alti copii la astm dar refuz sa cred ca ajungem la pompa.Ultima data,acum 2 sapt, mi-a facut o bronsita si medicul mi-a spus ca este posibil sa-i dea pompita dupa vindecare.
Aici,la copii sub 2 ani nu se da nici un fel de sirop pt. tuse.Exista doar niste supozitoare care cica decongestioneaza caile respiratorii si calmeaza tusea.Asta zic ei ca in realitate nu fac nimic.L-am socat si cu supozitoarele astea.sa-l vedeti mititelul ce frica are si cand ii schimb pampersul!Crede ca-i pun supozitor si strange funduletul.
Spuneti-mi in Ro. se dau siropuri pt. tuse la copii sub 2 ani?
Recomandati-mi 1,2,3 siropuri de genul asta.Vine cineva din Ro. sapt. viitoare si am sase mari sa-mi aduca ce am nevoie.Help!
Care este diferenta dintre panadol baby si eferalgan.Le am pe amandoua in casa insa tot Robertzelul meu mi-a pierdut instructiunile...I-am dat panadol,am vazut ca este cu paracetamol.Scrie pe sticla.hai luminati-ma putin vis-à-vis de medicamentele romanesti.
ange,mamica de 2 ori
adita spune:
Ange, aici se dau siropuri de tuse si la copii mult mai mici de doi ani. sunt mai multe firme, Paxeladine, Humex, Stodal (asta e homeopat), dar sunt unele pt tuse seaca si altele pt tuse productiva, dar acum nu mai stiu care si cum.Panadol si eferalgan sunt cam acelasi lucru, amandoua au tot paracetamol.
Am fost ieri la serbarea de Craciun de la gradinita lui Antim. a fost foarte frumos, el s-a descurcat bine, dar si Elenei i-a placut mult.mai ales cand le-a dat drumul la muzica, fata mea a sarit de la tati din brate si s-a bagat in mijlocul copiilor, si da-i dans pe capul ei, de o trecusera transpiratiile.A fost foarte interesata si de aparitia lui Mos Craciun, dar nu a vrut sa se apropie mai mult de unmetru de el. cu ocazia asta a vazut si un bradut impodobit de aproape si surpriza a fost ca nu prea a interesat-o, chiar daca acasa e foarte incantata de pozele cu "badutu". asa ca mai trag sperante ca o sa reziste bine bradutul nostru cand o sa-l impodobim. sau poate ma amagesc singura si ieri n-a avut timp de ciufulit bradutul fiindca era prea ocupatat cu atata lume in jur? oricum, mai avem putin si o sa vedem cum sta treaba.
In legatura cu sarcina, zilele astea intru deja in luna a noua, dar nu cred ca mai rezist pana la termen. cusatura de la cezarienele anterioare e foarte subtiata si ma cam doare burta, asa ca e foarte probabil sa ajung in curand la operatie, sper numai sa rezist pana de sarbatori, ca tare n-as vrea sa fiu in spital in perioada asta
carrie spune:
noi suntem bine, asteptam Craciunul, ieri a venit Mosul la gradinita si a fost super.cand a intrat in incapere se calcau picii in picioare sa ajunga la mamici in brate dar apoi au fost tare cumintei si le-a placut.atmosfera a fost super, am cantat colinzi , am ras tare mi-a placut.
de Craciun vreau sa fac cotlet de porc impanat, reteta care a aparut in Academia mamicilor ultimul nr, l-am incercat si e super, plus garnitura inca nu stou ce,ciorba de perisoare care e preferata micutzei si tort de fructe.
ange, imi pare rau ca ai tras asa o spaima, dar eu cred ca exista un D-zeu al bebeilor care ii fereste de rau cand patesc lucruri de genul asta.sanatate multa va dorim
adita, noi suntem alaturi de tine, si asteptam sa-ti vedem comoara.v-ati gandit la nume?
Alycia si eu ma gandesc cu teama la pomul de Craciun si la soarta lui, avand in vedere ca e un brad artificial de aproape 2 m si f bogat...dar vreau sa-l fac de fata cu ea.
Dana. deci ai destule liste, bani sa fie:)
va pupam si we placut, noi maine chefuim la micro Revul sotului meu(adica al firmei lui)
cristiana si gagalicea Theodora Alexia(1 anisor jumatate)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
korinna spune:
Buna fetelor!
AZI AM LUAT UN BRAD NATURAL pentru sufragerie!E asa frumos.Am dat 300.000 pe el..da merita.Miroase superb.Duminika il gatesc!Cel din dormitor,cel alb..e facut de 2 saptramani deja.
Aalina..gand in gand cu bucurie..si eu tot ciorba de burta am sa fac!Am si luat burta..am sa fac ceva sarmalute de vita...leber,racitura...carnati
De anul nou:rulada de pui,chec de ciuperci,salata boeuf,puplpe la cuptor...
Dulciuri:negresa,prajitura tavalita+saratele...chec...si de anul nou:tort si placinta de branza cu stafide.
Sa-l vedeti pe Stefu cum face cand se loveste:se tine cu mainile de cap si zice:au-au-au..da repede....Iti vine sa mori de ras!
Ange bine ca ati scapat cu bine din icercarea cu micul cascador!~
crislasa..poa ai sa mai faci un bb.Succes la Serbarea de Mos Craciun!
oLo spune:
quote:
Originally posted by korinna
Buna fetelor!
AZI AM LUAT UN BRAD NATURAL pentru sufragerie!E asa frumos.Am dat 300.000 pe el..da merita.
ehehe! io mi-am luat brad de 1€. De fapt am dat 18€ pe el, si in ianuarie tre sa-l duc inapoi (asa scuturat cum va fi) si voi primi 17€ pe care sa-i cheltui la magazinul cu pricina. Bradul e tare fain. De fapt atzi vazut deja pozele cu el ;)
Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaïs & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma
korinna spune:
Mihaela..da ce mai fac cu bradul scuturat??Nu mai pricep nimik!asta inseamna 40.000 maxim?????????????
Ma mut la Paris!Hotarat lucru?
Da' au si sferturi de porci vii???
korinna spune:
Aaaa..am uitat sa va zic ca Stefu nu mai vrea deloc ceai cu biberonul..sau apa..cred ca nu se mai satura asa!Asa ca numai cu canutza lui bea.
Numai laptele de seara si de dimineata il bea cu biberonul.
Si azi l-am cantarit..14 kg..iarashi.Si nu pare grasut..doar ca toata lumea..chiar si pe strada..zice ca arata mult mai mare decat varsta lui.Lumea zice ca are 2 ani jumate....
Aalina spune:
Fetelor astazi ne-am luat si noi brad. Eu abia astept sa il impodobesc dar si sa ii vad reactia copilului. Acum ii astept pe ai mei sa vina de la gara si sunt tare fericita.
Korinna noi nu mai folosim deloc biberonul. De Craciun nu ma agit foarte tare desi pe langa ai mei probabil o sa mai avem doi prieteni la masa. Prefer sa fie din toate cate un pic. Preparatele din carne de porc astept sa mi le aduca mama:)
Carrie distractie placuta la chef.
Adita nastere usoara si bb sanatos.
Ange ma rog cum vrei tu socata, speriata...mie imi sta inima si gata :))) Eu am folosit sirop sinupret, e pe baza de plante, este secretolitic. La ultima raceala m-a luminat si pe mine doctorita ca siropurile sunt in functie de cum tuseste, sec sau productiv.
Danad...hai ca se face Alexa fetita cuminte asa ca macar o lista onoreaz-o. Daca vrei priveste altfel: ce bucurie pe capul tau sa cumperi acele cadouri :)))
Alycia cumintel Mircea. Ma bucur ca sunteti sanatosi. Pupici multi. Mi-ar fi placut sa va vad dar nu am nici un chef sa merg la socri asa ca probabil va merge doar sotul meu. Ce ai rezolvat cu serviciul?
Fetelor care va duceti piticii la gradinita va invidiez pentru ca au ocazia sa intre in contact cu alti copii, mai ales acum cand stam atat in casa, sa faca mai multe activitati. Eu chiar daca va veni mama aici as vrea sa il duc macar cateva ore la gradinita cand voi incepe serviciul.
Va pupam
poze cu Dorian
dana d spune:
Buna mamici! Azi am fost cu sotul si mamica in Metro sa cumparam carne. Sigur ca ne-am uitat si la jucarii dar nu ne-am putut hotara nici de data asta. In privinta lui Alexa, eu uit mai repede, dar Ovidiu e tare ranchiunos. Nu vrea sa-i cumparam cadou decat, cel mult o enciclopedie, ca tot ii plac si sunt educative. Dar are deja o gramada de enciclopedii pe difereite teme, acum si-ar dori si ea o jucarie ca e inca copil si de aia e Craciun. Azi a adus carnetul de note, a luat "foarte bine" pe linie in afara de doua materii: engleza la care face meditatii si istoria. Eu sunt foarte multumita dar Ovidiu.. s-a suparat tare pentru media la engleza. Pe el niciodata nu-l multimesti. Cred ca pentru cadoul ei o sa ma cert cu el. Ba si pentru al lui Ilinca, ca nici colo nu ne intelegem. El nu vrea sa-i luam o papusa sau un mutunache de plus, sau o jucarie din aia cu butoane, lumini si diferite sunete. Vrea neaparat ceva educativ, s-a pus cu educatia pe bietii copii. Asa ca prevad ca o sa ma duc singura saptamana viitoare si o sa le iau ce m-o duce capul, chiar daca pe urma am sa vad numai mutre... Cand ma gandesc ca am de luat si patintilor mei, si nasilor, bunicii, varului,.... sotului i-as lua..... Ba trebuie sa-mi iau si mie cadou sa-mi pun sub brad, ca daca ma las in baza lui .. gasesc lipsa la apel.
Sper ca ai vostri sunt mai atenti si mai generosi.
Cat am fost la cumparaturi am lasat fetele singure acasa. Nu pot sa nu recunosc ca am avut emotii dar in sufletul meu stiam ca ma pot baza pe Alexa atunci cand e nevoie. Saraca, am convins-o spunandu-i ca ma duc sa ma intelnesc cu spiridusii, si nu m-am intalnit... Le-am luat doar niste dulciuri.
Cand am venit acasa le-am gasit foarte bine, nu se bateau, nu tipau, nu era casa demolata...o sa le mai las singure de acum. Pa!
http://www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta
http://community.webshots.com/user/danaf123