Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (26)
Raspunsuri - Pagina 6
papadie spune:
Bagai si eu nasul oleaca pe la voi. Si va multumesc ca ati pus tabelasul cu greutatile bebelasilor pe luni. Ma tampeste pediatra ca Mielu e cam grasa ca o tot masoara la bebelusi de 4 luni ea avand 6 luni (am nascut la 33 de saptamani). Dar m-am linistit ca vad ca e in limitele normale pt un bebutz de 6 luni (ea are 6 luni si aproape 7 kile, la nastere a avut 1.750 kg).
sooo sarumina de info
vanessa ionescu spune:
buna fetelor!!!
La multi ani la bebici si mamici!!
Anculina, parca la tine am citit ca ii dai lui bebe danone. Din cate stiu eu nu e cel mai indicat iaurt. Au fost si discutii pe aici. mie mi s-a recomandat prodlacta.
Monet, Liutei. Am patit-o si noi cu Andutu.
Am avut ieri o zi cumplita. Am alergat de nebuna pana seara tarziu.
Aseara i-am dat lui Cata Ketof (ne-a zis dr sa-i dam vreo 2 saptamani seara sa nu fi fost si ceva alergic in bronsita asta a lui)si a dormit de a rupt toata noaptea.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/vanessaionescu
iuliana c spune:
Madutza,asa este nu ne scapa din ochi Rares ,ne urmareste fiecare miscare.Asa ca avetzi grija
Bebe Beca bine ai venit!Ti-am vazut comoara pe prima pagina
Mona sa sti ca ii place sa se auda chiuind.
Anacami,Rares nu mai papa de loc san si il mai pacalesc uneori sa pape laptic la biberon,dar nu este inebunit dupa el.Sunt multumita ca are doua mese de cereale pe zi(cerealele au si lapte)
Diana cred ca este un scump Vladut cand se joaca cu Alma.Si Rares ii trimite un pupic pe nasuc lui Vladut.
Christina,masaj,iami-iami!Felicitari pt ridicatul in picioruse!Sa sti ca Rares nu este grasut,dar are fetisoara rotunda si pare mai grasut. Va si noi!
Dana ce week-end frumos ati avut!
Carmen pt IUstin sa ii traca raceala!
asi continua dar s-a trezt Rares,incer ca revin
Iuliana & Rares (12iunie)
Anculina spune:
Da ? Ce are Cremoso ? Eu m-am sfatuit cu doctorita ei ... Si voi ce iaurt ii dati ?
Am mai pus si noi poze " calde ".
http://community.webshots.com/user/ankulina
miha04badea spune:
Lui Dragos ii place f mult iaurtul.Maninca un borcan de 400g odata.Eu ii fac iaurt de casa si vreau sa va spun ca nici nu se compara cu cel din comert.Plus ca am auzit f multe cunostinte ale caror copii au facut alergie de la DANONE.Asa ca......
Va pup
MIHA SI DRAGOS(1.05.04)
alina33 spune:
Uf,greu a fost sa citesc tot.Nu mai pot tine pasul cu voi.
Mephala bobomobil e denumirea ce i-am dat-o eu la premergator.Daca Papa are papmobil de ce nu ar avea si bobo bobomobilul lui
Diana am vazut pozicile.Eu un scump Vladut.Cred ca toti baieteii sunt asa murdarici cind maninca.Mona zicea ca Lia maninca foarte frumos.MAmici de fetite ce ziceti?
Mona,Dragos e tot mai activ si mi-e asa drag cind face ture cu bobomobilul!!!!Mai nou sare in patut cind se ridica la marginea patutului.Doamne ca acum o saptamina numa ce a invatat sa se ridice
!Mi-e frica sa nu sara prea tare si sa sara pirleazul.Salteau e pe arcuri si ii place.
In rest astept sa vorbesc cu pediatra sa vad daca imi da ok-ul pentru iaurt.Probabil ca o sa-mi spuna mai intii sa incep cu brinzica.
In rest sunt stresata ca nu mai am timp pentru mine deloc.Dimi fac marul cu biscuit la Dragos apoi injectia lu'tati apoi micul dejun lui tati eu ciugulesc un pic.Apoi stinge jucariile ,hanutele lui bebe.Se face ora de culcare .Culca bebe fa-i prinzul pune si de prinzul nostru se trezeste bebe papa, fa injectia lui tati, manicam noi ne jucam cu el,fa-i sucul de morcov cu mar,culca-l seara cereale insira jucariile spala vase toata ziua...samd pina vine baia, laptele,injectia lui tati,cinam noi,stringe din casa si se face 24.00.M-am saturat.Asa as face o baie sa stau sa lenevesc in vana.Da noi am scos vana si am pus dush la sugestia mea, ca sa facem mai mult loc in baie si ca nu aveam rabdare sa stau in vana.Acum asa as staaaaaaaa.Sa nu mai vorbesc de exercitiile care le amin pentru a doua zi ca poate n-oi fi asa obosita.
Mai multe fete n-au mai intrat demult pe-aci.
Bun venit celor noi!
NIci timp de poze noi n-am avut da sper sa imi fac.
Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos
alina33 spune:
Miha04 da cit are baietelul tau?!Ptiu sa nu-l deochi daca maninca 400 gr de iaurt.Zi-ne si noua cum il faci caci eu am incercat si n-am reusit.Cica a fost prea fierbinte laptele cind am pus iaurt in el.
Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos
Bebe Beca spune:
Tot citesc si iar citesc. Bebelusii vostri au o alimentatie mult mai bogata decat noi... Bubu are 7 luni si nu mananca, pe langa laptic, decat o masa de fructe si una de legume. Poate ca maine, la control, ne va da si noua dna doctor mancarica in plus...
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
mephala30 spune:
Faine pozele:Diana, ce mozolici e Vladut! E tare nostim!
Anculina,a ta de mica invata sa tasteze!
Alina, ne-ai bagat pe toate in ceata cu bobomobilul asta. Si acum aflu ca nu e decat premergator!
Ioana, si Iustin manaca doar legume pasate(supica), sucuri si san, de 2 ori pe saptamana ii pun in supa si putina carnita. In rest, sanul e baza.
De 4 zile, de cand e racit, nu mananca nimic solid, doar SAN. Sper sa-si revina, ca in ritmul asta, ma termina!
Carmen siIustin(5.06.2004)
Album Iustin
miha04badea spune:
Cu mare placere Alina.Iata:fierb laptele dupa care il las sa se raceasca (dar nu de tot).Il torn caldut in borcane de 400g si in fiecare borcan pun cite o lingurita de smintina si amestec.Las borcanele fara capac undeva unde e cald.Pina a doua zi se face iaurt.Le pun capacele si le bag in frigider.Este f bun.Eu ii dau lui Dragos si amestecat cu brinzica,banana,portocala...
Dragos are 7 luni si jumatate.
Va pup
MIHA SI DRAGOS (1.05.04)