Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (26)
Raspunsuri - Pagina 5
Nally spune:
Mephala pai cred ca fara sa vrei, te-ai logat cu mamica de mai si ea are numai 141 de mesaje!
www.ana-design.ch/paul/paul.htm" target="_blank">Paul are nevoie de noi!!! Ajutati-l sa mearga din nou!!!
Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze nou-noutze cu Sebastian!!!
Poze...Poze...Poze
Bebe Beca spune:
Buna dimineata!
La multi ani,Cristian! La multi ani, Patricia Maria ! La multi ani, Alexandru!
Sa cresteti mari, sanatosi si voiosi. Alaturi de parinti fericiti.
Ioana si Rebeca.
http://community.webshots.com/user/bebebeca
mephala30 spune:
Nally, ai dreptate. Acum ai preluat tu lista?
, o avem de 2 ori pe pagina a 3-a.
La multi ani! Cristian, Patricia Maria, Vasile Alexandru , sa cresteti voinici si sanatosi sa fiti!
Carmen siIustin(5.06.2004)
Album Iustin
DianaR spune:
Carmen, daca te-ai logat ca Mamica de mai e normal sa apara numarul ei de mesje si nu al tau. Si inca ceva, ca am patit si eu, m-am logat ca Mamica de mai si cand am dat Back, m-am trezit inapoi logat ca DianaR. Poate a fost ceva de genul asta.
Naly, imi pare rau de evenimentele neplacute din familia ta. Ei las ca vin sarbatorile cu ai tai si te pui la loc pe piciore! De ce ai mai pus o data listuta? In ritmul asta terminam subiectul asta in cateve zile !
Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 6 luni
Cady spune:
Buna ziua mamici harnice,
Vad ca aveti spor in scris. Tineti-o tot asa.
Multumesc celei care a pus din nou listuta pentru ca am avut ceva de modificat in ea si mi-a fost de mult folos.
DianaR spune:
Am mai pus cateva poze la Vladut 6 luni . Poftiti de le vedeti!
Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 6 luni
Anculina spune:
Fetelor, va pup. acum intru sa citesc tot.
Monetam patit-o si eu si mai multe fete de aici, nu stiu daca ai citit, dar cred ca suntem vreo 5 care ne-am "laudat" cu chestia asta. La mine distanta era de 70 cm, totul a fost bine, a vazut-o si doctorita si m-a linistit, eu am plans toata ziua respectiva si am visat urat si noaptea, dar trece...
Pupici la toate.
http://community.webshots.com/user/ankulina
iuliana c spune:
Buna fetele!
La multi ani pt toti sarbatoritii din zilelea astea!
Fug sa citesc ce ati scris pana nu se trezeste gogoasa.
Sa imi laud putin cupilul : de ieri este oficial carnivor
Iuliana & Rares (12iunie)
miha04badea spune:
Fetelor sunt f incintata.Noaptea trecuta a fost prima data cind Dragos a dormit invelit.Tot il doare dintisorul ala care sta sa iasa,dar il dau cu CALGEL -sper sa il linisteasca un pic.
Carmen ma bucur ca Iustinel e mai bine.de la Dragos.
Va pupacesc pe toate
MIHA SI DRAGOS