Probleme legate de albume create

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

Pozele din album au disparut........

postat initial de candy24

Acum aproximativ 2 luni mi-am bagat cateva poze in album.Totul era ok, imi aparea in stanga ,,Are album" ,acum cand m-am uitat mai atenta nu mai aparea.Am intrat in album si surpriza ,,Nu aveti nici o poza".Ce s-a intamplat cu pozele mele?

Ramona

postat initial de marius

Au fost probleme tehnice cu serverul. Nu mai sunt. Va rog sa puneti altele. Scuzele de rigoare pentru inconvenienta!

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

postat initial de candy24

Ok, multumesc nu stiam ce s-a intamplat.O sa le pun din nou.

Ramona

poze

postat ititial de ardit

off de ce nu pot sa deschid categorie noua si sa pun poze? intru prin IE, am album, am poze, ma lasa sa sterg poze, dar sa pun NU! va rog frumos daca-mi spuneti sa renunt, renunt, dar sa stiu pliz!

postat ititial de marius

Amanam un pic. 2-3 saptamani. Rabdare.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

postat ititial de ardit

aha, ok sefu

Freia si Alexa

Mergi la inceput

album foto

postat initial de nushulica

va rog sa nu va suparati pe mine oameni buni dar lamuriti-ma si pe mine de ce nu imi pot face album??!!!
am mai mult de o luna de cand sunt membru intru pe album foto dau editeaza pune poza pe server si cand dau trimite scrie "the document contain no data"ce nu fac eu bine???
sa-mi stergeti subiectul dar numai dupa ce ma lamuriti
multumesc frumos

postat initial de Oana_B

Deocamdata nu functioneaza albumele, speram sa se remedieze cat mai repede.

Oana_B

postat initial de nushulica

aha...deci nu-s chiar asa de
multumesc oana

Freia si Alexa

Mergi la inceput

album foto

postat initial de aura28

Cine ma poate ajuta sa pun si eu poze in album, incerc conform indicatiilor de acolo dar la sfarsit imi zice ca nu e poza format jpg dar este. plsss

--------------------------------------------------------------------------------
Editat de - Oana_B on 14/07/2005 13:32:58

postat initial de Oana_B

Nu functioneaza deocamdata albumele si va dura putin pana se remediaza problema. Ne cerem scuze

Oana_B

postat initial de camelia72

Acelasi lucru mi se intampla si mie,pun pozele pe server,trimit,insa imi da EROARE,ca nu sunt pozele format jpg.
Mai dureaza mult pana se remediaza problema cu albumele?

Freia si Alexa

Mergi la inceput

Nu pot incarca in album fotografii jpg

postat initial de karmen

Am prelucrat cateva fotografii de pe camera digitala in Photoshop si le-am exportat ca jpg. Dimenisunea lor este de sub 50kB. Am incercat sa le incarc in albumul foto de pe site. Primesc eroarea ca fisierul nu este intr-un format acceptat (gif sau jpeg). Am incercat cu extensiile jpg, jpeg si JPG. Ma puteti ajuta ?

postat initial de Gabbriela

Daca ai incercat aici pe Dc nu va merge, pt ca sunt ceva robleme cu albumele, de mult e problema, nici eu nu pot pune poze pe albumul de pe DC, si toate pozele imi sunt jog, si pe alte site-uri imi merge.

PS: Pe ce site ai incercat? uneori la webshots mai da erori, dar dupa ce stergi cookies si faci Restart merge si acolo.

postat initial de Freia

Carmen se lucreaza la albumele DC si nu se pot incarca poze. de aceea iti apare eroarea respectva.

postat initial de karmen

Multumesc. Astept sa se rezolve problema.

postat initial de mihaela imai

si eu am incercat sa-mi pun cateva poze si tot la fel <mi-a dat eroare>astep si eu sa se rezolve problema asta cat mai repede!

Freia si Alexa

Mergi la inceput

Album foto

postat initial de Ioana-Cristina

De fiecare data cand vreau sa pun o fotoigrafie in album imi da eroare (fotografiile trebuiesc sa fie format jpg sau gif) , chiar daca ele sunt jpg-uri sau gif-uri. Ce fac?

Ioana-Cristina *** "Simt ca traiesc , deci exist !"

Freia si Alexa

Mergi la inceput

in acest moment nu se poate face upload la poze pe Albumul DC deaorece se lucreaza la imbunatatirea Albumelor. Cand acestea vor fi disponibile vom anuntza.

multumim pt intelegere,

Freia si Alexa

Mergi la inceput