Din Elvetia- partea a 4-a
Raspunsuri - Pagina 6
lorelei_19 spune:
Neatza- uuups, buna ziua, Julie. Te-ai trezit prea tarziu, Adela e deja in avion. Io am luat-o azi pe Malinutzu de la internat, si abia ne intorseseram. pupici la toate
Sarbatori fericite si incarcate de lumina si pace sufleteasca!
iren spune:
Ziua buna, fetele!
La mine e liniste, ca plozii dorm, am fost la un mini party de Craciun si ne-am zbintzuit, am facut poze- hi, hi, hi, e-al patrulea film pe care-l termin, intr-o singura luna, cind o vedea Bogdan cite poze tre sa faca...si el face si dubluri!
Io stau fara mascul w-endu asta, ca pleaca soata miine dimineata in Ro, si vine inapoi pe 22. Am facut o lista kilometrica ccc cu ce vreau sa-mi aduca, numai cartile sint vreo 10!... daca am noroc, poate ma lipesc de 5! Si-mi aduce covrigi ...
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita
va ureaza un Craciun Fericit!
Poze cu noi
Danelutza spune:
Vin si eu cu o intrebare fetili, sarmalutzele cum ce le invelitzi, cu varza cruda sau se gaseste pe undeva murata ?!
Daca nu cumpar o varzuca si ma apuc de treaba.
Daniela
lorelei_19 spune:
Danielutza, sigur ca se gaseste varza murata, vezi la migros, la orice migros mai maricel gasesti. intreaba vanzatoarele. sau daca ai vreun magazin turcesc- grecesc, arabesc, sigur gasesti. Am incercat eu cu varza cruda si a iesit o catastrofa: foile sunt tari si chiar daca le-am oparit nu s-au muiat deloc. si se rupeau, pur si simplu in mana! asha ca incearca cu varza murata. eu m-am lasat de sportul asta, cand mi-e pofta, umplu ardeii si imi trece pofta.
Irenus, poate-ti facem o vizita, daca nu duminica, cel putin luni. cand vine sotzioru?
Danelutza spune:
Multzumesc din suflet, daca nu gasesc varza murata trec si eu la ardei umplutzi, mai ales ca "rusinos spus" e pentru prima oara cind fac sarmalutze. Mama le face delicioase, dar eu cred ca o sa invatz mai multe cind o sa am bebelusul.
Daniela
juliafin spune:
Salutare fetelor.Lore,convorbirea cu tine ieri a facut mai mult decat un panadol,mi-a trecut migrena...Azi m-a palit din nou una,m-am chinut cu ea pana acum,mi-a trecut dupa ce am vorbit cu Paula.Ne-am sunat azi,are o voce limpede si-mi place accentul ei ,cu un pic di moldovinesti,e din Falticeni,duminica pleaca in tara.M-am gandit sa deschid un topic:cum am gasit o prietena noua pe DC.O mai fi deja unul asemanator pe forum?
lorelei_19 spune:
nu, n-am pus, Julie, stai ca incerc aku sa le pun, ok?
lorelei_19 spune:
quote:
Originally posted by juliafin
M-am gandit sa deschid un topic:cum am gasit o prietena noua pe DC.O mai fi deja unul asemanator pe forum?
Nu, nu mai este, si ideea o gasesc pur si simplu extraordinara, Julie
lorelei_19 spune:
Julie, sorry, da azi nu merge, pozele sunt pe celalalt computer, ca mi-am cumparat computer nou. si trebuie sa-l instalez intai, cu toate cablurile, etc, abia apoi pot. scuuuze, dar incerc maine, da?