Din Elvetia- partea a 4-a

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Fetele io is pe fuga la subiect! Vineri plecam la Romania si ma pregatesc: spal, calc, impachetez... ca la nebuni la mine.

pupici la toate si mai trec pe aici.

PS da da bem pentru Basescu.

Sarbatori Fericite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Adela, io sint sincera si zic ca-s invidioasa rau. Da rau!!! Ca plecati in Ro si io nu!!! ...Ii ziceam lu George ca ma mir ca nu-s deja verde ...Uf, noi plecam de-abia prin iunie, asa ca mai avem de asteptat destul...Vezi, sa te distrezi bine, bine, si pentru astea ca noi, care nu plecam nikairea

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Fetili, deja in pat? uite, cand m-am trezit si ioooo. Ziceti-mi si mie, cum arata site-ul asta? de fapt e numa un logo pt o firma: www.ana-design.ch/nolines/start.htm
Ralu', da zi-ne si noua cum a fost la berna! te-ai intalnit cu fetele- Mihaela, Laura (sanu nu le cunosti?)
Irenush, lasa ca ne vine si randul nostru , rabdarica
Adelush, maine trimit pliku, ca azi n-am mai apucat. Sarumana inca o data pt amabilitate.
July, esti o dulceatza

Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns juliafin spune:

Anilein,esti o profi,ce mai!....Bun logo-ul.Ce fel de firma e asta?
Eu nu eram in pat cand ai scris tu,am stat pana la 1 noaptea in fata cutii si i-am scris lui Mari,stii tu,finlandeza din Helsinki,o ditamai scrisoarea...ascultand muzica rock...Alanis Morissette
Iren,iti place?
Anilein,esti o marmelada ...
Adela,daca mai ai ai resturi de sarmale si pleci in tara,trimite-mi mie sarmalutele,nu aruca bunatate de haleala
o zi buna fetelor...

Mergi la inceput

da Ralu cum a fost la berna? cu cine te-ai intalnit, (cu mine cred ca nu )... poate ne descoperim cunostinte comune... sau poate ne stim .
lorelei> nu pot deschide site-ul ca ti-as fi spus. Probabil am ceva restrictii, o sa-l intreb pe sotu` ce nu mere.

julia> din pacate sarmalutze nu mai am ca s-au papat. Si chiar daca as avea nu iti eu tie resturi....

Ieri am fost la doctor ca nu mai rezistam cu raceala asta... imi era frica de o pneumonie ca respir f greu. Medicul a zis c-o mai duc , nu dau coltu` inca! Asa ca pot pleca linistita la romania (nu de alta dar evit sa ma duc la medici acolo )

Sarbatori Fericite

Mergi la inceput

Julie pentru complimente, m-am roshit tata :)
Adelush, da ce-are compi al tau? ca e cod html, nu e nik deosebit si nici nu trebuie instalat ceva. Poate din cauza soundului? ca are o muzica in fundal. Julie, tu ai auzit muzica?
Pupici si pe mai tarziu

Paul are nevoie de noi:

Mergi la inceput

lorelei nu stiu ce are computerul, doar ca nu mi se deschid anumite siteuri. De exemplu la adresa data de tine imi apare doar o pagina neagra!

Sarbatori Fericite

Mergi la inceput

Adelushu, e drept ca e fundalu' negru, dar lipseste animatia. hmm, cred ca e setat gresit browserul. sa-l intrebi pe nenea-doctorul- George, el stie cu siguranta ce si cum. Pupici

Paul are nevoie de noi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns juliafin spune:

`neata ,coana mare.Eu inca nu am sound,trebuie sa-mi aduca al meu cumnat boxele.Da `sa nu credeti ca la mine e linste acum in casa ...ne...am o harmalaie...iese din boxele de la DVD,dolby surround,asa ca imaginati-va....
Anielin,telefonul meu a innebunit,s-a blocat din nou,ne auzim poate diseara.
Sa va povestesc o patanie de ieri,la banca,un pic amuzanta, un pic ridicola.Se duce subsemnata la ghiseu,bineinteles cartulia cu codul a ramas acasa si nu-i pica fisa sa dea ID-ul ca sa usureze lucrurile.Asa ca deschide gurita si spune cum o chema,Julia Kramer.Ok,dar pe monitor apare eroare.Fata,desteapta,precizeaza:cu I ,nu cu J.Tot nimic.
Abia atunci se face lumina in capsorul ei!Bling!Stiti,pe mine oficial,ma cheama Iuliana....
Am pufnit amandoua in ras,eu dadusem in balbaiala:"am uitat, de fapt, ca asa ma cheama,n-am mai folosit numele asta de ani de zile".
Si asa cu mine,nu mai stiu cine sunt,criza de indentitate,cu atatea nume,nickuri,migrenuze,ma chinui cu una de cateva zile si de aia tot stau prin farta cutii,nu pot incepe nimica ....Copiii se intorc abia dupa amiaza,ce bine ca stau singura....
la toate....

Mergi la inceput

Chiar ca esti de coma, Jul
cum naiba sa uitzi cum te chiama? io imi pregatesc super-dosarul pentru maine. Fetelooor, tzinetzi-mi pumnii straaans, cat putetzi voi pt maine la ora 9. pup

Paul are nevoie de noi:

Mergi la inceput