Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (52)
Raspunsuri - Pagina 2
Emilly spune:
La multi ani Maria Alessandra!
Buna mamici,
fetelor, de ce urla bb-ii nostri noaptea??i-am dat Tempra preventiv ca am zis ca o fi de la dinti...degeaba.M-a capiat azi noapte, m-a trezit de cel putin 5 ori si ca sa fie totul 'frumos' vecinul s-a trezit sa dea zapada la 8 dimineata cind mai aveam si eu speranta ca mai apuc o ora de somn....
Iar se scoala gaza mea sa pape noaptea, mare lucru n-am realizat, cind ziceam ca gata i-am scos masa de noapte...vezi sa nu...
mamici, voi la cit timp i-ati pus sau ii veti pune la olita?Stiu ca e devreme dar numai asa sa se 'imprieteneasca' cu olita...
Sanatate multa la bolnaviori!
Saphir tare frumos numele Maia.
O zi buna in continuare!
poze
ane2 spune:
La multi ani Alessandra Maria!!!!
Emily eu i-am cumparat olita dar deocamdata nu am puso pe ea...cred ca de la anu....Si Rachella a urlat aseara de ma scos din mintihabar nu am de ce...pana la 2 noaptea a dormit super e de la 2 sa te tii circ
Eu m-am uitat azi in gurita ei si am vazut cai da o maseluta,probabil daia e asa de agitata dar de 1 sapt ne-a terorizat,nu mai vrea sub nici o forma in premergator,cum ridic tonu la ea cum urla de zici co taitot timpu trebuie sa facem ca ea ca de nu jar mancam
Saphir&Adrana, cum se simt pui vostri??????
Anita si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134
anda141 spune:
Albert a fost bine astazi, nu a mai facut febra deloc, s-a jucat ca de obicei, mai are ceva in nasuc insa nu asa ca vineri.Insa nu a vrut deloc sa bea nici un fel de suc de portocale, mere.Vineri i-am cumparat o gramada de fructe, sa-i treaca mai repede si el nu vrea.
ce face Rares??
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004
Ioana77 spune:
Seara buna!!!
Veste mare! ne-au sunat de la Castel ca au luat Arturicii castingul ptr TVR1!!! Au nevoie doar de un bebe si ca sa hotaram noi care va merge. Si pt ca la Panasonic este Philip, la TVR1 va merge Yann.
Marti filmam!
Uneori ma si mir de aceste reusite ale Arturicilor. Si ce ma bucur cel mai mult este ca reusitele i-au gasit si nu noi le-am vanat.
Azi am fost in 2 vizite. Au cazut franti Arturicii. Mi-am propus ca in concediul acesta sa mai socializeze si ei, asa ca declaram deschis Sezonul Vizitelor!
Emilly
Si Arturicii au primit olite dar vom incepe sa "lucram" cu ele de-abia dupa ce vor spune ca au facut kk, deci dupa ce vor constientiza. Nu cred ca se va intampla mai repede de 1 an jumate asa ca mai asteptam. Plus ca asa cum respectam regula ca masa se serveste doar in bucatarie, sper sa pot respecta si regula cu olita doar in baie.
O seara linistita,
Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
_28.01.2004_
ad_risnov spune:
Ioana, supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!!!! Sa ne tineti minte si pe noi pentru autografe!!!
Daca tot sunteti in vizite, poate veniti si pe la noi week-end-ul viitor! Ce zici? Promit sa fac tort diplomat pt. mami.
Rares se simte f. bine. Nu a mai vomat, nu a mai facut febra, cu kk este in regula si papa destul de bine regimul. Nici bubite nu a mai facut. Se vad in continuare cele de pe picioruse, dar sper sa-i treaca.
Monica, ma bucur tare mult sa aud ca Albert este bine! Sanatate multa!!!
Saphir, sa faci neaparat tortul pentru ca este cu muuuuult mai usor decat eclerele. Si e delicios.
Multa sanatate lui Amos!
Maia o va chema pe samburica?
Emilly, eu deja i-am dat lui Rares olita sa se joace cu ea. Il si asez din cand in cand sa stea pe ea, dar mai mult de 2-3 minute nu vrea. Asa ca o sa mai asteptam.
Adriana - mamica lui Rares (13.02.2004)
Album Rares 1
Album Rares 2
Bebelusi ian.-febr. 2004 I
Bebelusi ian.-febr. 2004 II
claudiachirila spune:
Buna seara si de la noi! sa speram ca va fi cat mai linistita!
Felicitari Ioana!!!!!
Adriana ma bucur ca Rares se simte mai bine.
Si la noi a fost alarma falsa, cred ca tot un dinte ne chinuie. Si Dragos a fost foarte agitat si asta noapte.
Emilly, si Dragos are olita, si ne chinuim si noi cate un pic cu ea> II place chiar sa stea pe olita. Bineinteles ca de multe ori doar ne jucam, nu facem nimic, dar se mai intampla.
Noi am avut o zi foarte agitata. Era sa ii stricam calculatorul lui tati. S-a speriat tati de numa... Cum ii convingeti sa nu scoata tot din priza, ca Dragos ne dispera. Daca se duce in fata TV si eu ii inchid Tv-ul, el se duce si mi-l scoate din priza. La calc acum tot la prize se duce. Azi ne-a innebunit nu alta. Si de ce spunem noi ca nu e voie, el tot acolo se duce. A ridicat vio tonul la el, dar nimic.
claudia si dragos
anda141 spune:
Albert nu umbla la prize ca nu sunt la vedere. In schimb la calculator sa-l opreasca tot timpul. Asa ca am pus unitatea pe birou astazi, ca era jos. Pai tot timpul era la buton si la dvd-rom,ma mir cum nu l-a rupt pana acum. Si asa se intinde sa-l opreasca si acum.
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004
ane2 spune:
Nici Rachella nu umbla la prize,si chiar daca ar umbla nu ar avea ce sa pateasca ca aici au un sistem tare misto, fiecare priza are un butonas on-off iar ea nu are putere sa-l deschida,iar mai tarziu cand va fi fortoasa deja vom fi la casa noastra iar acolo am facut in asa fel incat sa nu fie nici o priza la indemana ei.
Noi am fost intr-o scurta vizita la socrela,iar Rachella a fost super fericita, nu tu tipete,nu tu urlete, oare de ce o fi asa de crizata acasa?
Ioana felicitari micilor vedete la anu cand venim in ro trecem pe la voi sa ne dati autografe
Ma bucur ca Albert si Rares se simt mai bine.de la Rachella.
Eu am facut cistista si acum iau antibioticede daca ma mancat undeva si am umblat in picoarele goale,asa imi trebuie
Anita si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134
claudiachirila spune:
RARES PETRU,LAURA,AMELIA,DARIUS,DENISA
Ce de sarbatoriti astazi!!!!!!!
Sa cresteti mari bebelusilor si sa se bucure parintii de voi!!!!
claudia si dragos
buli spune:
Rares Petru, Laura, Amelia, Darius, Denisa
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
va dorim Craciun fericit