Cat de precis se poate afla vechimea sarcinii ?
Va rog mult ajutati-ma. Cica : sarcina de 4 saptamani. Asta ce inseamna, cate zile are bb ? Este f.f.f. important pt. mine, care am facut o radiografie pe 25.11 la bazin (credeam ca am fractura la sold!). In seara aceleiasi zile am facut un test care a iesit NEGATIV.
Pe 08.12 insa am facut alt test si de data asta a fost POZITIV. Sa ma impusc, nu alta. Doresc bebele dar ma tem sa nu-l fi iradiat. Azi am facut eco si v-am spus rezultatele. Nu prea ma pricep insa sa le interpretez, si mi-a fost rusine sa intreb mai multe.
Va pup.
Raspunsuri
Lorelai spune:
quote:irina, virsta sarcinii de 4 sapt e acelasi lucru cu virsta embrionului de 2 sapt. asta inseamna ca bebe a fost conceput cu aproximatie acum 2 saptamini. am vazut si celalalt subiect la aspirante. daca ai cicluri lungi si neregulate e foarte posibil sa fi ovulat tirziu. eu zic sa stai linistita deocamdata. mai faci o eco peste o sapt-doua si doctorita poate sa determine mai precis virsta sarcinii. deocamdata nu are rost sa te agiti, mai rau ii faci bebelusului.
Initial creeata de Irina71
Va rog mult ajutati-ma. Cica : sarcina de 4 saptamani. Asta ce inseamna, cate zile are bb ? Este f.f.f. important pt. mine, care am facut o radiografie pe 25.11 la bazin (credeam ca am fractura la sold!). In seara aceleiasi zile am facut un test care a iesit NEGATIV.
Pe 08.12 insa am facut alt test si de data asta a fost POZITIV. Sa ma impusc, nu alta. Doresc bebele dar ma tem sa nu-l fi iradiat. Azi am facut eco si v-am spus rezultatele. Nu prea ma pricep insa sa le interpretez, si mi-a fost rusine sa intreb mai multe.
Va pup.
sa nu iti fie rusine sa intrebi doctorul daca ai neclaritati. nu pleca de acolo pina nu esti total lamurita. noi ne dam cu parerea pe forum dar cel mai bine stie doctorul tau.
pt linistea ta, mai pune un subiect cu intrebarea la clinica virtuala. Dr. Teo Leonte raspunde la intreabrile fetelor. poate te lamureste mai bine.
eu iti doresc sa fie totul bine si bebelasul sa fie sanatos. ai grija de tine,
Lorelai
galaxy spune:
Felicitari si sarcina usoara!
Cand e vorba de sarcina, se explica asa. Daca, de exemplu, ultima ta menstruatia a inceput pe data de 19 noiembrie, atunci azi esti in a 4 saptamana de sarcina. Sper ca intelegi ce vreau sa zic.
io si un baiatel (intr-un burtic de 33+ saptamani)
"Als du geboren wurdest war ein regnerischer Tag. Aber es regnete nicht wirklich, sondern der Himmel weinte, weil er einen Stern verloren hatte." A. de Saint-Exepury
Irina71 spune:
Lorelai cum fac sa-i scriu doctorului la clinica virtuala ? Am bajbait pe acolo dar nu mi-am dat seama.

adita spune:
poate n-ar fi rau sa faci si o analiza a hcg-ului, sa vezi cati hormoni de srcina ai in sange, asta iti poate da un raspuns destul de exact la intrebarea privind varsta sarcinii