Copilasi de Aug-Sept 2003 (43)
Raspunsuri - Pagina 4
ankalaura spune:
Buna pranzul, hop si eu! Sa ne tineti pumnii sa avem si noi cablu acasa de la sfarsitul lui ianuarie, pentru ca dealftel, sefu ne-a dat urmatorul comunicat:
Stimati colegi,
In urma observatiilor facute in ultima perioada de timp si a verificarilor facute prin sondaj asupra facturilor telefonice, sunt obligat sa va precizez ca tehnica de comunicare si de calcul care va este pusa la dispozitie ca investitie a firmei la care sunteti angajati trebuie utilizata strict pentru realizarea sarcinilor de serviciu.
Orice utilizare a acestor mijloace (telefon fix sau mobil, browsing pe internet, e-mail, instant-messenger, etc.), in scopuri personale, va fi considerata un abuz si va fi tratata in consecinta. Exceptii de la aceasta regula vor fi tolerate doar daca se incadreaza in limita bunului simt, daca se realizeaza ca urmare a unor urgente sau cu acordul meu prealabil.
Rugaminte: puneti si fata mea in lista, ca e de august 2003.
Pupici
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
ankalaura spune:
Si acum, pentru ca ne-am facut introducerea...
Sa va povestesc cate ceva din CE FACE fata mea, SI DIN CE nu face.
Mananca singurica majoritatea alimentelor, dar nu spune pipi kk. Mai nou, refuza si olita. Cand e acasa, ca la gradinita sta pe olitza bine merci. E banditamare, la gradi primeste stelute domunel, de-aia sta pe olita. Eu am crezut ca au olite mai destepta, stiu eu, care sa cante, sa danseze... De ude! Are COMPANIE!
Dar de ce nu spune pipi kk? Spune o gramada de lucruri, are un vocabular foarte elaborat. Mai putin.. pipi kk.
Freia spune:
Ancutza, scumpa... pupicei la vorbareatza. Ce bine-mi pare ca te-ai alaturat gastii. Ce faceti de Craciun? Si zi-mi daca esti happy de cresa aia la care merge bebela pls.
Freia si Alexa
Elena-Teodora spune:
Anca, bine ai venit printre noi! noi am mai vorbit, din cate stiu eu... Ti-am cerut informatii vizavi de gradinita asta. Deocamdata, eu o mai tin pe bona, ca mi-e mila de papusa mea s-o trezesc dimineata... Doar daca e musai si ma lasa bona! Stiu ca e mai bine la gradi, decat acasa, chiar am citit o carte despre asta, cum ca copiii trebuie dusi de mici la gradinita, ca sa-si formeze vocabularul, acolo mananca fara mofturi, descopera jocuri si alte alea. poate ca din primavara o dau si eu!
Nici a mea nu zice caca, pipi. de fapt, are cuvintele ei de baza, vreo zece, pe care le repeta intr-una, in rest, trancane non-stop, dar pe limba ei... La olita, nici gand sa stea!
ankalaura spune:
Da' ce happy suntem cu gradinita asta!
Citeam eu la subiectele cu gradinite, si ma ingrozeam de ce povestesc mamicile acolo, copii speriati, plangand zilnic... Imi faceam eu teorie despre cum sa pregatesti copilul...
Am ajuns la concluzia ca cel mai bine e sa duci copilul acolo pana sa se prinda el cum sta treaba cu petrecerea timpului altundeva decat acasa...
Papa bine, doarme bine si face o gramada de chestii interesante. Avem carnetel, si educatoarele (ca sunt 2 la 4 copii) ne scriu ce face bebe pe timpul zilei...
Alt motiv esential este ca au jucarii, nene! Nu se plictiseste. La doua saptamani, jucariile se schimba.
Acum o duc dimineata, la care ea imi face PA si imi intoarce spatele!
Acum doua seri, cand s-a dus sotul meu sa ia fata, i s-a suit in brate si tot tragea de haina lui sa-l dezbrace, ca sa mai stea!
mihaela_s spune:
Anca, bine ai venit! Eu te chemasem deeemuuult,ma bucur ca ni te-ai alturat. Am citit subiectul tau cu bonele si cum a ajuns Eliza la gradi cea particulara. Se pare ca e bine acolo, din moment ce ai continuat sa o duci.
Rodica, ma bucur sa aud ca ti-a placut poza Silviei,este una din pozele noastre preferate.Plus ca s-a incaltat singura si si-a pus caciulita singura pe cap, de asta am "tras-o" in poza! Insanatosire grabnica a nasului!
Iuliana, pupicei Emmei cea isteata! Ce mai face burticutza?
Azi am mai avut o tentativa cu olitza, sta vreo 5 minute pe ea, dar nici gand sa presteze ceva! Ei, toate la timpul lor!
Mihaela, Diana(22 nov 1996) siSilvia(10 sept 2003)
poze1 ; poze2 ; poze3
proaspete cu Silvia
bebelusi august-septembrie 2003
ankalaura spune:
Fetelor, pana ma prind eu cum functioneaza, mai bine ma ajutati voi. Cum fac sa avem si noi o pozica cu ELiza pe bebelusi.august.septembrie?
Anny spune:
Bine ai venit, Anca!
Pentru pozele pe site, tre sa vb cu shefa Cristina . Ii trimitzi pozele pe meil si ea le pune pe site.
Mei, da ce shef scarbos ai
ankalaura spune:
Las' mei ca incepand cu februarie, cre' ca o sa am acasa, mei, si nici nu o sa mai am nevoie. Na! Las' sa stea ei sa foloseasca strict aparatura in interes de bla bla.
Mai sper ca in mini concediul asta sa am timp sa fac si eu o selectie prin poze, si sa pun albume, domnule pe net, sa vedeti si voi ce fata grozava am.
Oricum, abia astept sa scap de ea astea doua saptamani! Na! :D
iuliana spune:
Oana_noemi, uite ca oto dau pontu', dar nu stiu daca o sa mearga si la Osamel. Fata are 3 suzete, una in gura si 2 in miini. Punem fata in pat, stingem lumina si plecam. Chiraie vreo 5-10 secunde si se linisteste. Te cred si eu ca vrei sa dormi si tu. Mie nici acum nu-mi vine sa cred. Acusica facem una bucata luna de cind dormim si noi noaptea.
Anca, bine ai venit!!
Mihaela_s, burticuta e f. bine. Mi s-a parut zilele astea ca a miscat, cu toate ca sint in numai 14 saptamini. Acu' nu stiu ce sa mai cred. In ianuarie pe la sf. mergem sa imi fac echo si o sa aflam si sexul si cred ca dupa aia ne pregatim de aranjat dormitorul suriorului. Camera de oaspeti o desfiintam, nu avem ce face. Aveam de ales intre birou si camera de oaspeti, dar cum nu avem oaspeti in fiecare zi, am renuntat la cea din urma. Am vorbit cu mama si s-a oferit sa vina sa ma ajute cu suriorul cind nasc, nu am rugat-o eu. Acum sa vedem, ca daca am preeclampsia din nou (sper sa nu), va trebui sa o chem mai devreme ca la Emma nici nu ma puteam misca si in utlimele 3 saptamini am fost la repaus la pat. M-am cintarit ieri...4 kile adunate toate pe burta si sunci. De abia astept sa treaca si saptamina asta si sa ma duc sa imi fac perul. Luni mergem la poze artistice cu mindretea si poate facem si noi cu ea.
Tati azi a plecat la niste cursuri pentru 3 zile, asa ca pina simbata sint iar singura:(.
Emma a primit ieri cadou de la Leslie si Megan pantaloni de ski si bluzita, eu o rama pentru o poza mama-fiica si tati dulciuri ca sa faca burta mare. Ieri am trecut pe la ea sa vad daca ii trecuse raceala si nu am putut sa trec mai departe de usa ca pe Emma o apucasera iar tremuriciurile cind l-a vazut pe Santa mare de la ea. Nu a fost chip sa fac un pas inainte:).
Si cum a trebuit sa cumparam niste cadouri pentru copii de Craciun, Emma s-a mai ales cu playmat-ul ala pe care vroiam sa il cumpar (ala cu carioci care nu scriu si pe pereti) si cu alta masuta cu jucarii. Mi-am promis ca nu ma mai duc la sectorul de jucarii:))).
http://community.webshots.com/user/emma_ana
http://community.webshots.com/user/emma_ana_musat