cum l-ati cunoscut pe dumnezeu?
Raspunsuri - Pagina 2
Gina M spune:
Draga Melaroxi,
Ma bucur tare mult pentru tine!In aceeasi masura ma bucur si pentru sotul tau,care acum a inceput sa-L vada pe Dumnezeu in viata sa,si pentru ca doreste sa se impace cu El.
Cred cu toata comvingerea faptul ca , nimic din tot ceea ce a fost in viata lui, nu a fost la intamplare.Dumnezeu,care stie ce este mai bun pentru noi,in mod suveran a ales ca el sa traiasca astfel.Cele mai frumoase flori care exista,sunt adesea plantate , si cresc intr-o mocirla, amestecata cu gunoi. Problemele si viata lui grea,au fost pamantul de care el, a avut nevoie sa creasa spre maturizare.A fost o pregatirea a sa.Acum tu, trebuie sa fii langa el,mai mult ca oricand.Ajuta-L sa fie multumitor,caci nemultumirea, ne poate dezradacina din cel mai fertil pamant. Daca v-om mai avea har sa traim,doresc sa auzim despre fericirea si implinirea voastra,pentru ca va doresc din adancul inimii acesta.
Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.
MabeL spune:
Cum l-am cunoscut pe D-zeu? Am crezut mereu ca e undeva si imi indruma pasii... dar stii cum l-am pierdut pe D-zeu? L-am pierdut si nu am simtit nimic decat o cumplita dezamagire si stii unde? in locul cel mai "sfant" (se spune) din lume, in Israel, in Ierusalim in Sfantul Mormant, pe Via Dolorosa, La zidul plangerii... nici nu va inchipuiti ce sentiment cumplit este, stiu, ca credinta este una dintre cele 14 nevoi fundamentale ale omului (nursing), si stiu ca toata credinta asta este inventata de om, toate religiile astea sunt doar mijloace de manipulare a credulilor.
camiT spune:
Draga Gina M, Il laud pe Dumnezeu si Slavesc Numele Lui Preasfant caci prin marturia ta am descoperit inca o data cat de minunat este Domnul nostru drag.
Harul Domnului Isus Hristos sa fie peste casa ta si bratul Lui cel puternic sa va ocroteasca in toate zilele voastre pe acest pamant.
Tot respectul.
Poze la: http://www.score.is.tsukuba.ac.jp/~dorinte/albums/albums/david/thumbs.html
dyana spune:
De mica mamaia m-a dus la Biserica, mai ales de Pasti si Craciun, amintiri de poveste...
Si personal , am constientizat credinta mea ortodoxa, din clasa a saptea, cand am fost la olimpiada pe tara la fizica si mi-a fost tare frica sa nu ma fac de ras, nu aveam incredere in mine, iar El m-a ajutat si m-a ridicat. De atunci , nu s-a oprit aceasta credinta, nici cand am fost departe de casa, cu atat mai mult in acea perioada, aveam "biserica" mea in camera unde am locuit cu sotul meu.
Diana
Diana
Ideea mortii absolute stã la baza smintelii moderne.
Petre Tutea