cum l-ati cunoscut pe dumnezeu?

cum l-ati cunoscut pe dumnezeu? | Autor: alinas

Link direct la acest mesaj

de la inceput vreau sa specific ca nu vreau ca acest subiect sa ajunga la zona zoster pentru certurile care ar putea aparea in legatura cu faptul ca exista sau nu dumnezeu.eu personal cred ca exista si ii multumesc in fiecare zi ca l-am intalnit.
am citit aici multe mesaje minunate in care multe dintre voi vorbeati asa de frumos despre DOMNUL.probabil ca ati citit povestea mea si stiti prin ce trec.
eu l-am intalnit pe dumnezeu cand eram pe cale sa savarsesc o crima,adica sa-mi avortez copilul.si am impresia ca in general oamenii il cunosc in situatii de cumpana,grele,mizerabile.
ii multumesc in fiecare zi ca am 2 copii sanatosi,ca ma iubeste asa de mult in ciuda faptului a ceea ce am facut, ca m-a iertat pentru pacatele mele.e minunatat viata cu dumnezeu.nu ma satur citind biblia.si imi pare rau doar ca nu l-am cunoscut mai devreme.
astept si marturiile voastre.numai bine.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Si eu cred in Dumnezeu, nu am incetat niciodata sa cred chiar si atunci cand mi-a rapit de langa mine fiinte mult prea dragi suletului meu, chiar si atunci cand credeam ca nu mai sunt sperante..Stiu ca exista Dumnezeu insa pt ca tata a fost foarte grav bolnav, acea boala de care in cele mai multe cazuri nu ai scapare, nici nu vreau sa sciu acel nume...Dar am avut mereu credinta ca se va face bine, a trecut prin chinuri groaznice, tratamente, raze, operatia si apoi refacerea...au durat toate mult si ne-am chinuit toti...Dar nici o clipa nu am incetat sa cred ca Dumnezeu il va face bine. Si l-a facut. Si multumesc in fiecare zi pt asta. Iti multumesc Doamne ca ai fost si esti mereu alaturi de mine si de familia mea.

--------------------

Andra
Nunta noastra Noi
Ziua Andreei
Intre romani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinush4u spune:

eu l-am cunoscut pe Dumnezeu dupa ce un an mi-am facut de cap si am nesocotit toate invataturile lui, si cand mi-a fost lumea mai draga si am ramas in sfarsit gravida dupa 7 ani de incercari, mi-a luat intr-un interval de 3 luni tot ce aveam mai drag pe lume(copilul care nu mi-a trait decat 5 zile, apoi la o luna mi-a luat tatal, am pierdut cam tot ce am muncit in ultimii ani).atunci am realizat ca am gresit,si in multumesc in fiecare seara si ptr ce mi-a luat, si ptr ce mi-a dat,si ptr ce mi-a lasat.si desi nu ma omor f mult cu mersul la biserica ma rog si ii cer indurare.ii cer liniste sufleteasca, ii cer sa ma ierte, ca sunt o pacatoasa si totusi ma iubeste.nu intodeauna trebuie sa vedem ce ne-a luat....trebuie sa cascam ochii mari si sa vedem si ce ne-a lasat.mi-a lasat mama, pe care o iubesc enorm, mi-a lasat surorile cele mai minunate de pe lume, mi-a dat posibilitatea intr-un timp record sa repun afacerea pe picioare, suntem sanatosi, uniti, si avem si tot ce ne trebuie(material vorbind)si la momentul potrivit stiu ca ma va binecuvanta din nou cu un copil.si atunci voi stii ca m-a iertat.

Irinush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Daca ai sa mergi la capitolul “Cuvinte pentru minte, inima si suflet” vei descoperi acest subiect postat mai demult si multe altele legate exact de aceste aspecte – divinitate, religie, reincarnare...

Inainte de a pleca, am de pus o intrebare care nu este numai pentru irinush4u , ci si pentru multi care asteapta Iertarea: eu stiu ca tatal este un Dumnezeu al Iubirii, al Milei si Iertarii. Daca ma gandesc si cuget la acest lucru imi place sa cred ca ne-a iertat deja si, in virtutea acestu fapt, intreb: TU, irinush4u te-ai iertat ?

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinush4u spune:

Darel recunosc intrebarea ta m-a blocat.nu stiu sa raspund la aceasta intrebare. ce pot sa spun este ca sunt mai impacata cu mine.si stiu ca DUMNEZEU ma iubeste.ca orice parinte ma pedepseste cand gresesc ,dar stiu sigur ca ma iubeste.si asta ma linisteste si imi da puterea sa merg mai inainte.

Irinush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns star33 spune:

Eu L-am stiut mereu pe Dumnezeu...insa nu pe deplin. Pe deplin l-am cunoscut recent, cand m-a scos din bezna in care ma aflam, cand mi-a aratat ca gresesc si cand mi-a aratat Lumina. Ii sunt recunoscatoare ca mi-a luminat mintea si viata!

As vrea ca mereu sa Il urmez si sa ma invete fiecare pas...sa nu mai gresesc si sa fac mereu voia Sa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

La 17 ani, dupa ce mi-a murit bunicul am inceput sa-mi pun intrebari cu privire la ce urmeaza dincolo de moarte.
Asa am ajuns sa-L cunosc pe Dumnezeu
Alexxia

Lumea este plina de frumusete atunci cand inima este plina de dragoste

POZE : http://photos.yahoo.com/alexxia_oana_bunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lily spune:

Alina,
si eu L-am cunoscut pe Dumnezeu cind nu imi mai era bine, cind simteam ca nu mai am rost in ceea ce am inceput sa fac (respectiv sa ma inscriu la o facultate, sa invat, sa imi dau examene si tot asa). Dar existenta mea ma descoperit ca nu se limiteaza numai la a stringe informatii , a le inmagazina in creier, a le reda mai mult sau mai putin automat, ci in ceva mai inalt.
Viata am constatat ca nu iarta, experientele ne pregatesc pt a gasi alte orizonturi, alti oameni, alte intimplari si a le face fata. Poate e bine pt unii oameni sa paraseasca 'lumea', sa se detaseze de nevoi trupesti si se dedice doar celor spirituale.
Dar pe Dumnezeu il poti gasi si vesti raminind printre oameni. Poti face fapte bune si transmite bunatatea Lui, poti sari in ajutorul cuiva, poti incerca sa schimbi ceva in jurul tau, prin iubire si iertare.
Pare asa de simplu sa crezi, si totusi credinta e un test greu de trecut. Cum poti sa crezi in ceea ce nu vezi? Cum poti sa crezi dupa ce ai esuat inainte, te-ai prabusit si esti la pamint? Cum poti sa crezi cind orice faci, pare sortit esecului, lovit de fatalitate, cind esti asa de slab, de mic?

Crede, apoi spera si mai ales iubeste !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Eu am avut mereu un respect si o iubire de Dumnezeu destul de mare, dar rasfoiam Cuvantul Lui destul de rar. La un moment dat am cunoscut niste oameni ale caror procupare principala era iubirea de Dumnezeu.

Am inceput si eu sa invat de la ei, am luat-o de jos si am construit eva la care acum tin foarte mult. Am construit o relatie cu Creatorul nostru.

L-am iubit mereu pe Dumnezeu, dar acum, de cand am invatat mai multe despre El, lumea mi se pare diferita, viata mea mi se pare diferita. Am facut multe schimbari in viata mea, si sper sa pot fi iertata pentru toate pacatele pe care le-am savarsit si pacatele care le fac.

Este extraordinar sa-l cunosc mai bine pe Dumnezeu!

_
Lucia sotia lui Csaba.

www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">Poze Bunny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Este extraordinar sa vezi cum actioneaza Dumnezeu in vietile noastre.

_
Lucia sotia lui Csaba.

www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">Poze Bunny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melaroxy spune:

DA! AM VAZUT PUTEREA LUI DUMNEZEU! am povestit la discutii generale cum si-a aratat prezenta Dumnezeu in viata mea.
pana pe 13 ianuarie sotul meu credea ca nu exista D-zeu. sau ca nu face parte din viata lui. era certat cu El pt ca a avut o viata f grea. a trebuit sa munceasca de mic, si-a pierdut mama la 20 de ani, intr-un fel f dururos. s-a invinovatit mult timp pt asta, ca nu a putut sa o ajute atunci. nu L-a inteles pe D-zeu de ce a lasat sa se intample asta. acum 6 luni si-a pierdut si tatal. inca o nedreptate a Lui.... si acum 2 zile, D-zeu i-a aratat ca e cu el, cand l-a lasat viata din accidentul de masina pe care la suferit. acum vrea sa se impace cu Dumnezeu.

Mergi la inceput