FIV 26

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nounou spune:

Gabi .. ieri a fost ET-ul ..de acum suntem in grija lui Dumnezeu ...
Cat despre Sabyc, costul procedurii a fost de 3000 euro (inclusiv ICSI - pret unic, indiferent daca e doar FIV sau FIV+ICSI), la care s-au mai adaugat cam 700 euro medicatia si dozarile hormonale pe parcursul tratamentului ..
Doctorul care stabileste tratamentul, care face punctia si et-ul, precum si embrioloaga sunt din Israel, intr-adevar, insa vin in Romnia doar cand se fac aceste operatii, in rest colaboreaza la telefon cu personalul clinicii.
In ce priveste satisfactia, nu este chiar la superlativ asa cum erau semnele la un moment dat, pentru ca, in final, din cele 23 de ovocite extrase am obtinut doar 7 embrioni, fiindca cele mai multe erau imature .. inca nu mi-e extrem de clar de ce randamentul a fost atat de scazut fata de estimarile din monitorizari, insa acum grija este pentru cei 3 samburei pe care ii am acum in burtica ..
Testul de sange va fi pe 5 ianuarie, asa ca sarbatorile vor fi extrem de .. lungi, cele mai lungi din viata noastra .. pana acum mi se parea ca trec ca un gand ...
sper ca asteptarea sa merite ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Nounou si Nicole, stati cumintele in pat si aveti grija de voi si de minunile voastre.
Multa bafta

Luli
Viitoare mamica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Buna dimineata dragelor si o saptamana frumoasa va doresc!

Nounou si Nicole tinem pumnii stransi stransi de tot sa reusiti sa va indepliniti visul! Va doresc sarbatori fericite si linistite, fara excese fara emotii, cu cat mai multa liniste si grija de voi, ca la inceputul anului viitor sa ne dati vestea cea mare!

Pupi la toate fetele!
Laura&Lachione.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Nounou si Nicole sa fie intr-un ceas bun si sa se lase cu bb(i) la inceput de an!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Fetele de la "Victor Babes" (boli infectioase) mi-a venit acum rez pe fax la analiza VDRL-RPR si este negativ si la mine si la sot; asta inseamna ca nu am sifilis, nu?
La Medsana mi-au facut RPR-carbon Sifilis si a iesit pozitiv la mine, negativ la el. Analizele sunt similare? Pt. ca eu acum nu mai stiu ca sa cred: am sau n-am sifilis?
Ca sotul n-are sigur!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

nounou si nicol spor la bebe!

nounou, se pot congela ovocite?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nounou spune:

Ardit, eu l-am intrebat pe profesor daca se pot congela si mi-a spus ca acesta este inca un subiect de cercetare, din cate stie el, si tehnica este experimentala.
Multumim de urari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Nounou si Nicole74, va tin pumnii si fie ca anul nou sa va aduca darul suprem.
Nicole, cum a fost, cum te simti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

NouNou si Nicole,multa bafta ...asteptam vesti bune de la voi!

Lachione...cred ca ar trebui sa-l suni pe Ancar si sa-i spui ca ti-a iesit bine analiza!Pentru linistea ta poti sa iti mai faci o analiza si la alt laborator!

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

Nicole si NouNou multa bafta si aveti grija de voi, stati cumintele la pat si va doresc din suflet sa aveti cele mai frumoase sarbatori si un inceput de an cu
Va pupicesc pe toate cu drag

Mergi la inceput