lichid in burta.

lichid in burta. | Autor: camy062004

Link direct la acest mesaj

am revenit cu vesti bune zic eu ,am rezultatul biopsiei care a iesit bine dar abia azi am aflat ca la operatie mi-a gasit lichid in burta si poate ma lamuriti si pe mine ca na-m prea inteles cate e treaba cu acest lichid.

camy

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Cami, felicitari pentru biopsie. Doamne ajuta ca e totul bine.
Lichidul din burta :
- daca e in cantitate mica s-ar putea sa se fi spart chistul inainte de operatie
- unele tumori ovariene cel mai frecvent benigne cum am inteles ca e cazul la tine se asociaza cu acumularea de lichid in peritoneu (ascita). Lichidul dispare dupa extirparea tumorii. Daca de asta e vorba, atunci mai bine ca ti-au scos ovarul cu probleme, tot la asta ai fi ajuns pana la urma din cauza ascitei.
Multa sanatate si succes la facut bebe!

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusichet spune:

salut
cami, si eu am avut lichid in burta , in urma interventiei chirurgicale mi-a fost scos 50 ml de lichid.
la mine s-a format din cauza endometriozei ovariene si pelvine.
de ce nu ti-a scos lichidul la operatie?
ce ti-a mai zis doctorul, ce trebuie sa faci, ce tratament trebuie sa iei.
te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadaS spune:

Cami,

De curand am si eu banuiala unei endometrioze, pe fondul ovarelor polichistice pe care de mai multi ani le tratam cu anticonceptionale, in special Diane (le accept perfect)
Urmeaza sa consult un ginecolog specializat in ecografii transvaginale pentru confirmarea/infirmarea diagnosticului
as vrea sa stiu daca in cazul tau operatia a fost facuta prin laparoscopie si la ce spital/medic s-a facut?
Sau doar diagnosticarea endometriozei a fost facuta prin laparoscopie si operatia ultarioara clasic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy062004 spune:

pt. pusichet dupa operatie nu mi-a dat nici un fel de tratament iar lichidul din burta cred ca mi la scos odata cu ovarul nu mi-a zis nimic doar ca mi-a gasit lichid dar nu ca mi la si scos ,banuiesc ca da ,pt. madas operatia am facu-o chirurgical la spitalul ''sfinti imparati constantin si elena' se mai numeste si judetean ilfov este langa stadionul 23 august la dr. silvia racu daca vrei mai multe amanunte scrie-mi.

camy

Mergi la inceput