Foarte rosu in obraji

Cam dupa somnul de prinz se trezeste si pina seara este rosu in obraji.Un rosu intens.Care e motivatia?
Raspunsuri

micha spune:
Si vladucu(3 ani) se trezeste din somnul de prinz cu obrajorii rosii ca doua merisoare,este foarte dulce,dar culoarea aceasta nu dispare pina seara.Eu m-am gindit ca aceasta se datoreaza faptului ca are pielea alba,dar totusi dimineata la trezire de ce nu este la fel de rosu?
)

dulcetica spune:
Eu m-am gindit ca e alergic la ceva,dar nefiind constant cam pica explicatia.Stiam ca hipertensivii sint mai rosii la fata,dar nu stiu daca se manifesta la virste atit de fragede?!

sfarsitoarea spune:
Si inainte de somnul de pranz iesiti afara?
Daca da, s-ar putea sa fie de la frig sau de la vant. Fata mea este asa seara dupa ce vine de afara si trebuie sa o dau cu crema.
Sanatate multa la toti

fica spune:
Bebita al meu a foarte rosu in obraji dupa ce sta afara mai ales cand e mai frig!
Nu cred ca ai de ce sa iti faci probleme. Frig afara - vasoconstrictie, cald la venirea acasa - vasodilatatie cu rosu in obraji

dulcetica spune:
Nu are legatura cu scosul afara.E rosu dinainte.E adevarat ca atunci cind il scot se amplifica.

teresa spune:
eu cred ar fi trebuit sa-ti faci probleme daca era foarte palida. Baietelul meu a fost foarte anemic(lipsa mare de fier) si era (inca este) foarte palid. Toti doctorii cand il vedeau ma trimiteau sa-i fac analize la sange. Probabil al tau e un copil foarte sanatos.

VIO20 spune:
dulcetica, probabil ai un copil sanatos (copii de la tara sunt rosii in obraji radiind sanatate) sau poate fi din cauza dintilor. Cind trebuia sa-i erupa vreun dinte sau o masea (mai mult la masele) fetitei mele, obrajorii ii erau foarte rosii. VIO

Mirunaa spune:
Si Rares avea momente cand avea obrajii foarte rosii.Prima oara cand l-am vazut asa, am crezut ca are febra...dar nu a avut.Apoi m-am obisnuit cu el.Acum cand venim seara de la plimbare venim cu obrajii aprinsi si nu-i trece decat dupa ce adoarme....
Toate cele bune!

paula2003 spune:
Fetita mea cand e alergica pateste asa.
paula2003 & alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alexa13tinta/

mmag spune:
Fetita mea a avut aceleasi simptome o perioada, dar numai la un obrajor, pana m-am prins ca era de la iaurtul Danone. Cand l-am oprit, dupa 2-3 zile nu a mai avut nimic.
Daca a fost racit, poate este bine sa consulti un medic, obrajorii rosii pot fi si de la pneumonie. Sper sa nu fie asa ceva.
Fetita cea mare mai facea alergie de la sucul de portocale, dar pe langa roseata, i se usca si pielea obrajorilor.
Multa sanatate la cei mici si pupici pentru mamici.
Magda