Despre contraceptia hormonala (2)
Raspunsuri - Pagina 23
megbeng spune:
marinar, sunt in aceeasi situatie cu tine..inainte de cele 2 luni de yasmine: cm 29 zile fix...primul dupa=34 de zile..azi sunt deja in z.33 si nimic...test de sarcina in z.28 negativ, din pacate..ma gandeam sa repet luni dimineatza un test cu prima urina (in z28 l-am facut la pranz)..sunt f curioasa ce afli tu la dr? de ce esti sigura ca nu e bebe?
p.s.: unde stai in apntelimon? eu pe langa cimitirul armenesc
marinar spune:
quote:
Originally posted by megbeng
marinar, sunt in aceeasi situatie cu tine..inainte de cele 2 luni de yasmine: cm 29 zile fix...primul dupa=34 de zile..azi sunt deja in z.33 si nimic...test de sarcina in z.28 negativ, din pacate..ma gandeam sa repet luni dimineatza un test cu prima urina (in z28 l-am facut la pranz)..sunt f curioasa ce afli tu la dr? de ce esti sigura ca nu e bebe?
p.s.: unde stai in apntelimon? eu pe langa cimitirul armenesc
Waiting for the sun...
facusem 2 teste si ambele negative. acum sunt sigura pt ca am fost la dr si mi-a facut echo: nu e bebe dar sunt multe chisturi- nu am ovulat asa ca toti foliculii s-au transformat in chisturi. Rusii tot nu au aparut, sunt in Z 52. Azi am fost la lab de analize, dr mi-a dat sa fac hormonalele- sper sa iasa bine. ce ma omoara este ca o sa iau rezultatele abea peste 3 saptamani... iar rusii nu dau nici un semn. nu stiu ce am sa fac daca nu apar in acest interval de timp.
Va pup si sper ca voi sa nu treceti prin asa ceva- daca nu apar uratii macar sa fie bb.
marina
pozici
Luna75 spune:
Eu as dori sa initiem o discutie cu fetele care iau Yasmine.
Eu iau Yasmine de cateva luni,si sunt multumita.Nu sint sigura,daca e de la Yasmine sau nu,dar eu nu mai am pofta de mancare de dinainte.Pe prospect nu scrie nimic despre acest aspect.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Luna75 spune:
pentru mihutza...
Daca nu ai nici o posibilitate de a consulta un doctor,eu zic ca Yasmine e o optiune mai buna decat rigevidon.
Acum cativa ani am luat si eu Rigevidon,la inceput totul a fost bine,in afara faptului ca am luat cateva kilograme,deoarece imi era foame tot timpul,insa dupa 2 ani am inceput sa simt presiuni in zona capului,ameteli,chiar pierderea cunostintei pe perioade scurte.
Doctorul mi-a recomandat renuntarea la rigevidon,fiin tableta de generatie veche.Dupa intrerupere toate simptomele ciudate au disparut.
Daca vrei sa treci la Yasmine,fa-o dupa ce ai terminat ultima folie de rigevidon,si ai terminat ciclul.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
exotic spune:
PT>BEYONCE: Eu am ramas o singura data insarcinata cu anticonceptionale rigevidon,am ramas nebuna nu imi puteam imagina ,am fost terminata aveam vreo 18 ani daca imi aduc bine aminte,cred ca am baut
in ziua aia imi aduc aminte la o petrecere si apoi am facut
,nu vreau sa imi mai aduc aminte ,groaznic.
PT.MIHUTA>Si eu am aceiasi problema iau rigevidon asta de 2 ani dupa o pauza de vreo 2 ani inainte si acum am niste dureri de cap groaznice lunar ,nu mai suport am luat la pastile de cap ,simt ca imi bubuie capul cateodata,cred ca de la pastile ,de la altceva nu gasesc,daca mergi mihutza la vreun doctor si iti recomanda ceva spune-mi si mie te rog.SI am si eu o ointrebare ,am citit toate cele 15 pagini pana acum si nu inteleg un lucru foarte bine,daca iei anticonceptionale si vrei sa ramai gravida ,si poate chiar ramai sa zicem dupa 2 luni ,o luna nu afecteaza
adica nu sunt sanse la nastere ,copilul cu malformatii ceva?am inteles ca unele au nascut copii sanatosi dar sunt sanse sau nu? Va multumesc!
alemec spune:
Hello..am si eu o intrebare
:
Ce METODA CONTRACEPTIVA HORMONALA este cea mai indicata unui DIABETIC? Pot folosi anticonceptionale?
Eu am incercat LOGEST (fiind cu doza cea mai mica de hormoni), dar dupa 2 luni am renuntat deoarece aveam dureri puternice de sani, nu puteam nici sa dorm pe burta sau sa ii ating si ciclul menstrual arata foarte dubios, f inchis la culoare si cu cheaguri.
Medicul diabetolog habar nu are de domeniul asta, medicii ginecologi la care am ajuns cu atat mai putin..
Am citit si despre MERCILON / NOVYNETTE ca au cantitati mici de hormoni, are rost sa le incerc si pe astea?..
As vrea o parere, un sfat, eventual daca e cineva in aceeasi situatie. (in plus eu am si NEUROPATIE DIABETICA, alte complicatii nu cred ca am)

mersi anticipat!
voicu_bebi spune:
buna v-am gasit!
Eu din iunie anul trecut folosesc anticonceptionalele Desorelle.Stie cineva daca ma va afecta faptul ca dupa nunta vrem sa avem bebe...ma va afecta in vreun fel? si daca cineva foloseste desorelle sau a folosit...daca este bun sau nu?eu is multumita ...dar as vrea si alte pareri
Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata
Lilly79 spune:
quote:
Originally posted by voicu_bebi
buna v-am gasit!
Eu din iunie anul trecut folosesc anticonceptionalele Desorelle.Stie cineva daca ma va afecta faptul ca dupa nunta vrem sa avem bebe...ma va afecta in vreun fel? si daca cineva foloseste desorelle sau a folosit...daca este bun sau nu?eu is multumita ...dar as vrea si alte pareri
Poze
Buna.
Eu am folosit Novynette vreo 2 ani si ceva, cu o pauza de vreo 8 luni, pauza in care am luat Desorelle. Cu Desorelle nu m-am impacat prea bine in sensul ca aveam dureri mari de cap cam o data pe luna, si eram tot timpul nervoasa. Cand am banuit cam de la ce is nervii, am inceput sa iau iarasi Novynette si mi-am revenit. Dar daca tu te impaci cu Desorelle, e ok. Nu functioneaza la fel pentru toate femeile.
Nu are de ce sa te afecteze ca vreti un bebe si iei AC.Dar eu stiu ca ar trebui sa intrerupi AC cu vreo 3-6 luni inainte de a incerca sa faci un bebe.Dar aici sunt pareri si pareri.Poti ramane insarcinata imediat dupa ce intrerupi pastilele.
voicu_bebi spune:
mersi mult de tot pt raspuns..sunt asa si asa ca si eu am dureri de cap ...cateodata al meu iubi cica ca nu as lua pastila la ora fixata dar eu cred ca de la pastile nici nu stiu.
dar de cand le iau de un an de zile mi-a mai reglat ciclul si nu mai am dureri asa mari cand e sa vina ciclul..
Poze
mihutza26 spune:
Luna 75, Exotic va multumesc pt. raspunsuri! Nici acum n-am schimbat Rigevidonul, inca mai caut o alternativa. Eram aproape convinsa ca ar trebui sa iau Yasmin, dar citesc destul de multe pareri proaste si despre el. O alta problema e ca unde ma aflu eu se gaseste foarte greu. Ma mai gandeam la Jeanine ca am inteles ca au f. putine efecte secundare. Oricum de luna viitoare le schimb pentru ca nu mai suport durerile de cap si perioada menstruatiei mi-a crescut, ce sa va mai zic de dorinta ... deloc. Oricum voi alege sau Logest, sau Jeanine, sau Yasmin. Mai spuneti-mi parerile voastre, va rog! Luna 75, esti multumita de Yasmin? Exotic, din pacate n-am ajuns la nici un medic. Te inteleg foarte bine. Durerile astea de cap sunt atat de insuportabile, in plus starea continua de oboseala pe care nu ma gandeam ca asr trebui pusa tot pe seama anticonceptionalelor.