Balante (dez)echilibrate (7)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Buna dragelor,dar ce greu v-am gasit!

Dana noi am fost la niste prieteni,unde Rebecca s-a jucat pana dimineata cu fetita lor si cu,catelul gazdei,asa ca noi am fost linistiti,am mancat si topait,pana dimineata.
La 00.00 am vazut si focul de artificii.

Axel a ramas acasa la bunici,ca era prea mic pentru o asa distractie(iar daca il luam,cu siguranta pentru mine nu se mai punea problema de topait!)
Am sunat dupa miezul nopti sa vad ce face si mama mi-a spus ca doarme tun inca de la 23.00 si nu a auzit nici un artific!???va dati seama ce obosit era baiatul.

Apropo,Dana cred ca tu ai postat un tabel cu zodiile si pietrele lor norocoase,poate ma ajuti sa-l gasesc,ca m-a rugat o prietena sa il dau.

Pupici tuturor si spune-ti cum a fost de Revelion!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

Buna Dragelor

Ce mai facetzi, ca ati disparut de tot....
Eu sunt prinsa cu organizarea zilelor de nastere, a sotului si a Alexandrei, deci agitatzie mare. Rezervari, planuri si spre disperarea mea inca nu i-am luat cadou Sandicai, uff. Asa ca febra sarbatorilor se va termina abia duminica. Sper sa ies cu bine si neshifonata din atatea sarbatori. Ca deh, am pus 2 kg cu atatea petreceri....Ma rog sa am ambitzie si sa le dau jos .
ce se mai aude cu bradutzii? :)))

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Cary, sincera sa fiu nu-mi amintesc de tabel

Am cautat, insa, si-am gasit asta:

Berbecul: piatra pretioasa: diamantul. Este o piatra vindecatoare care stopeaza evolutia maladiilor.

Taur: piatra pretioasa: smarald. Intareste memoria, creeaza echilibru intre suflet si simturi.

Gemeni: piatra ornamentala: selenit sau piatra lunii. Aceasta calmeaza si duce la un echilibru emotional pana la controlul acestora.

Rac: piatra pretioasa: rubin. Indeparteaza blocajele emotionale pentru gasirea pacii cu tine si cu ceilalti si dezvolta capacitatile intuitive. Rubinul este regina pietrelor. Daca o porti esti inconjurata de o aura de frumusete.

Leu: piatra fina: peridot. Rezolva stari emotionale negative, calmeaza starile nervoase.

Fecioara: piatra pretioasa: safir. Considerata piatra magica, ea aduce protectie si intelepciune. Ajuta persoanele stresate.

Balanta: piatra fina: turmalina. Piatra protectoare impotriva radiatiilor catodice, creeaza un echilibru intre noi si lumea exterioara.

Scorpion: piatra fina: citrin. Este piatra care aduce prosperitate, ajuta la cresterea vitalitatii.

Sagetator: piatra fina: turcoaz. Are efect intaritor, accelereaza regenerarea tesuturilor, calmeaza si aduce stare de pace interioara.

Capricorn: piatra fina: granat. Simbolizeaza prietenia, fidelitatea si credinta, previne melancolia.

Pesti: piatra fina: acvamarin. Aduce linistea creatiei in viata dvs.

Varsator: piatra fina: ametist. Este numita "piatra intelepciunii" si a sufletului ajutand in cazul suprasolicitarilor si a starilor mentale coplesitoare.
---------------------------
Stii ce am observat ?
Rebecca a avut la nastere aproximativ aceleasi dimensiuni ca si Oana mea (2,7 kg, 48 cm)

Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://community.webshots.com/user/oana_maria200 POZE NOI !!!!!!

Mergi la inceput

Multumesc frumos Dana,eu am cautat ieri ceva pe Google unde in diverse site-uri era mare neconcordante de pietere,nu stiu ce sa mai cred!!!o sa i le trimit asa prietenei.
Pupici Dana

Ticka sa-ti traiasca fata si sotul,sper sa gasesti cadourile potrivite si dorite de cei dragi,petrecere frumoasa.
Nu stiu cui sa trimit pozele cu bradul,dar vorbim saptamana viitoare cand termini cu agitatia din familie.

Pupici tuturor!si bucurati-va de soare,caci amvazut o prognoza unde spune ca in februarie vor fi -25 grade!!!asta o fi ADEVARATA!

Mergi la inceput

Cary draga , cum nu stii unde sa trimiti pozele cu bradutzii? Raspunsul e cat se poate de simplu: La mine!

www.balantzedc.go.ro" target="_blank">Balantze DC

Mergi la inceput

ce toanta sunt....adresa mea e pe yahoo cu Id ticka75. Astept brazii :))))

www.balantzedc.go.ro" target="_blank">Balantze DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdynaB spune:

saliu fetele,
noi de revelion am stat acasa si nici nu am avut musafiri,a fost mai liniste.
Ticka eu am incercat sa-ti trimit poza cu bradul pe ym,nu stiu daca a ajuns asa ca o mai trimit o data bradul e cam saracacios dar fimea e de vina ,ca tragea tot din el
pupice si o zi faina

Adyna si Selina bambina

Mergi la inceput

Da sa traiti am inteles unde se expediaza brazii,asa ca am sa ma conformez.
Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

La multi ani !!! Sa-ti traiasca familia Ticka si sa fiti fericiti !
Multi pupici
O sa trimit si eu poza cu bradutul...

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Ticka iubita, am dat cu brazii la tine in adresa.
Parca eu aveam alta adresa,dar tot acelasi destinatar!

Mergi la inceput