Pestoiaicele sunt pe aici? (5)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Salutare pestisorilor!!!
Ati vazut ce denumire la titulatura mi-am pus????

Sarbatori Fericite!
alina si Alex(22.11.2003)
poze cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Buna pestisori!
Am intrat si eu sa va urez CRACIUN FERICIT! SI UN AN NOU PLIN DE BUCURII!
EMILLY,iubita mea eu am tot intrat zilele astea,dar nu era nimeni pe aici si uite ca nu itra omul o zi si gata...hop si voi!...am pus si poze,sper sa se vada si sa-l vedeti pe al meu puiut la 2 luni!
NALLY,scump al tau baietel,sa-ti traiasca...imi plac "aranjamentele " de casatorie cu MARUTA....heheheh...hai iubita,fa fetita sa mergem la nunta...
FULGULETZ,asa de repede trece timpul,noi am facut deja vaccinele de 2 luni...off,si ce mila imi era de dragutul meu...dar bine ca a trecut si nu am facut nici febra,nici nimic...tare cumintei in ultimul timp... mama puiul!
ALINA,tare titulatura!

Fetelor va pupam si va dorim inca o data sarbatori fericite!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

apropo de titulaturi ... n-o s-o uit pe "posed dop gelatinos" ... stiti voi de ce ... eu ziceam ca-i in spaniola ....

si cand ma uit la Fulguletz ... "posed bebe galagios" ... hai ma Fulguletz ca nu-mi vine sa cred ca frumushetea aia e galagioasa ... pupic eu bebe galagios ... si el tace ... nu-i asa ?

deci ne-am pricopsit cu un "pestisor de aur" ... deci ... iata care sunt dorintele mele:

1. vreau 3 copii
2. vreau o casa
3. multa sanatate

de restul ne ocupam noi ...

ma intreb cand oi strange si eu punctele ale ca sa-mi atribui si eu "un titulatur" ...

va pupic ... azi avem petrecere la firma ... ne-a invitat seful la restaurant ... cine stie poate dupa aia suntem liberi ...

asa ca daca nu va mai scriu ... sa stiti ca sunt in vacanta si va urez ...

Sarbatori fericite !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Craciun fericit cu pace in suflete si multe impliniri.Mosu' sa va aduca tot ce va doriti!

Craciun fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by Maruta

Nally ... iubita nu sti cum se zice ... nevasta trebe sa fie cu vreo 4 ani mai mica ....

numai eu mi l-am luat cu vreo 4 ani mai MIC ....

smechera nu ??

MARUTA... si al meu e tot cu 4 ani mai mic!....

Sanatate multa... Sa-ti treaca repede raceala!...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38908" target="_blank">Povestea nasterii si zilelor de spitalizare.

Mergi la inceput

Iata ca mai apar si YO pe aici dupa multa vreme, da cu un bb de 17 zile... tare repede trece ziua.
N-am reusit sa-l vad pe frumuselul lui Nally, ca sincer nici nu mai stiu unde sa ma duc. Eu mi-am copiat adresele directe si in afara de forum nu mai intru pe nicaieri.

SARBATORI FERICITE SI NUMAI BUCURII PESTISORI!...

Pozele noastre!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38908" target="_blank">Povestea nasterii si zilelor de spitalizare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Va doresc Craciun Fericit!!!!
Sa fiti sanatoase, fericite, pline de bucurii si sa vi se implineasca toate dorintele!!!!

Sarbatori Fericite!
alina si Alex(22.11.2003)
poze cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Buna pestisori,

am petrecut tare frumos de Craciun, cu rudele si prietenii. Ce frumos e cind e casa plina...am baut si am mincat si nu mi-a pasat de dieta.M-am simtit bine in pielea mea.Ilinca a primit o groaza de cadouri.

Voi cum ati petrecut?
Pupici si o zi frumoasa!

Emilly mami de Ilinca(26.01.2004)

Mergi la inceput

Buna la toti pestishorii!...

Credeam ca numai eu nu am mai intrat de mult pe aici!...

Nu am prea avut timp nu ca as fi petrecut... Cu bb mic nu prea pot!...

Un An nou fericit si toate visele sa vi se implineasca!...

Pozele noastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Pestisori scumpi si dragi vad ca va simtiti bine de sarbatori si ma bucur enorm sa vad asta!!!!
Si noi ne simtim foarte bine la Buzau nici nu stiu cand a trecut asa de repede Craciunul!!!
Eu am mai pus ceva kile pe mine - da vb lui Emilly - nici ca-mi pasa!!!
Timp de net nu prea ca nu ma lasa mandrul meu !!! Nu vrea si pace sa stea cu altcineva! Am zis ca intru in vacanta aici da asta poate la anu! Ca acu baiatul meu e lipit de mine!

Va pupic duuulceee de tot si va urez

La multi ani!!!! Sa va aduca noul an numai bucurii si impliniri si ce imi doresc eu mie va doresc si voua!!!

www.ana-design.ch/paul/paul.htm" target="_blank">Paul are nevoie de noi!!! Ajutati-l sa mearga din nou!!!

Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze nou-noutze cu Sebastian!!!

Poze...Poze...Poze

Mergi la inceput