nume de baieti ...help ...
Raspunsuri - Pagina 2

CORNELIAP33 spune:
Felicitari pentru baietel!
Referitor la nume, mie imi place Rares, Matei, Tudor, Vlad, Mihnea, Stefan, Sergiu .
Imi amintesc ca atunci cand eram in situatia ta, in fiecare saptamana alegeam cate un nume si toata saptamana incercam sa ma obisnuiesc cu faptul ca bb se va numi asa. Pana la urma a ramas Rares.
Cornelia si bb Rares

adrianafedorca spune:
eu as fi vrut Rares, Mihnea, Matei, Andrei, dar sotul meu vrea Cezar , cica nu-i place nici un nume, iar mi nu prea-mi place Cezar
ce parere aveti?
Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza

blanca000 spune:
CEZAR e un nume frumos si deosebit, eu am cunoscut 2 persoane cu numele asta, foarte bune la suflet si realizate....
Vezi cum suna : CEZAR IOAN....eu zic ca merge...
http://community.webshots.com/user/blanca_000

szivarvany spune:
Un singur prenume ajunge. Oricum nu-l vei striga pe cele 5 prenume recomandate de neamuri, traditii, sfinti ... Can dil alegi trebuie sa sune bine in combinatia numelui de familie.
Mie imi plac numele simple, de asta noi am ales Giulia pentru fetita noastra.
Daca era baiat era PATRICK.
Sarcina usoara in continuare, nastere rapida si un baietel super sanatos si frumos !!!
Leoaicele Daria & Giulia (16 august 2004)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"http://community.webshots.com/user/giulia16
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099

thalia spune:
Depinde si de nume. Cum rezoneaza numele cu prenumele .
Eu am vrut sa aiba aceleasi initiale ceva de genul >S.S. dar nu a iesit asa .

spic de grau spune:
Mie imi place sa aleg un nume si functie de semnificatie.
Asa am ales ptr baietelul meu numele DAVID=preaiubit(nume evreiesc). Probabil ca daca as mai avea un baiat i-as pune numele DARRYL=preaiubit (in anglo-saxona)(ca sa nu se certe)
Pe puiul meu il mai cheama (doar in certificatul de botez) ANDREI = puternic si barbatesc
Imi mai plac :
EDUARD = gardianul prosperitatii
THEO, THEODOR = dar divin
Christian = cel care-l urmeaza pe Hristos
THIERRY - conducatorul oamenilor
UIte poti sa cauti si tu nume si semnificatii www.babycenter.com/babyname/" target="_blank">aici Luminita
si
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David
"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)

qsar spune:
Exista pe pagina principala a www.desprecopii.com o rubrica speciala:
www.desprecopii.com/info.asp?ID=240" target="_blank">Nume de copii.
Q
PS. Si noi ne facuseram (mai ales eu) o intreaga lista de nume: Mihnea, Luca, Vladimir, Toma, Petru, Mircea, Toader. Pana la urma a fost sa fie Dinu (de la Costandin) si Luchian.

spic de grau spune:
quote:
Originally posted by qsar
Exista pe pagina principala a www.desprecopii.com o rubrica speciala:
www.desprecopii.com/info.asp?ID=240" target="_blank">Nume de copii.
Q
Corect - insa acolo nu ai si semnificatia numelui

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David

"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)