Vrancea

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liliann spune:

Flori76, bag sama ca m-ai uitat
acuma descoperii subiectul si ma grabii sa ma inscriu si io in randul vrancencelor. Sunt taare mandra ca sunt din Vrancea, ca sunt moldoveanca si ma misca tot ce tine de regiunea aia.
Pai eu am facut liceul economic-focsani, am 28 ani si sunt viitoare mamica (11 sapt)
pai, astept sa faceti si voi ochisori si vorbim
va pup si va dooresc la toaaate o saptamana placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Beyyyy,m-am facut de kk ...Liliann mi-a fost colega in clasa a-IV-a ,stiam ca si ea este de forum,dar am..uitaaaat (mamaaaa,am imbatranit rauuu).

Liliann,bine ai venit la noi si sarcina usoaaaaara

Cata,abia te astept cu pozicile alea din Focsani..cu mancare nuuuuuuuuu,ca mi-e pofta rauuuu).

Lili bine ai venit de acasa!Cum a fost?(te-am zarit la aspirante)

Ela pe unde esti?

Fetele,cum facem ca acum avem 2 fete cu acelasi nume(LILI) printre noi.Cum ne adresam?mare problema,domnule

Pupicuti si va astept sa mai vorbim,
Flori

Sarbatori fericite tuturor!

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shylili spune:

hei fetele mele dragi
m-am intors si eu de vreo 2 ore
multe nu stiu sa va spun, ca m-au "arestat" la domiciliu ai mei si m-au chestionat de doctori, analize si alte alea
asa ca stiu doar ca era frigut, nu tare dar suficient sa ma bucur ca sunt in casa si nu afara
am vizitat foarte repede un bebe de 4 luni frumos foc si care creste vazand cu ochii si m-am simtit din nou motivata sa merg mai departe, sa am si eu comoara mea cat mai curand, sunt sigura ca floricica stie sentimentul ala de "invidie" in sensul bun al cuvantului cand te bucuri si in acelasi timp pleci cu ochii in lacrimi ca tu te chinui sa ai si ce frumoase ar fi fost sarbatorile cu asa o veste
cam asta am facut..am stat de vorba cu ai mei, am dormit, am papat bunatati de post si sa va spun sincer exact de asta aveam nevoie,sa simt dragostea de mama
draga mea floricica cred ca este groaznic sa fii acolo, departe fara ai tai dar sa stii ca eu o sa fiu prezenta sa-ti mai tin de urat
pup si mamicile cele norocoase si abia astept sa va mai "aud"

a, sa nu uit multam fain de ajutor gabriella
eu-27 martie 1978

lili
Sometimes I lie awake at night, and I ask "Where have I gone wrong?" Then a voice says to me "This is going to take more than one night."

Charles M. Schulz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Lilian, bine-ai venit la noi, si sa ai o sarcina usoara si sa te bucuri de aceasta perioada!

Lili, lasa ca o sa vina minunea mult asteptata si la tine in burtica intr-o zi, si -atunci sa vezi ce bucurie!

Revin mai pe seara fetelor.

Catalina, ROBERT CATALIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

Bonjour!
Va scriu si eu. Daca e voie. Cunosc ceva din Vrancea. Am vizitat prea des Focsaniul.

Stiu ca nu toata lumea are aceeasi culoare politica, dar asta se refera la Vrancea:
http://www.anti-psd.ro.vg/forum/viewtopic.php?t=323

Mergi la inceput

Lili

Ma bucur pt tine ca ai petrecut cateva zile cu parintii si cred ca ti-ai incarcat bateriile,nu?

Mi-e dor de ai mei tare,ce sa zic?!?Asta e!Abia astept Craciunul viitor,cand vom petrece impreuna(deja le-am spus ca in Ajun sunt invitati la noi la masa ).

Feteleee,dar cam rar pe aici,nu vi se pare??Eu cred ca o sa va dau o bataita,ca sa scrieti mai des,ce ziceti?

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shylili spune:

fetele mele dragi, imi pare rau daca v-am deprimat, dar mai am si momente din astea: de felul meu sunt un om optimist insa azi chiar m-am simtit tare singurica si pustie, intr-un fel
ei, las ca ajung eu acas' la husband si ne veselim
flori, ca veni vorba de nume, sper sa nu razi prea tare, in realitate numele meu de botez e florentina
varul meu, cand era mic nu putea sa pronunte f si imi spunea lili si asa imi spun si acum si el, si parintii lui
mama se cam enerveaza dar nu are ce face, ma simt bine si cu lili si cu flori, acum ai de unde alege
husbandu imi zice galusca, monkey, iubita si asa mai departe
va pupicesc pe toate si sper sa ne mai auzim in seara asta

lili
Sometimes I lie awake at night, and I ask "Where have I gone wrong?" Then a voice says to me "This is going to take more than one night."

Charles M. Schulz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

12.12.2004 Focsani
La 30 de minute dupa anuntarea rezultatelor, Piata Unirii din Focsani a fost ocupata de aproximativ 100 de simpatizanti ai Aliantei PNL-PD.
Acestia au strigat anti-Nastase, anti-PSD si i-au cerut lui Oprisan, aflat in sediul Consiliului Judetean sa plece de acolo. Mai mult, scandarile celor din Piata Unirii s-au indreptat catre mai toti membrii marcanti ai PSD-ului local, cum ar fi si George Baesu, cumatrul lui Oprisan, ales recent deputat.

Pentru a contracara mitingul din Piata Unirii Baronul Oprisan a organizat si el un miting, insa a reusit abia dupa 60 - 70 de minute sa-si scoata oamenii in strada. Au fost, practic, mai multi bodyguarzi de-ai lui decit simpatizanti. Cu Oprisan in fruntea "plutonului", dar si cu Baesu care flutura un steag cu PSD, grupul "albastru" a inceput urmarirea celui "portocali", care se afla deja pe strazile principale.

IN ULTIMUL MOMENT, CIND TABERELE ADVERSE AJUNSESERA LA 10 METRI UNA DE CEALALTA, MAI MULTI POLITISTI IN CIVIL SI JANDARMI S-AU INTERPUS, EVITINDU-SE ASTFEL O BATAIE CE A PARUT IMINENTA LA UN MOMENT DAT.

Inainte sa ajunga la sediul PSD de pe strada Cuza Voda, grupul PSD-ist a fost bombardat cu oua de la un balcon.
Ulterior, cele doua tabere au ramas la sediile lor si pina la aceasta ora (01.15) nu s-au inregistrat incidente.

Mergi la inceput

Lili si pe mine in buletin tot Florentina ma cheama ,dar de pe la 14 ani toata lumea imi spune Flori.Asa de mult m-am obisnuit,ca nu-mi mai place sa mi se spuna Florentina.

Cata la multi ani pt Robert!!!Felicitari pt dintisori!!(am tras cu ochiul la mamici de...)

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Da mai fetelor.Am uitat sa va spun si voua ca puiul meu cel mic implineste astazi 8 luni de cind a venit pe lume(marti -13 aprilie).Flori ,multumesc pt, ginduri!, si avem si 2 dintisori!

Iselin, esti mai rea ca mine! )(privind politica, ...sau Oprisan!!!).Multumesc pt. site, chiar nu stiam ...

Lili, serviciu usor!

Catalina, ROBERT CATALIN

Mergi la inceput