Raspunsuri - Pagina 2

flori76 spune:
vrancencele mele dragi!
Eu m-am trezit mai demult,dar am avut oleaca de treaba cu niste poze(sunt mai jos,la semnatura).
Cata,ce bine ca aveti soare...Noi nu am mai vazut soarele de vreo luna...aici e mereu innorat,ba ploua,ba ninge...
Lili cred ca ne viziteaza mai tarziu...nu-i nimic,o asteptam
Elaaaaa,inca nu ne-ai gasit?
Sarbatori fericite tuturor!
noi

flori76 spune:
Cata am dat un reply pe mesajul tau si mi-am facut si eu o semnatura mai faina...de cand ma chinui Sarbatori fericite tuturor!
noi

katalina spune:
Am bagat un oki peste pozicile tale!Flori, CE frumosi mai sunteti!!!!!Sotul tau..tot vrincean???
Frumoasa semnatura!
Hai c-am fugit putin afara cu piticul cel mic.Mai revin pe seara(cred).
(pozele mele le-ai gasit probabil...)
va pupik pe toate!si...v-asteptam...la ADUNARE!!! Catalina,
ROBERT
CATALIN

shylili spune:
floricica ce frumusei sunteti amandoi...si asa indragostiti
o sa scanez si eu niste poze, ca sa stiti cine va tot baraie in fiecare seara
cata te astept sa ne mai povestesti de bebe; facem trainig ca eu cred ca se va uita si la noi Doamne Doamne si ne va trimite sufletelele noastre
pup fetele "mele"
a, eu am terminat la Unirea-informatica-26 de ani
lili
Sometimes I lie awake at night, and I ask "Where have I gone wrong?" Then a voice says to me "This is going to take more than one night."
Charles M. Schulz

flori76 spune:
Buna seara fetele,
Am ajuns si eu,in sfarsit...
Multumim pt aprecieri ...Da,sotul meu e tot vrancean...si el a invatat la Unirea,dar doar clasele IX-X,treapta a-II-a a dat-o la Teoretic Odobesti(unde ne-am si cunoscut,de altfel).
Lili abia astept pozicile tale,sa ne cunoastem mai bine. Sarbatori fericite tuturor!
noi

flori76 spune:
Fetiteleee,ati plecat la ???Si pe mine m-ati lasat singurica?
Eu va pupez si va astept,sa stiti! Sarbatori fericite tuturor!
noi

Ela76 spune:
Salut si eu vrancencele! Din pacate timp prea mult nu am, dar sa stiti ca o sa trec pe la voi de cate ori pot
Eu - 28 ani, Unirea Focsani, de fel din Odobesti, deci... poate chiar ne stim sau ne-am intersectat candva
Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

flori76 spune:
Elaaaaaaaaa,ce mica-i lumea!!!
Cu toate ca s-ar putea ca tu sa nu ma cunosti,eu te stiu...Dar pe sotul meu SIGUR il cunosti(daca ai timp,arunca un ochi la pozele mele).Am fost placut surprinsa sa-i vad pe Oana si Alin in pozele tale...Ma bucur ca ne-am gasit...
Sper sa ne vizitezi mai des... Sarbatori fericite tuturor!
noi

flori76 spune:
quote:
Originally posted by Ela76
Ce cautati, dom'le, in Islanda???
Ela siCristina (21.04.2004)
Albumele noastre
Sa inteleg ca si tu ne cunosti?

Aseara am fost atat de nauca(eram bucuroasa rau ca ne-am gasit),incat am uitat sa-ti spun ca ai o minune de fetita,dulce tareeeeeeeee...Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!!!
Mergeti acasa de sarbatori?

noi