Taxe vamale pt. obiecte trimise prin colet !?!
Raspunsuri - Pagina 2
craluca spune:
eu zic sa te certi cu aia cand iti ridici pachetul!
Mama Raluca, baiat Alex si copilita Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100
Amaya spune:
Raluca, din pacate doar asta mi-a ramas nu?
Oana si comoara 29+ sapt
Dr. Hamid - Medicover/Filantropia
mihaela_s spune:
ciudat...noi primim regulat pachete de la sora mea din USA, cam la 3-4 luni. Nu am platit niciodata nimic! Au desfacut pachetele, au intrebat daca nu avem aparate electrice(video, radio) sau aparat foto, alte valori, s-au uitat ce e prin pachete si gata.
Primim haine pentru toti, dulciuri si jucarii.
Trebuia sa platim taxe vamale cand ne-a trimis sora mea un video, dar cum era un video folosit si noi n-aveam 5 milioane cat trebuia dat(cu banii astia luam unul nou de la noi) am lasat aparatul la ei.
Dupa ce legi lucreaza functionarii de la vama unde primesti tu pachetul???? Pachetele noastre erau mari, nu de 45 euro ci mai mult de 1000 $. Foarte ciudat....
Mihaela, Diana(22 nov 1996) siSilvia(10 sept 2003)
poze1 ; poze2 ; poze3
proaspete cu Silvia
bebelusi august-septembrie 2003
Amaya spune:
Mihaela, vred ca m-au citit ca nu ma pricep si au zis ca e rost sa mai faca niste bani ca sa-si justifice job-ul...initial m-am gandit ca mi-au cerut taxe fiindca erau destul de multe lucruri, dar acum vad ca si voi ati primit mai multe si n-ati platit...
Eh, data viitoare fac scandal daca mai vor bani...
Multumesc mult
Oana si comoara 29+ sapt
Roxy Trixy spune:
Mi se pare si mie ciudat, ca ai mei mi-au trimis din SUA vreo 5 colete full cu tot felul de haine, dulciuri, parfumuri etc si nu am platit nici un leu niciodata.
Ideea e ca ei trimiteau printr-o firma de undeva din Timisoara care iti aducea pachetul la usa, deci tu nu aveai nici o treaba cu vama.
http://community.webshots.com/user/roxytrixy
Roxana & Bianca micuta
adivio spune:
Eu chiar luna trecuta am trimis un pachet in ro de 18 lb care continea si un dvd si o gramada de medic. pentru ai mei plus haine si altele si ai mei au platit doar taxe postale 23000 lei. Nici macar nu l-au desfacut. Am trimis pachetul prin posta americana-usps si a ajuns in 2 saptamini fara nici o taxa de urgenta, iar ai mei l-au ridicat de la posta internationala de pe linga Piata Matache nu stiu exact numele strazii, dar e singura pentru tot Buc. Pe hirtiile de aici am scris gift si le-am insirat pe toate(ma rog, cite au incaput acolo).
Adivio&Ioana-nazdravana
Amaya spune:
Adivio, la mine pachetul a venit la posta vama din sectorul de domiciliu, exista una in fiecare sector...pe cuvant nu mai inteleg nimic...
Roxy Trixy, mai stii cumva cum se numeste firma aceea? poate au o reprezentanta si in LA
Oana si comoara 29+ sapt
adivio spune:
Amaya spune-le sa-ti trimita pachetul express mail care ajunge intre 4-10 zile si sa-i faca o mica asigurare - de exemplu la o asigurare de 200$ plateste 3$ si ceva si atunci ca ajunge la posta internationala de care-ti spun. Te va aviza acasa. Si neaparat sa marcheze casuta gift si sa insire cit mai multe pe formular-sa fie plin. Eu am trimis si matusii mele care sta in sectorul 2(mama sta in 4) si tot de acolo l-a ridicat. Succes. Daca vrei iti trimit pe PM nr. de tel. al mamei sa-ti spuna ea unde este posta internationala-stada.
Adivio&Ioana-nazdravana
Roxy Trixy spune:
Amaya uite trimit mail acum in sua sa intreb.
Partea mai nasoala aici era ca ajungea coletul intre 4 si 8 saptamani, insa niciodata nu am primit mai devreme de 8 saptamani, deci daca vrei varianta aceasta cam ai de asteptat....
Cum primesc vesti te anunt cum sa cheama firma respectiva!
http://community.webshots.com/user/roxytrixy
Roxana & Bianca micuta
mihaela1567 spune:
si eu primesc regulat pachete cu haine si jucarii din SUA,dar niciodata nu am platit un leu macar.