Varsatoarele la apel! (II)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EmmaT spune:

Bine ati venit!!!oana_s,lopesca,Ioana81

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Vai multumim pentru primire .
As vrea sa va intreb ceva pe voi varsatoare maritate .... cum va descurcati in mariaj? (eu ma marit la vara si...am emotii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

iulia, "semnele alea"nu sunt scrise de mine intentionat ( ca am trecut de mult de faza aia cu biletele), ele sunt "sh-uri" si "tz-uri" romanesti din mesajul initial pe care eu l-am copiat si l-am redat si asta e ce a iesit, GOT IT?
Si nu m-am suparat, ca varsa nu sunt suparacioase, nu?

Oana si Mara 7 luni (leoaica de mica)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ioana81
[(eu ma marit la vara si...am emotii)

FELICITARI si CASA DE PIATRA !!!!(de pe acum)

Emma

Mergi la inceput

Ioana, depinde cu cine te mariti
CASA DE PIATRA!bis]

Oana si Mara 7 luni (leoaica de mica)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by oana_s

Ioana, depinde cu cine te mariti
CASA DE PIATRA!bis]

Ma marit cu un rac frumos, destept, si cu care ma inteleg .
Stiti ca alesul e cel mai tare....suntem de 7 ani impreuna si am vrea ...si stiti cum este ORICE FATA ISI DORESTE SA FIE MIREASA!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ioana81

suntem de 7 ani impreuna si am vrea ...si stiti cum este ORICE FATA ISI DORESTE SA FIE MIREASA!

Varul meu are nunta anul asta dupa ....14 ani de prietenie...dar nici macar acum cand mai au 2 luni jumate nu sunt prea hotarati

Emma

Mergi la inceput

Ioana, am o amica varsatoare care are un rac acasa si tareeeeeeeee bine le merge...pe bune, asa ca mergi inainte si se zice ca sunt si tati buni (bunicul meu e rac si ii plac f mult copii, ne-a crescut pe mine si pe tata cu mult drag)

Oana si Mara 11.08.2004(leoaica de mica)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by oana_s

Ioana, am o amica varsatoare care are un rac acasa si tareeeeeeeee bine le merge...pe bune, asa ca mergi inainte si se zice ca sunt si tati buni (bunicul meu e rac si ii plac f mult copii, ne-a crescut pe mine si pe tata cu mult drag)

Oana si Mara 11.08.2004(leoaica de mica)

Stiu ca sunt tati buni racii, deoarece tatal lui este tot rac si e un om super, a stiut cum sa-si creasca copiii, si lui cristi ii plac copiii mult ca si mine de altfel. La noi iubirea e mare si dupa 8 ani si sper sa tina asa toata viata

Mergi la inceput

Fetele, printre voi nu exista o varsa cu barbat scorpion? Tare as fi curioasa cum va intelegeti pe termen lung? Eu pe al meu il iubesc la nebunie si el pe mine...dar ma gandesc mai incolo cum e?
Si ca sa va spun care e zodia cu care ma calc pe coada...."pesti"...e doar problema mea?

va pupa mama de leoaica!

oops, am uitat, da' copii lei aveti? (asa sunt io nu ma mai opresc din intrebat)

Oana si Mara 11.08.2004

Mergi la inceput