Varsatoarele la apel! (II)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Uitai sa va spui ca eu aseara avui ultima criza de nervi pe motiv ca nu-i pot multumi pe toti.... Vreo doua prietene ca sa merg cu ele nu stiu unde, alta ca sa vb pe Messenger, sotu' are examen azi ca sa-i fac masaj, copilu' slava Domnului adormise dar tot se trezea maraind si trebuia sa dau fuga la ea, eu rupta dupa o zi de haladuit orasul cu o prietena + bebe in brate vroiam si eu sa stau jos sa citesc DC.... si m-am enervat ca sotu' m-a certat ca iar fac pe placul tuturor si de mine nu mai am timp... ceea ce e super rezonabil, adevarat, corect... drrept pt care m-a apucat plansul si m-am dus langa fii-mea in pat si m-am culcat... si iar a avut sotu' de suferit... Cum fac sa nu se mai repete? Cum sa ma invat minte si cum sa le trasez si celorlalti niste reguli, cum sa-i conving ca am si eu viata mea, cum sa ma impart astfel incat sa nu se supere nimeni pe mine????? Si cum sa fac sa le ofer tuturor o particica din timpul meu ????? Deja vad ca trec de la tonul glumet cu care vroiam sa incep la.. disperare.. findca stiu ca nu pot trai stiind ca supar pe cineva... dar nu e corect, fiindca vreau si eu putin timp al meu, macar 5 minut pe zi... independenta bat-o vina.... si vreau si eu sa am clipe de singuratate "noi trei", nu prieteni, nu vecini, nu mama, nu tata.... cum ma trezesc din "slugareala" asta fara sa jignesc pe nimeni?????????

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

andora, bine, atunci zi-i ca de cind iti doresti tu sa arati schiloada de parca taman ai facut chemoterapie... Cu multe scuze si compasiune daca e cineva pentru care chemoterapia e subiect personal..
Cit despre aia cu jignitul si impartitul timpului... daca nu poti trai altfel... mai bine pune-ti sperante in viata viitoare .. ca momentan regulile-s ca trebuie musai sa neglijezi pe cineva.. In special daca i-ai obisnuit pe toti sa-i bagi in seama... Da' poti sa exersezi formula magica "am putina treaba acum, te sun eu mai tirziu, da?" Si sa vezi ca merge si fara plinsete.. :)
P.S. La orice raspuns in afara de "Bine!" repeti formula magica. (de genul, "ce treaba?", etc..)
Da' aia cu plinsul ia vezi poate o repari cu ceva vitamina B6.. serios, reduce fantastic armasarii la dimensiunile lor normale de tintari..

Sanatate la bebei si mamici.
http://community.webshots.com/user/parpalak
http://home911.servebeer.com

Mergi la inceput

Parpalakule, sarumana mult pt sfaturi....... Cred ca pe cel cu B6 o sa-l urmez primul! Azi am discutat cu sotu' serios si am concluzionat ca suntem niste incapatanati amandoi si daca unul nu cedeaza sau vede partea ilara a fiecarei astfel de "dispute" e de rau. Asa ca mai multa nesimtire => mai putina tensiune. Sunt invers proportionale. Complet invers. Cu "te sun eu mai tarziu" merge si ea, dar mai tarziu ce fac? Aaaa si cu musafiri veniti toata ziua tam-nesam fara tel preventiv? Inchid interfonul, dar ce ma fac daca babele de pe etaj stiu si ce fel de treaba ai facut la WC (scuze)?
Ei oricum mi-am mai reveniit, cred ca asta inseamna sa te maturizezi, sa-ti impui prioritatile intr-un mod diplomatic dar super-ferm. Sper sa reusesc... multumesc din nou .
Si dreptate maaaaaare cad spui ca "asa i-am invatat"......... asta-mi repeta si sotul meu mereu......

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

Mergi la inceput

Stai asa ca abia acu am vazut cit de recenta e maimutica ta! :) Sa-ti traiasca! Daca mai alaptezi, mai asteapta putin cu vitamina, ca nu stiu care-s efectele. Sau streseaza vreun doctor pe subiectul asta.
Acuma alta: tu n-ai nici un an de cind ai nascut! Cit de slaba vrei sa fii deja? Uite, Paul a facut 2 ani luna trecuta, iar eu sint cam la 9 kile peste cit aveam cind am ramas gravida.. Bine, luasem 43.. (!!!) Cu musafirii neanuntati.. drept sa-ti spun.. nu prea stiu .. Ceva de genul.. "ma odihneam acuma, nu vrei sa vii mai tirziu? te sun eu.." A, si apropos de sunat mai tirziu.. suni.. mai tirziu.. cind ai chef sa vorbesti cu persoana respectiva..
Auzi, da' nu vrei mai bine blonda decit slaba? apropos la nevestele din Standford..

Mergi la inceput

Draga parpalakule, superrrrrrr site-ul, si Paul sa-ti traiasca, e un frumusel!!!!!!
Eu am 8 kg de dat jos cel putin, dar ma uit si eu la masmele cu metabolism minune cum arata chiar la 4-5 luni dupa nastere. Nu mai alaptez deci ma bag la vitamine cred... poate-mi ies gargaunii din cap. Oricum cumnata-mea cea cu criticile a slabit ca inainte abia acum cateva luni (fetita ei face trei ani acum). Cand er grasa nu o mai critica nimeni...
Ei in fine.... Am un bebe sanatos si inca nu se uita lumea dupa mine de grasana... maimutzica mi-e sanatoasa si frumoasa asa ca de ce sa-L manii pe Dumnezeu?
Acum sunt intr-o perioada "buna"... vroiam sa va intreb, si voi aveti zile in care va apuca o nevoie nebuna de a face cumparaturi? Eu mi-as lua zilnic cate o bluzita fustita etc.... chiar acum am pus ochii pe niste pantaloni-fusta (!) si merg sa-i probez azi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

ooofff, oooof, Andrea, ai atins coarda sensibila...noi varsatoarele suntem asha de calculate...incat mereu gasim loc in "ecuatiile" noastre pentru noi achizitii carora pur si simplu nu le putem rezista!
Io zic sa ti-o iei, pe ea, fusta pantalonii...
Eu in ultima vreme mi-am luat o gramada de lucrusoare...nu neaparat scumpe, dar pur si simplu am simtit nevoia sa ma innoiesc...ba copil, ba casa, ba copil, ba casa...si EU cand?

Pupici, astept sa te vad in parc!

Ramona si Maysa (27 ian. 2004)

Poze cu Maysa-"Duracell"

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate.(Jack Penn)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aramona
Pupici, astept sa te vad in parc!

Hahaha, o sa ma recunosti dupa chestia aia de pe mine.... dupa ce ca-s umflata mai e si aia larga.. intr-o ora sunt la magazin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

era sa uit...Andreea, nu te supara pe mine...dar cred ca ai o proasta parere despre tine...te tot lauzi ca esti grasa...unde???
M-am uitat la poze, arati super bine, esti frumoasa, ai un copil superb...moamaaa, daca as fi in locul tau...cu sigurantza as fi mandra de mine! Plus ca vei vedea in cateva luni cum iti revii!
Parerea mea!

Ai fost la sala?

Ramona si Maysa (27 ian. 2004)

Poze cu Maysa-"Duracell"

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate.(Jack Penn)

Mergi la inceput

Ramona imi vine sa mor cu sala aia pe care-o tot laudam, nu am ajuns nici acum fiindca prietena care mi-a zis de ea are un program f plin si nici nu da de tipa care i-a spus la randul ei... si singurele date sunt ca e un bloc lung de 10 etaje prin spatele Policlinicii 34 (sau pe langa) si e un anunt afara... nici macar numele nu-l stiu
Mai eu iti multumesc de complimente , esti o draguta...dar ma vezi curand si-n realitate.. Aaaa si nu se vad in poze cosurile si pielea oribila
Te pup!!!!!!!!

PS: Nu stiu daca mai ajung azi la magazin ca m-am luat cu treburile

Mergi la inceput

Dragele fetele, am mai citit inc-o pagina in urma si trebuie sa ajung cu autocritica macar la faza de superficialitate. Bine, ca nici cu timpul nu stau prea bine, ce-i drept.. Acuma, ca sa va zic drept, desi imi face mare placere sa constat ca plac la lume, in fond, nu ma intereseaza prea tare (foaie verde frunza-n dunga..) ce parere are lumea despre mine. Ma deranjeaza mai tare sa vad un om necajit decit sa aud o critica. Plus ca, nimeni nu-mi poate aduce critici mai vehemente decit eu insami . In schimb, ador sa discut in contradictoriu ! Cel mai des cu tati: "uite ce proasta am fost, c-am facut asa si asa", tati: "nu, tu ai facut bine, ailalti au gresit.." si-o tot tinem asa.. . Ma enervez foarte rar, ultima oara a fost in '98 , da' atunci bubuie.. . De cind m-am mamicit am cumpanit totusi, foarte serios, de vreo citeva ori, daca sa fac moarte de om sau nu (pediatri si medicii de la urgenta), dar mi-a trecut repede si n-am ramas cu sechele ... La cumparaturi merg numai de nevoie, si-atunci prefer actiunile "fulger" Noroc cu tati care-mi mai cumpara una-alta.. Da' promit ca o sa va citesc cu atentie de-acu incolo, poate se ia ceva si la mine..
andora, ai o cumnata foarte nesigura pe ea si care nu stie cum sa se descurce in situatii care o nemultumesc. Plus ca e posibil sa te si invidieze un pic. Problema ei e mai adinca decit indicatorul cintarului, la ea sau la altcineva, da' in fond, e problema ei, ce-ti pasa?.. Acuma n-o sa le rezolvi tu pe toate.. - stiu ca-i greu sa te abtii.... Acuma, cu metabolismul minune.. data viitoare cind mai mergi la cumparaturi, ai de grija si cumpara-ti unul d-ala.. (eu demult vreau sa achizitionez niste mici modificari pe la codul genetic, (pe eticheta sa scrie neaparat "garantat fara gripe") da' nu gasesc raftul.. )

Mergi la inceput