Ce parere aveti despre stirile Pro-tv ?

Ce parere aveti despre stirile Pro-tv ? | Autor: anda141

Link direct la acest mesaj

Pe mine de la un timp incoace ma dispera, ca sa folosesc un cuvant mai popular. De ex. aseara au prezentat un caz in care 2 copii mici au fost omorati de concubinul mamei si povestesc cu lux de amanaunte cum a decurs operatiunea. Si nu e prima data cand prezinta astfel de cazuri, izolate, de altfel, in care "eroii" principali sunt in 99%din cazuri persoane din cea mai joasa calasa sociala.
Mie mi se rupe inima de cate ori aud/vad copii batuti, maltratati, omoratai, nu mai pot dormi. Ma uit la ingersasul meu si ma gandesc, cum ar fi sa-l bata cineva, ce o fi fost in sufeletelul copilasilor acelora batuti cu atata cruzime?? Doaaneeeee, nu pot sa cred ca exista astfel de "oameni"
DAR, ideea mea era urmatoarea: nu mi se pare deloc constructiv, nu sunt de importanta nationala , deci nu mi se pare deloc corect sa se prezinte astfel de stiri. Nu fac altceva decat sa ne darame psihic pe noi, oamenii de suflet, iar pe cei din teapa autorilor sa le dea si mai multe idei despre cum sa procedeze . Vezi stiri in care descriu exact cum s-au petrecut diverse actiuni ca jafuri, violuri,ucideri, etc.
Mi se pare pur si simplu ca e un post de stiri gen "radio-santz". Ia uite ce-a mai facut tzatza Floarea....isi pierd ei vremea sa filmeze prin toate cotloanele tarii, prin niste case pline de alcoolici si drogati , cand sunt alte probleme mult mai serioase de prezentat si de anchetat. Cu astea oricum nu rezolva nimic.
Voi ce parere aveti, sau sunt doar eu mai sensibila?

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004