Mamici de ianuarie - februarie (64)
Raspunsuri - Pagina 2
Viktoria spune:
Amo eu nu imi cumpar nici o pompa de sin. In caz ca vad ca nu merge treaba imi voi cumpara una , oricum nu intra zilele in sac si de cit sa arunc inainte cu banii in vint mai bine astept.
Oana asa cum ti-a spus Alina, uleiul il folosesti la masaj sau ii pui un pic in apa atunci cind ii faci baita. Eu la Doris am folosit produsele de la Nivea si am fost foarte multumita de ele. Alina , Doris maninca dupa ce vine de la scoala pe la ora 12.30 . Seara maninca pe la ora 18-19 depinde cind ii este foame. Pe urma ne jucam toti un joc de obicei Monopoly pt. copii mai mici sau piticot.La ora 20 in timpul saptamini ne pregatim de culcare, spalat pe dinti, ii citeste sotul o povestioara sau povestim ceva si pe urma adoarme.La sfirsit de saptamina ii voie sa stea mai mult cu noi. In moment ii place sa-i povestim cum era cind eu si sotul eram asa mici ca si ea, ce ne aducea Mosul etc.
sara18 spune:
Oana, te rog daca se poate in dreptul datelor mele sa apara si numele
" David Levi" , Israel. inainte aparea.merci anticipat.
Sara si
David ,DPN 13-18 feb 2005
www.babababies.com/view/view.cfm?SiteID=11579" target="_blank">pozele noastre 
Amaya spune:
Buna ziua burtici,
Am fost si noi la ecografie azi bebe are 1,850 kg si este bine...poate imi spuneti si mie ce inseamna prezentatie craniana!?!
initial doctorita mi-a dat emotii si mi-a spus ca ea nu prea imi confirma ca este baiat dar mai insista si intr-un final a exclamat "oooo, e baiat sigur" iar medicul meu a adaugat "si ce dotat e"...am plecat de acolo foarte bine dispusa si fericita (cu toate ca nu m-ar fi deranjat sa mi se intample si mie ca si lui Cornelia si sa devina fetita)...noul DPN s-a devansat cu o zi si este 20 februarie. Maine mergem sa ne luam sange ca sa repetam analizele...
Oana si comoara 29+ sapt
Dr. Hamid - Medicover/Filantropia
Witchie spune:
Albinutelor, ce dulci sunteti!
Si pe mine m-a apucat vrednicia. Cum nu prea mai pot sa dorm noaptea (oana, trebuie neaparat facut clubul ala cu insomniace) ma tot gandesc ba sa schimb mocheta in camera fetitei, ba perdeaua, am spalat hainutele... in curand o sa mergem sa cumparam patut si tot asa... Sotul meu deja trepideaza de nerabdare desi mi-a spus foarte clar ca ar fi bine sa vina fetita dupa sarbatori, sa n-avem ghinionul de a petrece revelionul cu un personal nazuros din spital.
Crinuta, pare-se ca spargi gheata?
Iti tinem pumnii.
Si intrebare tactica: ne mai intalnim anul asta? ce ziceti? pana nu da zapada...
Anda, 33+ saptamani, dr. Radoi, Municipal
Leta spune:
Contati si pe mine pentru clubul insomniacelor.
Amaya, bebele tau are peste 1,8 kg la 29 de saptamini? Pai e maricel bine. La mine avea 1,7 kg la 32 de saptamini si mi-a zis dr. ca e fix pe fix (adica greutatea ecografica corespunde virstei sarcinii masurate de la UM).
Poate iti face o surpriza si vine mai devreme :)
Leta 33+
dr. tutunaru - elias
Want my life back...
Alina Maria spune:
Da intradevar astazi am fost harnicute si daca nu ma insel eu am cele mai multe mesaje la activ. ![]()
Leta bine ai venit in clubul insomniacelor.
Anda , vezi nu te obosi prea tare e timp pt. totul , mai avem de asteptat si e bine sa ai tot timpul ceva de facut INCA .
Amaya felicitari pt. baietel , dar cred ca in moment ce sau exprimat asa nu este cazul sa te astepti prea tare la o surpriza.
Acum ma duc sa ma pregatesc sa merg la prietena mea .
alina si bb. 33 saptamani
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
alipiticot spune:
Buna mamicilor!
am fost si eu la echo si se pare ca e bine!!!!
La mine tot la 29 sapt are 1400,asa ca tu stai f bine Amaya....
eu sper sa fie buna greutatea spusa de doctorita ca dupa formula dta pe aici pe undeva i-mi iese 1200g....pacat,eu tare as vrea sa fie mare.....
Sper sa reusesc sa ajung la bucuresti dupa sarbatori la dr iosup si atunci o sa fiu mai linistita...
Va urez sarcina usoara in continuare si cele care suteti aproape,aproape,nastere usoara !! si eu abia astept sa nasc ca sa fiu sigura ca e sanatoasa bebica mea,ca nu prea mai am incredere in medici(nu toti)

alipticot 29 sapt
Dr Mihalceanu Cuza Voda
DPN 15-20 febr 2005
[url="http://community.webshots.com/user/alipiticot"poze[/url]
oana cretu spune:
Am revenit!
Alina, e bine atunci cu olandezii, dar eu as mai manca o data pana m-as culca.![]()
Viktoria, iti multumesc si tie pentru informatiile cu uleiul si Nivea. E o scumpa Doris!
Anda si Leta, eu va astept noaptea pe forum, ca si asa pana acum am bananait singura pe aici.
Amaya, si eu as fi vrut sa se razgandeasca dr in privinta sexului, dar lasa asa, daca asa a vrut D-zeu. Sa fie sanatosi e important!
Alipiticot, sa fie sanatos bebeul, chiar daca e ca un fulguletz!
Va pup pe toate!
oana si bebitza din burtica
(36s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
Amaya spune:
Ei, nu ma speriati acum ca e prea mare bebe
...nici masuratorile astea nu sunt 100% exacte, totusi ei calculeaza greuatea dupa o formula destul de relativa...si medicul meu si ecografa au spus ca bebe e foarte bine si ca sarcina decurge normal, chiar daca bebe e mai dezvoltat cu o saptamana...
Oana, eu de la inceput mi-am dorit fetita (din motive egoiste, m-am gandit ca mi-ar fi mai usor sa cresc o fata), dar m-am obisnuit cu gandul ca bebe e baiat si acum imi doresc doar sa fie sanatos si il iubesc mai mult decat orice pe lumea asta...
Oana si comoara 29+ sapt
Dr. Hamid - Medicover/Filantropia
alipiticot spune:
Nu vroia nimeni sa te sperie.....eu una mi as dori sa fie mai mare,asa ca....dar la odiseea sarcinii cam tot astea sunt greutatile pt varstele de sarcina.Si vorba Oanei "sanatos sa fie"(multumesc Oana)
alipticot 29 sapt
Dr Mihalceanu Cuza Voda
DPN 15-20 febr 2005
[url="http://community.webshots.com/user/alipiticot"poze[/url]