noiembrie, ultimul bal
Raspunsuri - Pagina 11
Sanca spune:
Nu v-ati dat seama?
Vasile baga bete in roate ca are boala pe Radu. Radu e fratele mai mic a lui Mihai S care a vandut conacul.
Iar ca nu erau petreceri la conac, spanac. Asta sant minciuni de ale lui Nea Vasile.
Hai Danitin, dezvaluie adevarata fata a lui Vasilica asta, ca eu nu-l vad bine.
frumosii mamei
dana d spune:
Mai, asta nu e scenariul filmului "Noiembrie, ultimul bal" al lui Dan Pita?
Nu am reusit sa aflu de cine e scris scenariul sau dupa ce carte e facut filmul.
www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
Craciun 2004
Andra_ spune:
Toata luna decembrie am asteptat finalul apoteotic al balului Danei...
eu intru pe forum doar de la job, asa ca am stat pina la 6 pe 23 decembrie, ultima zi, doar-doar apare ceva, un rind, un semn nou de la danitin...., dar nimic... am plecat inmisteriata in concediu ... pe lungul drum spre tarile straine m-am tot gindit in fel si chip ce naiba-i cu Radu-mamii si familia lui...
ai naibii tocmai anul asta ne-au dat liber pina pe 10, ca sa-mi faca mie in ciuda, sa nu aflu finalul povestii, in plus dupa atitea zile mai uita omul, asa si eu, am cautat cind m-am intors, n-am gasit din prima si m-am luat cu treaba, si-am uitat!
Azi m-a strafulgerat, mi-am amintit si, ca orice pisica care n-a murit inca de curiozitate, am cautat sa aflu happy-sadul-end, fie ce-o fi.
cind-colo, magarul de Radu era doar administratorul mitoman al conacului, iar Dana a fost fraierita asa usor, desi nea Vasile a incercat s-o previna de la inceput, dar daca avea dintele ala urit de aur cine sa-l asculte ?!
si-uite asa m-a demoralizat puternic finalul povestii, si-am zis ca poate cineva ne-a uitat si mai are ceva de adaugat ... Danitin, ne auzi?, ca poate totusi nu-i un scenariu si ti s-a intimplat chiar tie, si totusi ai avut de sarbatori o discutie clarificatoare cu Radu, ca parea baiat bun, asa usor fantezist, ca doar n-a omorit pe nimeni, alo? ma aude cineva? danitin?....
pup u,
Andra si
Luca Pitu
danitin spune:
Precizari:
1. Da, recunosc, am cam "rasolit" finalul dar voi doreati sa aflati cat mai repede ce s-a intamplat iar eu treceam printr-o perioada cam albastra.
2. Povestea este in parte reala, am aflat-o de la o buna prietena, ei i s-a intamplat, de fapt.
3. Normal ca am romantat multe lucruri.
4. Promit sa mai revin cu povesti dar de acum incolo am sa le scriu mai intai cap coada si abia apoi vi le trimit pe episoade, ca sa pot pastra un ritm multumitor indiferent de problemele mele.