isteria

isteria | Autor: gioto

Link direct la acest mesaj

fetita mea de 1 an si 2 luni face foarte urit cind e vb sa-i interzic ceva.mai exact se pune pe plins,insa nu prea plinge normal.se invineteste la fata de nervi de trebuie sa-o stropesc cu apa sau sa-i suflu aer in guritza (asa m-a invatat cineva)ca sa respire din nou.nu stiu daca m-am exprimat bine.crizele astea nu au nici o cauza fizica!!e perfect sanatoasa.
imi puteti da mai multe detalii despre asemenea manifestari si cum ar trebui sa reactionez.in permanenta trebuie sa-i distrag atentia cu altceva ca sa-i iau obiectul interzis din mina sau s-o iau din locul periculos.insa daca nu reusesc s-o pacalesc se enerveaza rau si da-i bocet de ala descris mai sus.
multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns april spune:

si a mea facea asa la varsta de 1-2 ani. m-am speriat rau si am hotarat sa o las asa cum vrea ea. Imi era frica sa nu pateasca ceva, ca ajungea sa-i vina sa vomite, dar se si forta. Acum, la 5 ani, intelege si nu mai face asa. De pe la 3 ani nu mai face. E o perioada. Eu cred ca, copii de azi au o personalitate mult mai puternica decat am avut noi. Poate gresesc, dar tare multi copii sunt mult mai incapatanati. A mea nu face exceptie.
o parere.

April & Andrada

Mergi la inceput