gradinita particulara
Buna,
Am si eu un subiect care ma streseaza destul de mult. Este vorba de alegerea unei gradinite pentru baietelul meu. Stiu ca nu e sezonul gradinitelor, dar as vrea sa ma decid din timp. Vreau sa-l dau din toamna urmatoare (deci probabil ca va fi la o grupa mijlocie). Am studiat oferta de pe net, am si dat ceva telefoane, am vazut si 2 gradinite care sunt aproape de mine. In primul rand nu stiu daca sa aleg gradinita particulara sau de stat. De aceea va intreb: stiti cumva vreo gradinita particulara in zona 1 Mai (Bucuresti) de care sa fiti multumita?? Pun mereu in balanta costul lunar al gradinitei particulare cu ce beneficii sunt si inca nu m-am decis.
Va multumesc anticipat si sper ca voi reusi sa ma decid in cele din urma.
Raspunsuri
patisor spune:
buna am si eu o fetita de trei ani care merge la o gradinita particulara dar in Baneasa ,eu sunt foarte multumita ,atat ca nu asigura transport dar in rest e ok totul.
in zona 1 Mai stiu cateva gradinite dar nu prea ne-am inteles la pret
Sa auzim numai de bine
RAMONA SI PATRICIA
ribana spune:
eu tare as vrea o gradinita in zona 1 mai, ca sa nu mai fie si transport (plata si mai ales timp pierdut). Ca gradinita particulara, nu am gasit decat una pe Docentilor (GeCePic), la care am dat telefon, insa nu am fost incantata, pentru ca tot intrebam ce intra in pret si tot imi spunea ca nu le da gustare, ca nu le da rechizite, etc. ca ora de dans se plateste separat..... hmmm, mi s-au parut mofturi caci nu costa deloc putin. poti sa-mi spui ce gradinite part. mai stii prin zona 1 mai? si multumesc mult pt. raspuns
R.
radu26 spune:
Poti fi un pic mai precisa cu zona? Gradinite particulare nu stiu acolo, dar pot sa-ti spun cateva de stat
ribana spune:
Ma refer la zona din jurul Pietei 1 Mai - pana pe la Banu Manta, Miciurin, Kisseleff, Victoriei, poate chiar si spre domenii, daca stiti. Stiu si eu 2 gradinite de stat, care sunt aproape de mine si o sa-l dau la una din ele, daca nu ma hotarasc la una particulara. Ce m-a incantat la cele particulare care fac intensiv o limba straina, este ca copiii chiar invata si vorbesc bine in lb. resp. la cele de stat se face doar o ora pe sapt si cred ca e cam putin.
zulu spune:

eu vroiam sa te salut doar si sa-ti zic ca ma bucur sa te 'revad' pe aici!
Pupici lu rares! 

Luluta spune:
Buna,
Noi avem doi baietei, de 3 si 5 ani, si stam tot pe 1 Mai, pe Zablovschi .
De anul asta merg amandoi la gradinita germana de stat de pe Iorga, tot din dorinta de a invata o limba straina, bine, mai ai si marele avantaj ca taxa este mult mai mica decat la o gradinita de stat. Taxa este de 65.000 pe zi/copil pentru mancare, plus fondul clasei la inceputul anului din care se cumpara jucarii noi si rechizite. In timpul anului mai ai de platit teatrul, o data sau de doua ori pe luna vine teatrul de papusi, si optionale, infotricks, computer pentru copii, care sunt 30.000 pe ora.
Stiam anul trecut o gradinita particulara pe Clucerului, aproape de intersectia cu Str.Radu Boiangiu.
Mai este o gradinita de stat, care pare foarte curata pe strada noastra, pe Zablovschi. Daca nu as fi insistat cu germana, as fi optat pentru gradinita asta.
Trebuie sa te gandesti ca din taxa pentru o gradinita particulara cu program prelungit(180-200 euro), platesti si gradinita de stat si o bona , care sa-l ia la 4 de la gradi si sa stea cu el pana vii tu de la munca, inclusiv toata ziua in vacante sau cand este bolnav.
Cand mai ai si doi copii, este cam dificil sa platesti taxa la o gradinita particulara pentru amadoi.
iileana spune:
Luluta, poti da, te rog, citeva detalii despre gradinita de pe Iorga? Citi copii sint in grupa, care e programul (pina la ce ora pot sta acolo copiii seara), amanunte din astea...Te rog 
ribana spune:
Multumesc pt. informatii. Luluta, spune-mi te rog, la gradinita germana vorbesc tot timpul cu ei in germana?? eu asa ceva caut, dar lb. engleza. Car despre cea de pe Clucerului, desi e f. aproape de mine (eu pe clucerului stau), nu stiu unde e. probabil ca nu are nici un banner.
ruxandra_sb spune:
Buna Luluta.
Cum si eu am facut gradinita germana (cea cu program scurt, de pe Dorobanti) + scoala germana, as vrea ca si Matei frecventeze o gradinita si, mai ales, scoala germana.
Asa ca te rog si eu sa ne mai povestesti un pic.
Am inteles ca nu se intra prea usor ..
(O sa ne straduim sa facem rost si de una alta.)
P.S. Si noi stam pe 1 Mai.
Ruxandra & Matei (ianuarie 2002) & sotul drag
ET spune:
quote:
Originally posted by ruxandra_sb
Buna Luluta.
Cum si eu am facut gradinita germana (cea cu program scurt, de pe Dorobanti) + scoala germana, as vrea ca si Matei frecventeze o gradinita si, mai ales, scoala germana.
Asa ca te rog si eu sa ne mai povestesti un pic.
Am inteles ca nu se intra prea usor ..
(O sa ne straduim sa facem rost si de una alta.)
P.S. Si noi stam pe 1 Mai.
Ruxandra & Matei (ianuarie 2002) & sotul drag
Buna Ruxandra,
am inteles ca ai terminat si tu scoala germana. In ce an? Poate ne cunoastem - eu am terminat in '93. Tu vorbesti cu cel mic germana? Baietelul meu, Victor, are 2 ani si 3 luni si visam si noi sa-l putem da la gradinita germana. Am sunat atat la cea de pe Iorga cat si la cea de pe Dorobanti. La cea de pe Dorobanti numai ca nu mi-au dat vreo doua prin telefon numai pentru ca am indraznit sa-i deranjez. Cei de pe iorga au fost macar mult mai prietenosi, dispusi sa-ti dea ceva mai multe informatii.
O zi frumoasa,
Ioana