A murit Teo Peter-Compact
Raspunsuri - Pagina 4
claudia_2803 spune:
Dumnezeu sa-l odihneasca! Oare va plati americanul pentru ceea ce a facut???
Gabriela (DPN 9 martie) & Laura Andreea (9 aprilie '01)
aida_o spune:
phuai de mine!
Dumnezeu sa-l odihneasca
...Ford Expedition si Dacia? biata Dacie, nu avea nici o sansa...
corina iulia spune:
toata compasiunea pentru marea familie a rock-ului si pentru familia indoliata. cu siguranta a fost o stea in muzica romaneasca si a adus in casele si in inimile noastre multa bucurie prin activitatea lui.
sincere condoleante si D-zeu sa-l odihneasca in pace.
Alina spune:
Offff,parca nu-mi vine sa cred!
Dumnezeul sa-l ierte!
Sper ca americanul sa nu ramina nepedepsit...
Alina
carola spune:
eu nu pot sa mai zic decat Trist. Prea repede,prea brusc. nici nu mi-a venit sa cred cand am aflat dimineata. A trebuit sa vorbim la telefon cu mai multi oameni care ne-au spus acelasi lucru si sa vedem o stire pe OTV ca sa realizam ca ... Doamne,e adevarat. as vrea sa scriu mai multe,dar nu pot,ma tine ceva.
Daca mi s-ar fi intamplat mie,in familie o asemenea tragedie ,mi-as fi dedicat viata pentru al distruge pe CRIMINAL. Ce nedrept... imi doresc din tot sufletul sa nu scape. sa primeasca ceea ce merita.
carmenutza spune:
Doamne..este ingrozitor ce s-a intamplat....Viata asta este atat de nedreapta unesori..stiu intersectia in care s-a petrecut accidentul..trec zilnic pe acolo..noaptea este semaforizata intermitent si saptamanal se intampla accidente de aceste fel.
Ceea ce nu pot sa inteleg este cum de l-au scos din tara pe criminal...si cum adica vor coopera cu autoritatile???
Dumnezeu sa-l odihneasca!
Carmen si bb Maya Alexia
www.community.webshots.com/user/carmenmaya" target="_blank">Poze cu Maya
alinamoro spune:
Nu-mi vine sa cred!
Dumnezeu sa-l ierte! Sper si eu ca americanul sa nu ramana nepedepsit.
Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici