Jocul cu de toate (7)
Raspunsuri - Pagina 3
DARAEL spune:
Intrebare in afara jocului: unde s-a ascuns annie_xtreme si ne-a lasat fara intrebare ?
Am glumit, oameni buni, dar sunt asa de fericit... am net non stop, am net non stop, tra, la, la lalala, am net... asa ca o sa scriu si eu pe aici mai des decat de obicei !
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
roxana1974 spune:
quote:
Originally posted by DARAEL
sunt asa de fericit... am net non stop, am net non stop, tra, la, la lalala, am net... asa ca o sa scriu si eu pe aici mai des decat de obicei !
Minunat Darael, ma bucur pentru tine si abia astept sa vad postarile tale .
annie_xtreme spune:
Valeu, iertare :( Am uitat ca am raspuns :(
Intrebare:
Cum se numeste pe latineste animalul din familia lemurilor care are degetul mijlociu de 2 ori mai lung si muuult mai subtire decat celelalte?
Don't get mad, get even!
annie_xtreme spune:
Nuuuu este unu singur dintre lemuri, cel mai haios de altfel
Nici gugalit nu merge? (e prea tare bestiutza, gasiti si poooooze :D)
Don't get mad, get even!
mara03 spune:
...si bate cu el (degetul) in scoarta copacilor ca sa gaseasca insecte??? si tot cu "degetelul" le si pescuieste?
Andreea & Tudor (9 dec. 2003)
noi cu poze noi :)
lilanda spune:
Sa traiti, am gugalit si am gasit urmatorul reponse: www.lemurs.animalzoo.co.uk/lemurs/aye-aye.htm" target="_blank"> AYE-AYE (Daubentonia Madagascariensis)
asta-i bestia??
pozulici
annie_xtreme spune:
Asha da!
Acuma Lilanda, hai cu ghicitoarea, iar pentru mara : . Da, ezact asta face cu degetzelu. Fascinanta adaptare, zic io
Don't get mad, get even!