Mamici din Canada (8)
Raspunsuri - Pagina 7
codritu spune:
Noi am luat brad din piata cu 25$, dar am vazut ca sunt si la Loblows, IGA, probabil si la alte magazine de genul asta.
bebitzu spune:
buna fetele,
multumesc mult pentru raspunsuri.
Revin acum cu o noua intrebare, de data asta medicala.Mihnea al meu se pare ca are conjunctivita virala de care nu reusim sa mai scapam.Am fost de doua ori la doctor, la CLSC si am fost asigurati ca va fi ok, insa fiind virala nu exista tratament si va trece ceva mai greu.Singura problema a ramas murdaria de la ochisori pe care o face dimineata cand se trezeste.Ne-am gandit totusi sa consultam si un alt medic oftalmolog, si aici vin si va intreb pe voi daca stiti un doctor ffffff bun la care am putea apela si noi.
Multumesc mult,
irina2000 spune:
1: De unde stii ca e virala?
2: I s-a facut un examen bacteriologic la secretie?
3: Fata mea (la varsta de 2 luni) a facut o conjunctivita "fff. bine diagnosticata" ca virala si care surprizaaaaaaaa a trecut dupa picaturi cu Polysporin. Daca stia farmacistul ca diagnosticul lui se lovea cap in cap cu cel al "desteptului de pediatru" cred ca nu imi recomanda niciodata Polysporin. Asa s-a vindecat, celalat imi recomandase comprese cu apa fiarta si racita. Polysporinul se da fara reteta! BAfta mare!
NO BRAIN....NO PAIN!
allice spune:
Si noi suntem in Canada! Ne-am hotarat inca din Romania sa traim intr-un orasel linistit unde sa-l putem creste frumos pe puiul nostru: Mihai. Si am ales Jonquiere. E in QC. Si ne place! Eu lucrusoarele care i-au ramas mici lui Mihai le-am dat la garderia la care este el si educatoarele au fost foarte incantate. Nu stiam ca se pot trimite in Ro., adica stiam dar mi s-a parut prea scump. Daca imi dati o adresa, de acum incolo le voi trimite pentru copii din Ro. Din pacate, cunoscand SH-urile din Ro, am oarecari temeri in privinta destinatiei. Dar merg pe mana voastra. Intrebari: unde, cat(ma refer si la bani), cand... Ideea e foarte buna de ai ajuta pe copii sarmani, vorbesc de cei care nu-si pot permite sa cumpere nici de la SH. Exista! Astept adresa si va urez: Craciun Fericit, sa dea Dumnezeu sanatate atat la trup cat si la minte. Apoi, de la mine, pentru mamici : o floare: Pa
Emilly spune:
Craciun fericit cu pace in suflete si multe impliniri.Mosu' sa va aduca tot ce va doriti!
corina iulia spune:
am multi prieteni in canada si prin intermediul forumului am acum si mai multi. va doresc tuturor sarbatori fericite, un craciun plin de lumina si bucurie.
"Nu vezi?.../ Sau-ce-auzi si vezi-nu crezi?.../ N-auzi tu cum suna ora /Fericirii-amandurora?..." Minulescu
cu drag de forum, corina
oanagabriela spune:
quote:
Originally posted by bebitzu
buna fetele,
multumesc mult pentru raspunsuri.
Revin acum cu o noua intrebare, de data asta medicala.Mihnea al meu se pare ca are conjunctivita virala de care nu reusim sa mai scapam.Am fost de doua ori la doctor, la CLSC si am fost asigurati ca va fi ok, insa fiind virala nu exista tratament si va trece ceva mai greu.Singura problema a ramas murdaria de la ochisori pe care o face dimineata cand se trezeste.Ne-am gandit totusi sa consultam si un alt medic oftalmolog, si aici vin si va intreb pe voi daca stiti un doctor ffffff bun la care am putea apela si noi.
Multumesc mult, bebitzu
Cind Antonia a avut infectie la ochi am fost de fiecare data cu ea la un doctor oftalmolog, si i-a trecut repede.
Uite si detaliile: Dr. Sefler (vorbeste romaneste), tel : 514 739-9075, 5845 Cotes-des-Neiges. Nu stiu insa ce program are in perioada asta...
Donia spune:
Va scriu de sub troiene... si mi-era teama ca n-o sa avem zapada de Craciun! Ninge de aseara, a mai si viscolit, a iesit si soarele vreo ora si acum iar s-a pus pe nins, cu niste fulgi ba mai mari, ba mai mici. Pe la voi cum e?
Multumim fetelor ce ne-au colindat deja, va doresc si eu la toate un Craciun fericit, sarmale gustoase (tineti Trifermentul pe aproape ), cozonaci pufosi, multa sanatate si zapada in cantitati rezonabile.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
Andreea Canada spune:
Buna fetelor....eu sunt noua pe forum, dar...incerc si eu oceanul cu degetul
Eu sunt in Vancouver de un an aproape , pe care il implinim (impreuna cu sotul si baietzica al nostru de 2 ani, Stefan) pe 12 ianuarie..... e frumos pe aici ca e si ocean si munte, dar plouaaaaaa!!!....vara e destul de cald,dar nu ca in Romania.
Va las acum ca s-a trezit deja Rontzaila
Laura B spune:
Buna Andreea, si bine ai venit! Mai suntem pe aici 3 mamici din Vancouver (ai vazut lista de pe prima pagina?). Eu am o fetita de 2 ani fara trei luni, Diana.
Hai mai, ca nu e asa de rau cu ploaia... Parca mai bine decat minus-zeci-de-grade, nu?
Unde locuiesti?
Laura
_
"We build too many walls and not enough bridges." Sir Isaac Newton