Mamici de ianuarie - februarie (63)
Raspunsuri - Pagina 9
aurelursu@k.ro spune:
He he he Amaya, nu ma uita pe mine!!!
Am 36 saptamani, sper totusi sa nu nasc inaintea Crinutei si a OAnei.
pupici
Amaya spune:
Shobo, intr-adevar ai gresit ca te-ai dus, dar deja nu mai conteaza cearta fiindca ai facut-o, acum incearca sa te calmezi si nu te mai gandi la aspectele urate ale zilei de ieri...acum bebe are nevoie de ganduri vesele si numai tu i le poti da...
Oana si comoara 29+ sapt
Dr. Hamid - Medicover/Filantropia
Amaya spune:
Gabiu, scuze, mea culpa
...bebe sa fie sanatos si sa vina pe lume cand e mai bine pentru el...
Eu sunt nascuta la 8 luni si fratele meu la 7 si niciodata nu am avut probleme...asa ca nu aveti de ce sa fiti speriate in caz ca bebe se hotaraste sa va cunoasca mai repede...inseamna ca este pregatit sa dea piept cu lumea.
Oana si comoara 29+ sapt
Dr. Hamid - Medicover/Filantropia
ixxi spune:
Mai fetelor, eu care eram complexata de inaltimea mea se pare ca la 1.58 sunt uriasa
.
Si eu tot ca rata merg si ma trezesc alergang, mai ales ca sotul meu este inalt (1,85) si eu lace 2 pasi iar eu 3. Dar imi place sa fiu ratusca
.
Zilele trecute ma gandeam ca fata mea o sa se faca mare si o sa se casatoreasca si va pleca de la noi...cred ca trebuie sa pretuim fiecare zi caci trec...
ixxi si
persicuta 30+
dr Calaras
http://community.webshots.com/user/ixxi
coraly spune:
Salut fetelor! La multi ani la Nicolete si Nicolai!!
Gabi, n-am putut sa nu remarc, cum ai tu 36 de sapt si DPN-ul pe 7 ian???
Eu am DPN pe 1 ian, si abia ieri am implinit 36 de sapt.
Coraly, 36+
Candy spune:
Fetelor, inca n-am apucat sa recuperez tot ce-ati scris, ca am fost in concediu.
Shobo, sincere condoleante pentru bunica sotului tau, niciodata nu e momentul sa ne despartim de cei dragi, chiar daca au 100 de ani. Dumnezeu s-o odihneasca!
Si eu am contractii Braxton-Hicks tot mai dese si insomniile ma omoara, ma duc la serviciu cheauna de cap, cel mai tarziu la ora 5 - desteptarea!
Totusi, inca n-am intrat in concediu . La mine pica cum nu se poate mai rau DPN-ul (21 ian.)pentru ca drepturile de concediu se dau la lichidare, ceea ce inseamna ca daca intram pana acum eram fara bani de sarbatori, iar asa o sa fiu fara bani cand voi naste!
Voi ati intrat deja in concediu? Cine se ocupa de verificarea calculului indemnizatiei ptr. cele 126 de zile? Min. Finante,Oficiul de Pensii, Directia MUncii...?
La mine la serviciu cei de la Resurse Umane bajbaie si mi-e frica sa nu-mi calculeze gresit.
Candy si Eric 34 sapt.
dr. Stretean, cezariana
cocolino spune:
Shobo, faptul e consumat deja,dar ptr a-ti reveni, eu zic sa eviti sa mai intri in contact cu rudele indoliate in viitorul imdeat apropiat si mai mult,incearca sa iesi in oras la cumparaturi,la un film frumos care sa te destinda,urmareste o emisiune de divertisment etc.. Gandeste-te ca bunica ta(a sotului...) s-a dus, dar in curand o noua viata apare si trebuie sa gandesti pozitiv ptr bebele tau...Mai ai atat de putin...
Coca 33 saptamani si
dragalasa
- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131
Lali spune:
Fetelor am revenit si eu in peisaj cu vesti nu tocmai bune. Din cate spune doctorita am si eu diabet gestational si sunt la regim (desi din cate am citit eu si din cate spune Oana sunt la limita). Nu am primit prea bine vestea, dar asta e ! M-am cam saturat de analize si doctori, ca inainte de sarcina eram considerata o persoana sanatoasa, dar de cand sunt insarcinata am descoperit cu totul altceva si sunt cam suparata din cauza asta...
Shobo, condoleante si sa fii cat de tare poti pentru bebelusul tau !
Lali si licuriciul ei 35+
oana cretu spune:
M-am intors si eu de la uscatorie si numai vesti proaste citesc.
Incep cu Lali, ca vad ca, din pacate a atins-o si pe ea aceasta boala nesuferita. Ti-am dat MP, te pup, si ma gandesc la tine!
Shobo, asa cum ti-au zis si fetele, faptul e consumat, ma asteptam sa te duci, pentru ca, noi, femeile suferim atat de tare cand pierdem pe cineva, ca uitam de restul. Te pup si gandeste-te la baietelul tau, careia ii povesti numai lucruri frumoase despre bunica. Te pup!
Cornelia, stiam eu ca ai sa mai faci un baiat ca sa ramaneti cuscre...
Era si pacat...
Amaya, as vrea sa-l am de Craciun in brate, dar nu ma gandesc prea tare la asta. Hai sa va zic un secret: eu vreau sa vina cat mai tarziu, ca tati nu a terminat de facut curat in casa (zugraveala, tavan fals...), de fapt abia s-a apucat si nu vreau sa-l astept asa pe Seb. Asa ca...mi-a pierit si nerabdarea de a naste. Plus ca frica de nastere e din ce in ce mai mare, cu cat se apropie ziua cea mare.
Coca si Amaya, pai tocmai asta e problema, ca, cred ca o sa fiu o mama tare impunatoare. Nu se stie. Si mai citisem candva la tine, Coca ca si tatal tau si sotul sunt gemeni si nu e o relatie de vis, ma astept la orice. Oricum, cat e mic, va fi lipicios de mine, cica asa dunt baietii cu mamicile, deci nu pot decat sa ma bucur si sa profit de aceste momente, dupa aceea mai vedem noi...Mai intervine si tati, care e berbec.![]()
Pupici!
oana si bebitza din burtica
(36s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
Alina Maria spune:
Am vazut si eu doar vesti triste , insa nu ne lasam noi batute cu una cu doua asa ca fruntea sus si sa ne bucuram de ultimile saptamani, nu uitati ca ce a fost mai greu a trecut. Avem din ce in ce mail.multe sanse ca bb. sa se nasca cu bine , zoi de zi , inaintam.
Oana sper ca santierul in lucru va fii gata la timp, eu nu as putea suporta sa vad casa acum cu curu in sus.
De aceea l-am rugat pe sotul meu sa fie gata cu toate , inainte ca bebe sa se nasca cu 2 luni.
Am aflat acum cateva minute de la sora mea din ro. ca trebuie sa platesc pt. bagarea de electricitate la casa 9 mil. lei. Mi se pare foarte mult .
Viktoria , tu esti bine ? ce ai mai facut astazi , ce face Doris ?
Noi nu avem pe nimeni cu numele de Nicoleta? pacat ar fi trebuit sa faca cinste si sa petreaca.
Alina si bb. 33 saptamani
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
alina