viata intima
Raspunsuri - Pagina 8
oanaXandy spune:
Kylie,sincera sa fiu si mie mi se pare cam problematica situatia, mai ales ca zici ca acum vrea sa se mute cu dormitu'!Ceva e cu siguranta, tu ar trebui sa depistezi mai usor decat noi pt ca interactionezi cu el! Ma gandesc ca trebuie sa fie ceva, nu de alta, dar asa cum s-a mai scris, e barbatzel si lor nu le sta in fire sa se abtina de la asa ceva, si mai mult decat atat si pentru noi femeile e greu , sau nu? Am avut perioade de oboseala si "plafonare" si nu prea aveam chef de "alea-alea", si acum ca al meu e hat departe, Spiderman e fix pixu pe langa ce fac io cu peretii!![]()
amuleta spune:
Citeva date statistice : 30% dintre barbatii intre 18 si 50 de ani sufera de disfunctie sexuala.40% dintre barbatii intre 40 si 50 de ani sufera, permanent sau intermitent de probleme de erectie. Fumatul, alcoolul, unele medicamente, depresia inrautatesc problema. Majoritatea acestor barbati nu vor discuta cu altcineva problema ci vor reduce frecventa sau chiar evita noi relatii. Lipsa de dorinta se asociaza uneori cu un nivel scazut de testosteron.
Asa ca nu toti barbatii sint niste armasari dar multi prefera sa se lipseasca decit sa se simta penibil. De multe ori, simpla reasigurare din partea partenerei ca este OK sa mai fie cite un rateu, ajuta enorm. Daca aceasta se-ntoarce imbufnata pe partea cealalta bombanind "Ce naiba s-a intimplat cu tine ? Esti bolnav ?"atunci problema se poate agrava. Rateurile trebuie minimalizate sau te faci ca n-ai observat si incepi sa-i spui cit de grozav si unic este el, cit de mult...ma rog, chestii din astea.
Si mie mi se pare cea mai importanta sincronizarea, normalul depinde de cuplu.
val77 spune:
mai...al meu prieten era foarte interesat de sex, am fost tot timpul convinsa si inca mai sunt ca este ceva care ii place si chiar foarte mult, dar nu stiu ce s/a intamplat cu el, despre o discutie nici nu poate fi vorba pentru ca este un timp introvertit caruia nu ii place sa vorbeasca despre asta
uneori ma gandesc ca a gasit pe alta , pentru ca imi este greu sa cred ca un barbat poate sa stea fara sa faca sex atat timp
ori se ascunde bine si nu imi dau seama de asta , ori nu exista o alta persoana
cert este ca sunt tanara si recunosc ca am nevoie de sex si in afara de asta chiar imi place sa fac....probabil ca o sa ii expun cat de curand lucru asta si sa vedem ce zice.......pentru ca asa nu se mai poate
melina34 spune:
MAI FETELOR CITESC SI IMI VINE SA
!!!!
PT KYLIE AS AVEA UN SFAT, DIN EXPERIENTZA PERSONALA:
URGENT DU-TE SI CUMPARA-TZI MASINA DE SPALAT FARA SA-I MAI CERI LUI VOIE SAU BANI! EVENTUAL FACI O RATA SAU CAUTI UNA SECOND HAND!DE CE SA TE CHINUIESTI TU SA SPELI CU MAINILE TALE DRAGALASHE DACA POTI SA-TI USUREZI SITUATIA?IN LOC SA-TI ASPRESTI MAINILE IN DETERGENT POTI SA STAI FRUMUSEL PE FOTOLIU SI SA TE CREia o pauzaSTI FATA DRAGA DUPA CARE ITI DAI UNGHIILE CU LAC!!
SI INCA CEVA, TOT DIN EXPERIENTZA:EU SPAL VASE CU MANUSI, SPAL CADA SI TOALETA TOT CU MANUSI(O ALTA PERECHE DESIGUR...)IA INCEARCA SI ASTA SA VEZI STUPOARE PE FATZA MASCULULUI TAU CIND VA OBSERVA K DK LUI NU-I PREA PASA DE MINUTZELE TALE TU MACAR TE IUBESTI SI TE INGRIJESTI!
Cu drag,
M.
melina34 spune:

ERATA LA ERATA!!!!CE SE INTIMPLA?????
VROIAM SA SPUN SA TE DAI CU CREMA<
(ia sa vedem acum iese bine?)
M.
tina10_27 spune:
Kylie, imi vine sa te bat....
uite, eu iti pun la dispozitie masina mea de spalat
ori de cate ori ai nevoie.. eu stau singura si nu o folosesc prea des. si sa stii ca vb serios!
hai, cine se mai ofera sa o ajute pe Kylie? nu putem sa o lasam asa..
ce ziceti dc o scoatem in oras, ca fetele....(hei,i'm a good girl) sa nu o mai vada mereu acasa, sa-i simta lipsa... si sa-si puna intrebari tipul..
si eu stiu ce inseamna sa suporti multe cand esti indragostita, dar totusi...nici asa. tare mult as vrea sa vad o poza cu voi 2, poate asa inteleg de ce inca mai esti (pe)langa el...
piticasigogosica spune:
SI EU SI EU.........

Unde,cand?
E voie si cu bebeii?
Ce idee buna,vorbesc serios!!!
Deci?![]()

pitica
Burtocika spune:
Am citit 6 pagini de mesaje si m-am gindit sa ma bag si eu ... Din cite inteleg eu, se desprind 2 probleme:
1. Frecventa redusa datorata disponibilitatii reduse a "lor"; la asta, nu prea stiu ce sa zic, noi cam 1-2/saptamina, dar depinde f mult de mine. Eu ma simt in forma in anumite perioade ale lunii, probabil hormonii au rolul lor in asta, perioade in care as fi dispusa de n ori/zi; si alte perioade in care orice-ar face ... nimic nu-mi place, tot hormonii cred ca sunt de vina. Cred ca e o situatie normala pina la un punct, si trebuie sa va gasiti ritmul vostru. Atunci cind va simtiti iubite si ei nu se simt presati, frecventa nu conteaza si atunci cind se intimpla e natural si relaxant. Daca e vazut ca o obligatie ... in cazul meu cel putin nu prea da rezultate satisfacatoare 1
2. Cazul Kylie: aici imi permit sa-mi dau cu parerea in cunostinta de cauza. La virsta ta, Kylie, este exclus sa suporti un astfel de comportament. Eu am trecut prin ceva similar, pe la 22 de ani pina la 25; il iubeam ca pe ochii din cap si nu ma puteam hotari sa-l las desi stiam ca nu mi se potriveste. Noroc ca nu stateam impreuna, in rest, o lipsa totala de interes pt mine. Chestia cu masina de spalat e edificatoare ! Pai un barbat care te uibeste nu stie cum sa te ocroteasca si sa-ti faca viata mai usoara !!! Pai mie barbatul mi-a luat si masina de spalat vase, desi toata lumea s-a uitata cam chioris la noi, ca de, daca nu spal de mina se cheama ca-s puturoasa !!! Asa ca ia-ti inima-n dinti si analizeaza relatia bine de tot, ca e pacat sa-ti strici toata viata cu un om care gindeste asa de pe-acum ! Si nu-ti fie frica, are balta peste ! Nu se poate sa nu gasesti pe altcineva !
Boghi
http://community.webshots.com/user/bogdanai