viata intima
Raspunsuri - Pagina 6
apalossa spune:

Draga Manupop,raspunsul meu este DA(nu in acelasi timp-paralel,vroiai sa spui).Barbatii nu au atatea procese de constiinta ca femeile.Uita-te numai pe saiturile de matrimoniale sa vezi cati barbati casatoriti isi cauta amante.Aviz fetelor care dorm in camere separate sau care fac dragoste rar.Nu vreau sa fiu rautacioasa,dar fiti atente fetelor!
val77 spune:
locuiesc cu al meu prieten de 3 ani, la inceput ar fi stat numai in pat
, dar cu timpul a inceput sa fie din ce in ce mai rar si acelasi motiv > oboseala , stres
m/am infuriat de cateva ori . cand am cerut eu si a ivocat oboseala, stresul, dar acum nu mai cer nici eu (adica eu nu pot sta fara)
am inceput sa fac pe obosita , stresata . vreau sa vad cat dureaza starea asta
pana la urma functia intretine organul
vedem noi unde ajungem
mariagi spune:
val77![]()
![]()
am citit de la cap la coada ce au spus fetele.si noi mai trecem din cand in cand prin etape gen oboseala,stres.daca inainte ma suparam si nu dormeam de suparare ca ma respinge pe motivele mentionate mai sus si imi faceam griji ca are alte motive....dupa ce am vazut cat de obositor este job-ul lui am inceput brusc sa-l inteleg.sa nu mai fiu egoista si sa nu mai ma supar daca nu vrea.eu sunt de principiul daca pofta nu vine mancand..pregateste o atmosfera romantica-lumanari parfumate,muzica in surdina,un vin rosu,ciocolata si neaparat un tub de frisca.succes garantat!
val77 spune:
am pregatit si cina, lumanari , frisca, ba o caseta mai daocheata, dar nu sunt de acord ca de fiecare data sa recurg la tot felul de metode
am omis ceva anul trecut in iarna ne-am invelit amandoi cu aceiasi patura..........acum cica nu ii mai ajunge si am ajuns sa ne invelim cu paturi separate (sa nu ne musca
)
nikoll spune:
val77
eu zic sa-ti faci o patura pe comanda!!!
serios daca nu-i convine ceva creaza-i mediu,dar daca nici asa nu-i comvine
(intre ghilimele)
bafta!!!
lorisor spune:
Citesc, citesc.....si ma minunez si ma minunez... Barbati care nu vor/ nu le place sa faca sex? Personal imi suna a povesti sf:)....ca nu prea am intalnit. Cam ce frecventa exista in cuplul meu?..Pai , hai sa zicem ca o medie de 4-5/ sapt. Zic medie pt ca sotul meu lipseste cam 2-3 zile /sapt. din oras...si mai sunt zilele ne-...fericite ale lunii. In perioadele in care sta acasa ...se intampla cam zilnic..si deseori si de mai multe ori pe zi..Era o vreme cand nu stiam cum sa-l fac sa "ma uite"...acum stiu ca trebuie sa il apreciez pt asta:). Aaaa...suntem casatoriti de 8 ani, avem o fetita de 5 anisori..si pauza absoluta a fost de prin luna a 9-a + cele 6 sapt. imediat dupa nastere. In jurul meu am multe "exemplare masculine" ..si nu stiu cum se comporta toti in familie...dar...care sa NU raspunda privirilor provocatoare? sa NU aiba sclipiri in ochi cand vorbesc cu o femeie mai simpatica..raaar...rar de tot. Si uite de asta stau si ma minunez. Nu zic ca nu va cred, Doamne fereste! Dar nu mi se pare firesc. DACA mi s-ar intampla sa trec vreodata printr-o perioada din asta cu pauze si refuzuri din partea lui...ar fi semn de mare gravitate!
Kylie..pt tine...of, n-am vorbe bune. Mie mi se pare o situatie cumplita si, regret sa o spun, fara iesire. Eu nu vad strop de dragoste in barbatelul tau. Cum sa poata dormi fara tine?? Cum sa nu ii placa sa te "caute" noaptea prin pat sa te ia in brate??..Eu zic sa mai stai un pic sa analizezi sau sa mai intrebi in dr. si in stg. sa te convingi! ca ceva e subret tare de tot..
Manupop, tu cati ani ai? Si pe ce lume traiesti? A povestilor cu zane si feti frumosi....nu?:)..Scuza-ma, nu vreau deloc sa fiu rea...dar pari atat de mica in naivitatea ta.. Cum sa nu se poata???Si sotie si o amanta..si 3 amante in paralel...orice e posibil! Si sa nu se stie, si sa se stie...si relatii normale, "ca la carte"(tu si doar tu existi in viata mea) si relatii inchise (in care fiecare are viata lui personala..cu intalniri si flirturi.) si relatii deschise (in care cei 2 isi si povestesc aventurile)...etc...etc...Si nu spune "asa cupluri se destrama cat ai clipi "...uneori sunt extrem de rezistente, de bine inchegate si chiar foarte fericite.
ORICE e posibil! Schepsisul e sa iti gasesti exact omul care se armonizeaza, in viziuni asupra vietii, cu tine insati!
Kisses
manupop spune:
PAI CRED CA VISEZ PREA MULT!SAU CEEA CE MI SE PARE MIE ANORMAL PT UNII E NORMAL?
EU SUNT BOLNAVA?CA GANDESC CORECT?ATUNCI MAI BINE AS DISPAREA DACA LUMEA ASTA E ASA,ATUNCI NU E PT MINE!
SI DE UNDE SI CUM SA ITI DAI SEAMA CA SOTUL NU ARE O ASA RELATIE?INSEAMNA CA TOATE DE AICI NE-AM NASCUT INTR-O POVESTE DACA GANDIM CEEA CE E CORECT?
TU AI INTALNIT SITUATIILE DESCRISE?EU NICI NU-MI POT IMAGINA!
Lara9204 spune:
Buna fetelor,
Dar ce ziceti sa nu faceti dragoste cu sotul vostru si trei luni de zile?
In conditiile in care ne place sa dormim imbratisati, dar fara altceva?
Eu ma consider o femeie normala, nu frigida.
Care este parerea voasra?
Lara
melina34 spune:
lara9204-eu o sa-ti pot spune cum e in curind, am doar o luna si jumatate de pauza; de ce? pt k oricum se intimpla rar si prost(pe motiv ca-l inhib!!)iar acum m-am hotarit sa nu mai accept nici macar atit, na! adica sic!!
e adevarat, noi dormim separat de vreo 2 ani, ne-am racit si ceva s-a rupt;l-am trimis la doctor dar nu vrea sa admita k are o problema, asta e, m-am resemnat si voi lua o hotarire cit de curind!
(razbunati-ma fetelor de cite ori aveti ocazia!)
M.