viata intima
Raspunsuri - Pagina 5
Larra spune:
Kylie am citit ce-ai scris tu la acest subiect si-am ramas traznita. Nu-mi vine sa cred ca poti accepta asa ceva! Si stii ce m-a uluit cel mai tare? Varsta ta! La inceput am crezut ca ai vreo 40 de ani ca ma uit la ai mei parinti ca nu mai dorm impreuna de multe vreme pentru ca tata e bolnav si n-o suporta pe mama in pat dar tu draga mea, ai 21 ani! Mi se pare ceva tare ciudat!
Si gandeste-te bine , daca tu acum la varsta asta stai sa tragi de el , ce vei face peste 10 ani...nu mai vorbesc de batranete. Viata intima nu ai, sprijin nu ai ca din cate am inteles eu nu face nimic , momente de tandrete nu ai ...atunci ce ai? Si pentru ce-ti pierzi tu cei mai frumosi ani din viata? Gandeste-te bine si sper ca n-o sa-ti para rau mai tarziu ca nu ai luat o decizie inteleapta atunci cand trebuia.
TE pup
Clover spune:
Sa va spun o chestie beton.
L-am prins pe friendul meu si l-am pus sa citeasca discutia asta(nuami prima pagina ca nu rezista prea mult). Poate e relevant sa precizez ca l-am intrerupt in timp ce citea un forum auto.
A citit el ce a citit si la sfarsit il intreb: deci?
Raspunsul lui: deci mai sunt si altii care nu vor.
L acare ochii mei au iesit din orbite. What? ASta ai priceput tu? Imagineaza-ti ca esti femeie si mai citeste o data. fetele astea sufera.
Raspuns: nu pot sa-mi imaginez ca sunt femeie.
End of story.
Concluzie: i-am acordat o justificare in plus. El este normal, eu sa-l las in pace.
Asa ca ne agitam noi, dar ei tot cum stiu ei fac.
Kylie spune:
Asa e. De aia nici nu m-am obosit sa ii dau sa citeasca si el cum m-a sfatuit o membra . Daca rezolv ceva o sa va tin la curent, pana una alta STAU. Nici nu pot sa il las, nici nu imi convine situatia! La oricat m-ar necaji, la oricate nervi mi-ar face, la primul moment de tandrete, cum ma ia putin in brate imi uit de toate si iarasi nu pot actiona!
..
geminy spune:
Draga Kylie si eu m-am confruntat cu problema pe care o ai tu, dar relatia noastra nu a fost de durata pt ca eu am plecat din tara, cam asa s-a intamplat, ne vedeam la el si
toate bune si frumoase iar dimineata cand m-a trezeam el isi mutase dormitorul in sufragerie si binenteles ca l-am intrebat de ce se chinuie pe canapea, raspunsul " ca nu are aer ca nu poate sa raspire, ca e camera prea mica, bla,bla,bla" asta s-a intamplat de mai multe ori plus ca a avut si intentia de-a ne muta inpreuna ceea ce am refuzat vazand ce " comportament are"
asa ca ne vedeam cand ni se punea pata si era bine fara sa ne calcam pe " obiceiuri" sa spun asa, poate un raspuns la problema ta ar fii sa locuiti separat, incearca poate merge, nu in ideea unei despartiri poate asa este el obisnuit,
in general barbatii care sunt trecuti de o varsta au si ei tabieturile lor sunt mai rau decat femeile, partenerul tau ce varsta are? poate aici e problema sa nu fie super saturat si sa aiba nevoie doar de o prezenta feminina care sa roboteasca in " curtea " lui,
incearca sa fii mai degajata si sa nu faci din asta un motiv de stres pt tine, poate are sa reactioneze daca il lasi o vreme in treaba lui, poate are sa isi puna intrebari daca mai esti atrasa de el si are sa ia el initiativa,
bafta multa si cu rabdare trebuie sa iese ceva daca NU adio si nu am cuvinte
piticasigogosica spune:

Clover...
Esti super tare cu faza asta!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sunt sigura ca si sotul meu ar fi facut la fel,asta daca ar fi avut rabdare sa citeasca...![]()
pitica
apalossa spune:
Fetelor(Kylie si Bebb)concluzia mea este una:barbateii vostri isi doresc menajere.De ce nu le aratati pe net saituri mai deocheate cu fetite mai dezbracate,poate le mai vine si lor chef de cate ceva....Spunea cineva mai sus ca nu crede ca exista ...de 5 ori pe saptamana..ei la mine exista, si suntem de 9 ani impreuna...Cateodata fug,ma ascund,imi fac de treaba....Apalossa(cea greu incercata) 

miha04badea spune:
Buna fetelor!Eu am 26 ani sunt casatorita de 4 ani si am un baietel-Dragos de 7 luni.Am o viata intima extraordinara in sensul ca nu facem dragoste 7 zile din 7 doar o data sau de 2 ori pe saptamina.Insa atunci cind se intimpla e ceva de vis.
Draga Kylie eu nu-ti pot spune decit ca timpul trece in defavoarea ta si e pacat.Ce vei face mai tirziu? Si cind apare si un copil.....
Va pup dulce pe toate.

MIHA SI
DRAGOS
manupop spune:
eu am o intrebare atat pt noi ,fetele cat si pt barbati:se poate ca un barbat sa se culce si cu sotia si cu amanta?si daca da de ce si in ce imprejurari se poate intampla asta?
invit si barbatii sa raspunda....sau poate intrebati sotiorii vostri!
DARAEL spune:
Am in minte un raspuns rapid pentru manupop ! Scuze daca nu e prea convingator.
Se poate in mai multe situatii:
A. Barbatul se culca cu fiecare in alt loc:
Sotia nu stie de amanta si reciproc.
Varianta: amanta stie de sotie.
Varianta interesanta: banuiesc sau, si mai
, stiu una de cealalta
!
B. Evenimentul se intampla in acelasi loc:
Pe rand, cand una este la cumparaturi sau delegatie, vine repede cealalta si hop-tzop !
Cand amandoua sunt acasa in acelasi timp si hop-tzop se intampla cu fiecare pe rand separat pe frigider, aragaz, aspirator sau pe coada de matura
si in timp ce una este happy, cealalta pregateste tigara de dupa pentru EL
!
C. Imposibilitate absoluta: cu amandoua in acelasi timp... !!! Spun ca este imposibila ca doar nu o avea 2 !!! Dar daca are, bravo lui... desi imi pare rau de un asemenea tip pentru ca va fi nevoit sa foloseasca pentru pipi doua toalete
!!!
Astept aplauzele binemeritate !
Sarbatori Fericite tuturor !
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
manupop spune:
dar daca ambele stiu una de alta?se poate?
si cum iti dai seama?si cum rezista el?
mai clar:intr-o saptamana poate sa o faca cu ambele?pai un asa om ce gandeste?oare e normal la minte?si daca amanta e si ea casatorita si o face si cu sotul?e posibil?
daca imi raspunzi DARAEL iti raman datoare pt ca ceea ce mie mi se poate parea anormal pt unii e ceva firesc!
eu sunt nebuna daca ma gandesc la "juramantul sacru al casniciei"sau cea care cu idei yoghine(vezi sex in grup,vezi BIVOLARU)gandeste ca e normal sa strice o familie (pardon,doua!)