viata intima
Raspunsuri - Pagina 4
polux spune:
Fetele, m-ati facut sa zambesc amintindu-mi un banc.
Trei prietene se casatoresc. In primul an se intalnesc si se intreaba cum stau cu viata intima.
-prima spune ca face dragoste de cate 2-3 ori pe zi si uneori si de mai multe ori
-a doua o data pe zi
-a treia spune ca face dragoste o data pe saptamana.
Primele doua incep sa zambeasca superior.
Dupa 10 ani se intalnesc din nou.
-prima recunoste ca nu mai face dragoste decat 1-2 dati pe saptamana
-a doua, d1-2 ori pe luna
-a treia, spune ca face dragoste o data pe saptamana.
Iar zambesc prietenele ironic.
Dupa 20 de ani.
-prima spune ca face dragoste o data pe luna
-a doua de 5-6 ori pe an
-a treia o data pe saptamana
Dupa alti 10 ani.
-prima si a doua recunosc ca este de domeniul trecutului
- a treia, tot o data pe saptamana
Asa ca , ia sa vedem cine rade la urma.
Deci fruntea sus bebb.
PS. Si sa sti ca este adevarat, iti spun din proprie experienta. Exceptand primele 2-3 luni, cand ne-am tatonat si invatat fiecare cei place celuilalt, si ritmul nostru tot asa era de 1-2 pe saptamana. Acum dupa 12 ani de casnicie, tot asa merge. E drept cu o mica pauza (de gravidie) si acum un pic mai greu cu gasitul timpului liber, caci bebita ne ocupa tot timpul.
Liliana
Michidutza spune:
Eu cred ca cel mai important este sa-si doreasca amandoi partenerii cam la acelasi interval pt. ca daca unul vrea la 2zile si celalat la 1luna apare frustarea si din partea unuia si din partea celuilalt.Si noi am trcu prin diferite faze in 8 ani de cand locuim impreuna,ba tragea el de mine si eu ziceam ca e disperat,cand s-a plictisit saracu de atata lugu-lugu mi se parea ca nu ma mai iubeste si trageam eu de el.Acum se intampla
o data pe saptamana sau chiar la 2,dar ne
tot timpul stiu ca ma iubeste si atata timp cat nu ma simt obligata sau invers doar ca sa fie ceva de laudat cu nr. de n ori pe sapt. e ok.Ritmul se schimba cand apare un
,sau alte probleme care te streseaza coteaza ca atunci cand ne regasim indiferent de intervalul de tip dintre ies adevarate scantei.
coraly spune:
Sa stiti ca oboseala este intradevar importanta, adica inhiba apetitul. Eu stiu, ca am vazut lucrul asta pe mine, daca ai un serviciu stresant si nu te odihnesti destul nu mai ai chef de asa ceva. In plus, chiar citeam zilele trecute undeva ca in timpul actului sexual femeia se incarca cu energia barbatului, asa ca pt. ei saracii o partida este mai epuizanta decat pt. noi.
In ceea ce o priveste pe Kylie, nu mi se pare normala deloc situatia. Ca nu faci dragoste e una, dar sa nu dormi impreuna... nu prea inteleg. Poate ca el nu agreeaza sexul prea mult, si prin asta se eschiveaza, sau are pe altcineva, sau, doamne fereste, are alte orientari. In orice caz, ideea principala e ca trebuie sa elimini pe cat posibil rutina si sa incetezi definitiv sa-l mai abordezi din punctul asta de vedere, sa vezi daca ii trezesti vreo reactie. Daca nu, inseamna ca ceva nu e bine, si poate ar fi indicat sa pui pe tapet problema si chiar sa schimbi partenerul. Nu sunteti casatoriti, asa-i?
Coraly
verzica spune:
Salut fetelor!
Interesant subiect!!!
Kylie incearca altceva. Ai spus ca sta destul de mult pe calculator. Atunci, inainte sa vina el, intra pe forumul asta pe care ai postat, la acest subiect si lasa-l deschis ca si cum ai fi uitat sa-l inchizi. El, cand va veni la calculator, o sa vada subiectul si poate citeste de curiozitate. Si atunci, cine stie, poate isi va da seama ca tu suferi din cauza comportamentului lui si isi va revizui acest comportament.... Nu stiu daca e cel mai bun sfat dar daca se va ajunge vreodata la despartire macar sa ai constiinta curata ca tu ai incercat totul pentru relatie. Si sincera sa fiu nu sunt de acord nici cu faptul ca nu-ti da macar un
pe zi. Hai, sa zicem ca patul are o problema dar de ce nu te
??? Sincera sa fiu e cam ciudat.
Sa auzim numai de bine!!
creola132001 spune:
Sunt o persoana ptr care "1+1=2, intotdeauna!" si nu imi plac "infloriturile". Asa ca...Cred ca e bine sa iti iei inima in dinti si sa il pui la perete.
Ii spui sec ca asa nu se mai poate! Ca vrei sa adormi tinuta in brate, ca vrei sa fii mangaiata si alintata, ca vrei
... dupa care intraba-l ce vrea el. Daca vreti aceleasi lucruri e OK! Daca nu... e pacat sa te mai consumi, sa fii suparata etc. Cateodata e bine sa fii egoista! DAca noi nu facem nimic ptr noi sa stii ca nimeni nu face! Trebuie sa te gandesti si la faptul ca vrei sa iti petreci batranetile cu el...daca acum cand e tanar nu te dragaleste si iti arata cat de mult te iubeste, la batranete nu o va face sigur! Intr-adevar oboseala, rutina, un copil mic intervin in viata de cuplu. Dar daca noi nu facem nimic ptr a schimba lucrurile...
Draga mea, faci ce crezi ca e mai bine ptr tine!
Iti tin pumnii!
Mariana
flafi spune:
Buna!
La noi... cand suntem obositi, suntem obositi, cand suntem energici etc... cert e ca ne apuca pe amndoi cam in acelasi timp... noi lucram impreuna, asa ca stresul e acelasi pt amandoi...
Kylie stii ce as face eu ca ultima tentativa? nu stiu cat e canapeau aia de mare pe care doarme el, dar ori cat ar fi mi-as gasi eu loc in ea! nu vrea sa doarma in patul din dormitor, ok! dormim amandoi in sufra, pe canapea, unul la un capat unul la celalalt... daca face fite si figuri, se poarta urat si ma respinge imi iau catrafuse si ma car! Eu sunt f dusa cu pluta, sunt f indragostita de iubi al meu, il iubesc enorm, dar daca mi-ar face chestii din astea mi-as face bagajul numai decat! Sa se hotarasca ori vre trai in 2 ori vrea menajera! Sa stii ca nu dau sfaturi gratuie! eu am pplecat de acasa pt ca domnul nu s-a deranjat sa ma ajute la curateni si cand a vazut ca eu vorbesc serios si chiar nu am de gand sa vin acasa s-a dat pe brazda.
Stiu ca doare, eu am plans o zi intreaga, dar mai bine -mi-am zis eu- sufar acum, decat o viata intreaga!
Gandeste-te doar ce vrei tu de la o relatie? Vrei sa fi singura si sa muncesti pt doi? Sau vrei sa fiti si sa munciti impreuna pt voi?
Gandeste-te ce vrei tu de la relatia vostra?
So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame
bebb spune:
Si daca as sti ca asa este el, asta-i firea lui tot nu as fii prea fericita. Eu simt de multe ori nevoia de romantism, de declaratii, de atmosfera romantica...sa aiba scanteia aia in priviri cand se uita la mine, sa ma faca sa tresar de emotie, sa ma simt femeie. Si nu cred ca e ciudat dc as primi ceva de genul asta macar o data la 2,3,4 zile. Imi place sa traiesc viata din plin, imi doresc ca relatia asta sa fie mai spontana, mai sexi, mai armonioasa, mai dependenta de iubire, mai romantica, mai nebunatica. Sunt deprimata
si nu stiu dc sunt eu exagerata, el nu simte lucrurile astea sau pur si simplu asa este.Stiu ca si el ma iubeste, dar simt lucrul asta doar cand suntem bine. Cand ne certam se poarta f rece cu mine, si parca nu e el.Imi doresc o viata alaturi de el si cel mai mult imi doresc un echilibru al nostru, al relatiei.
Kylie spune:
Multumesc fetelor, ati dat niste sfaturi extraordinare, le citesc zilnic si stau si ma gandesc, inca nu stiu ce s afac.
Sa stii bebb ca nu esti singura in situatie, si eu tot pe-acolo bat.
Roxy Trixy spune:
Fetelor, tictura de branca ursului are efecte asupra libidoului ambilor parteneri, sa nu va imaginati acum ca e cine stie ce drog de sari pe primul barbat care iti iese in cale![]()
Are indicatii pe cutie, parca se iau cateva picaturi.
Ideea e ca iti mai reda zvacul ala de vrei sa te draganesti cu iubitul..... ca toate trecem prin pase de plictiseala si ne intrebam ce e cu noi. Si la ei functioneaza la fel.
http://community.webshots.com/user/roxytrixy
Roxana & Bianca micuta