viata intima

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kylie spune:

Nu mai stiu ce sa cred.Nu cred ca i vorba de alta individa pentru ca l-am intrebat de multe ori si stie ce apucata sunt cu geloziile mele. Dar acum m-ati pus pe ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmyna spune:

hallo fetelor
si prietenul meu e obosit atunci cand am eu mereu chef sa fac sex dar eu il cred ca este obosit lucreaza la deutsche post si toata ziua livreaza pachete pe zii are cam 190 de pachete
chiar am fost si eu intro zi cu el la munka si am zis ca mor ma dureau picioarele foarte tare si iam zis ca nu ma mai duc niciodata si el mia zis uite ca sa vezi si tu cum muncesc si seara cand vine cade lat in pat....dar eu mai trag de el si dupa ce doarme vro 2 ore facem sex dar cateodata delok
cand are liber nici nu se pune discutia fara e lege...

ne iubim si totul e ok dar tre sa fie si intelegere si respect...
eu miam spus parerea sper sa nu ma injure nimeni...

va doresc toate cele bune la toate si SA FITI IUBITE:::

carmenn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Buna fetelor

Observ ca la subiectul asta scriem cam aceleasi,semn ca exista o reala problema la noi lipsa de sex...
Si la noi e la fel,de fapt de cand a aparut copilul din ce in ce mai rau si tot din cauza lui:oboseala,stress,refuzuri,frustari,promisiuni ca nu mai incerc si tot ... .Si asa e el,de la inceput am stiut(nu era insa chiar asa)si am tot refuzat sa cred ca nu pot sa il schimb.Mai nou sunt in pauza de 2 luni jumate,dupa o cearta urata si inca nu reusim sa ne apropiem unul de altul,dormim ca si fratii

Keyli te inteleg perfec:femeie frumoasa(28 ani,fost model)cu o viata sexuala perfecta inainte de sotul meu, si actualmente intorc priviri pe strada chiar si cu copilul dupa mine etc...(si modesta),obisnuita sa fiu dorita si admirata......si exact ca si tine nu reusesc sa-i misc un fir de par daca nu vrea si din pacate nu prea vrea.Si eu am adunat frustari si acum ma aflu intr-un moment cristic asa ca m-ai gandeste-te!Esti tanara si crede-ma ca sunt barbati care chiar nu-si doresc sex indiferent de partener si situatie!!!

Si inca ceva am citit de curand ca exista oameni care sufera de asa zisa "boala" lipsa de dorinta sexuala.Inteleg sex-ul ca pe ceva matematic,il acccepta si atat...????????Se zice ca ar fi o alta deviatie de comportamnet sexual(la cealalta extrema fiind nimfomanii).Ce ziceti?Pe mine m-a pus serios pe ganduri.

pitica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxy Trixy spune:

Fetelor si baietilor care aveti probleme cu "poftele", plictiseala si stresul.... va recomand calduros:

tinctura de branca ursului

de la plafar sau farmacii naturiste.

Spor!

http://community.webshots.com/user/roxytrixy
Roxana & Bianca micuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Roxy, cum se foloseste si la ce ajuta tinctura asta?
Si noi am avut perioade dificile, dar in celalalt sensAdica el saracu tragea de mine si eu...nimic. Nu stiu de ce. Inainte nu eram asa...Am suferit o vreme, am incercat sa aflu de ce ma comport asa. Am gasit unele raspunsuri, dar nu in totalitate...m-am mai impacat cu mine...
In fine, ideea e ca in ultimul timp, s-a dat el dupa mine. Eram obisnuita sa aiba el mereu initiativa (ca eu sunt mai de moda veche!)sa insiste, sa ma roage, sa ma convinga...Acum...nu mai da nici un semn. Nimic.
Asa ca de la o vreme, rolurile s-au schimbatAcum eu sunt cea care bate apropouri, mai trage de el, mai ceva sexi, mai un vin rosu...Si e tare rau!
Din pacate, nu stiu ce sa te sfatuiesc draga Bebb.Totul depinde de context, de experientele voastre, de relatia voastra. Poate ca totusi ceva s-a intamplat intre voi. Eu nu cred ca un barbat are chef de tine si pe urma gata...se schimba dintr-o data. Poate il preocupa ceva, poate e f. obosit (dar asta se rezolva), poate ca isi pune intrebari in legatura cu relatia...poate simte ca totul devine serios si se sperie...Nu vreau sa te supar, imi dau si eu cu parerea.
Pupici si nu dispera! Trebuie doar sa afli care ar putea fi motivele, cauzele acestui comportament. Daca va iubiti o sa treceti de hopul asta, daca nu, pierderea lui! Am zis!

PS. Roxy, imi raspunzi, te rog?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Kylie, stai asa ca si tie voiam sa-ti zic ceva: Nu exista sa doarma separat! Pai, cum adica, stati impreuna, dar doarme pe canapea. Si eu ma mai cert cu al meu sot, dar tot in acelasi pat dormim! Pai, nu? La bine si la rau....Si cand te intalnesti in pat si e racoare, parca,parca e mai usor sa te strangi in celalalt si sa te incalzesti, nu?
Prinde-l intr-o pasa mai buna si incearca sa afli de ce face asta. Poate ca nici el nu-si da seama de ce o face si i-ar face bine sa constientizeze motivele!
Sa ne tii la curent, da?

Pupicei

Mergi la inceput

eh.......fiti atente. La inceput am dormit impreuna, apoi BRUSC a descoperit a cica nu poate dormi in dormitor, nu ii place acolo> Intai mi-a zis ca are ceva cu camera iar acum de curand zice ca nu poate nicicum dormi in patul din dormitor ca nu stiu ce a descoperit el ca are! Doamne. Cred ca din 2 in 2 zile incerc sa il conving ca nu e normal asa, ca eu nu cunosc pe nimeni care sa nu doarma in acelasi pat (cred ca numai anumiti varstnici care asa s-au saturat unul de celalalt ca nu se mai suporta) dar noi mai? Chiar noi care ne-am mutat de 3 luni impreuna? Si uitati ce nervi ma iau deja. Nu nu si nu. Nu vrea nicicum. Acum ce naiba pot sa fac? Ca am vorbit de N ori cu el si aceeasi situatie. M-am gandit sa ma duc sa cumpar un alt pat dar noi stam la etajul 9 si avem un lift nenorocit care abia daca se transporta pe el, darmite un pat de 2 persoane.. sunt intr-o dilema. Va reamintesc ca lui i se pare normal sa faca aa, zice ca "Pai si ce are daca eu dorm aici? Daca dorm mai bine, ce vrei?" Spuneti si voi acum.....
Pitica, si nu te incanta cand vezi ca isi intorc capul barbatii dupa tine? Uite si eu am vreo 4 pretendenti si mereu ma fac sa zambesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

ASta cu dormitul separat e chiar ciudata. Ar trebui sa priceapa, dar nu ma mira ca nu pricepe ca si eu tot un fenomen am ca partener.

Eu m-am hotarat sa raspund din cauza mesajului de genul "trebuie sa fii mereu aranjata si diversificata ca o marca de ciocolata, lenjerie sexy etc." Raspunsul meu la povestea asta ar suna urat. De ce femeia trebuie sa se faca luntre si punte si bucatarie, si dormitor, si sa aduca si bani? Mi s-a intamplat sa trebuiasac sa fac ordine la 1 noaptea ca venea cineva de dimineata si picam de obosita si n-a ridicat un dest.

Revenind la sex, daca esti sexi esti si cand te crezi vai de capul tau, si cu un tricou lalau pe tine. De parca in epocile primitive conta daca aveai pe tine blana de leu sau blana de urs. Sa fim serioase. Si ce faci cand te imbaiezi, te creia o pauzasti, te imbraci sexi si se uita la tien la modul "ce-o mai vrea si asta". Eu dupa asemenea refuz adio si n-am cuvinte. Pe mine mesajele "regaseste pasiunea, aprinde flacara, atmosfera roamntica, lumanarele" ma lasa rece. O relatie presupune doi oameni si unul dintre ei pur si simplu nu mai) pricepe chestiile astea. Si atunci sau te obisnuiesti cu ritmul lui si astepti momentul in care natura isi spune cuvantul si il apuca cheful, sau incepi sa te gandesti de atatia draci si nervi din lipsa de sex ca poate o relatie extra ar fi indicata.

Dupa cum observati sunt cam plina de draci din cauza vietii intime personale. Ideea de fond era ca nu vad de ce sa fie femeia aia care-i tot timpul atenta sa...

Sa mai fie si ei, ca nu le cad mainile. Sau altceva

Mergi la inceput

Asa e, Clover! Mare dreptate zici tu acolo Eu tot nu stiu ce sa fac, tot nu am idei, cum am zis trec printr-o dilema. I-am zis mamei lui si nimic. Pana la urma o sa ma conformez situatiei pana intr-o zi cand o sa ma ia asa draci ca o sa ne despertim si drum bun. Poate isi va gasi un pat mai confortabil cu altcineva. Si mie mi s-a intamplat sa aspir, sa fac curat si la 2-3 noaptea ca se scandaliza cum ca fuge toata casa dar sa puna el mana, doaaaamne fereste daca cineva mai are vreo idee geniala cu privinta la situatia mea.. sau care stie vreun pat cu adevarat confortabil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Kylie, fa un efort si trage canapeaua aia din sufragerie, in asa fel ca sa incapeti amandoi acolo. Daca si atunci gaseste motiv si nu-i convine sa doarma cu tine, atunci ...sigur...nu patu-i de vina.

Laura si bebitele: Bianca (5 ani si 7 luni) si Ramona (2 ani jumate)
poze_cu_fetele_mele

Mergi la inceput