viata intima

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

HA ,HA ,Io sincer nu ma regasesc printre voi...ca la noi este activitate mare ...pai ar fi cam de vreo 5 ori pe saptamana..in saptamanile rele ,si asta dupa 4 ani de casnicie.deci sa inteleg ca ma pot declara o fericita .....
dar ,fie vorba intre noi ,exista diversitate ,ca poate altfel m-ar refuza si el pe mine ,sau poate io pe el....dar mereu ,alta vestimentatie sexy ,sau un moment cand poate nu ma astept io ,sau el ....nu trebuie numai in vesnicul pat ,caci atunci dispare tot farmecul, intervine rutina.

deci ,fetelor ,dati bataie ,schimbari radicale si sigur vine si destul de multumitor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mia_tincu@yahoo.com spune:

Oare cine m-a pus sa intru pe pagina asta?
Eu care mai am un pic si nasc, si gifii doar daca merg sau vorbesc mai repede...
Doamne, ce mi-e dor de noptile noastre de amor...Si cind stiu ca tre' sa mai astept si dupa aceea...mult si bine!
Fetelor, faceti-va de cap si pt. mine!!!,ca eu....de la Mia si Cosmin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikoll spune:

parerea mea este ca mai mult ne doare faptul ca nu ne simtim dorite,
nu ca nu facem la propriu;
cred ca daca partenerul ne-ar arata macar zilnic ca ne doreste am accepta faptul ca e obosit si am avea suficiente resurse sa asteptam;
parerea mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naomi_ioana spune:

Nikkol,mare dreptate ai,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mihnea spune:

Hai, mey Lulu, ca la noi nu era asa nici macar in perioada de ilegalitate!!
Unde l-ai gasit, soro???
Dar, ce? Vreti un bb sau asta-i ritmul vostru??

La noi merge treaba usurel, usurel...Daca ajungem si la performanta de 2x pe saptamana ma declar multumita! Si asta tot dupa 4 ani de casnicie!! Plus un bb in camera vecina...

Bebb: Si eu am avut "probleme" de genul tau; sotzu' cica era obosit...Adevaru' este ca el este mai obosit de felul lui!! Si eu mai energica!
In ultima vreme, este mai bine. Si ce este ciudat este ca ne intalnim noaptea, fara sa avem habar cine incepe sa-l caute pe celalalt. De fapt, eu stiu ca el vine spre mine...
Dar si eu, cateodata, cand nu sunt prea obosita!!

Solutii?? Nu stiu...Poate sa fie de vina rutina?

Kylie: la tine este cam ciudata treaba!! Pai cum adik sa nu vrea sa doarma cu tine in pat????? Noi nici cand suntem ciondaniti nu dormim separat...
Discuta cu el, pe de-a dreptu' si zii ce-ti convine si ce nu si vezi poate se repara ceva.
Daca nu, poate este mai bine sa-i pui capat inainte sa doara si mai tare!
Te pup!!

Toate cele bune,

Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)
Pozele noastre 1
Pozele noastre 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kylie spune:

Multumesc fetelor. Pai daca eu nu-s cocheta, atunci nu stiu cine. Mi-am pus si unghii de portelan (pe degeaba) Pai sa stiti ca eu ma dau la el mereu, da' el ba se trage, ba zice ca are treaba, ba zice mai incolo putin. Incep sa ma satur. La 21 de ani nu e nici pe departe ce mi-am dorit! Mi-e rusine sa zic la lume .. i-am spus mamei si bine'nteles ca ma bate la cap sa ne despartim ca nu merita sa imi sacrific tineretea pentru el. Domle' nici cand ies din baie infasurata intr-un prosop minuscul nu se da la mine. N-are nici o treaba, sta si se uita la tv. In timpul zilei abia daca ne vedem, mai spre seara asa vreo 2-3 ceasuri, apoi iarasi pleaca. De exemplu aseara s-a pus si s-a jucat pe calculator. M-am dus si m-am culcat.
Lui i se pare normal sa doarma pe canapea, zice ca ce vreau daca el nu poate sa doarma in dormitor?Sigur ca i-am explicat de N ori, da' e tot aceeasi situatie. Daca ati mai veni cu niste sfaturi v-as fi recunoscatoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamaria spune:

Sa va zic o poveste, dar sa nu dati cu pietre in mine sau sa ma acuzati de lipsa de romantism:
-problemele cu prostata apar in general la barbatii cu viata sexuala "raruta" pen'ca lichidul seminal se acumuleaza si "glanduta" apasa pe prostata si aceasta incepe sa nu se "simta" bine. In concluzie daca nu mai merge cu cine romantice, lumanarele, lenjerii sexy, bai cu spuma etc, expune-i ideea de mai sus (care este f. adevarata) si o va "face" macar in scop terapeutic. Pe urma vorba aceea : "pofta vine mancand", iar daca mai este vorba si despre sanatatea lui...

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

quote:
Initial creeata de bebb

el are initiative, parca, pe zi ce trece mai putine...

incearca sa ai si tu initiative, sa stii ca nu e rau deloc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Bei la noi s-a nasolit treaba de cand cu bebe. Nu eram noi nici inainte prea activi, dar acum trec cate doua saptamani sau mai bine. Eu sunt atat de obosita seara si el la fel ca lucreaza pana seara tarziu. Cand va aud cu performante de astea de gen 5/sapt....

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris1iana spune:

dianamaria , super ideea
hahahaahhah

kylie...e grav ce spui tu !!esti sigura ca nu e vb de alta fata?nu vreau sa te sperii, dar am mai auzit povestea ta ...

Mergi la inceput