viata intima
Raspunsuri - Pagina 16
puisor24 spune:
Din pacate asa ceva se intampla si la mine. In vara am avut arsura chimica de gradul 3 cu podofilina si de atunci imi este frica sa mai facem ceva, si am inceput deja sa ma obisnuiesc fara. Pentru el este mai greu(nu-mi spune dar imi da de inteles. In fiecare seara spera si el la ceva
, dar acest lucru se intampla destul de rar. Imi este frica sa nu devin frigida. Ce ma sfatuiti sa fac? In ultimul timp am facut-o doar a a vrut el nu ca aveam eu chef sau imi doream asta. Am inceput sa nu mai simt dorinta. In ciuda a ceea ce se intampla el se poarta foarte frumos cu mine. De exemplu ieri mi-a cumparat un buchet de frezii( preferatele mele) si o cutie cu ciocolata.
Astept sfaturile voastre.
quote:
Originally posted by Mia.
Nasol,la noi e invers,dar cred ca din cauza anticonceptionalelor nu am chef aproape niciodata,iar el dimpotriva.
Mia
Carmen_Marieta spune:
Puisor cel mai bine este sa o luati usurel, in primul rand trebuie sa-l intelegi si pe sotul tau ca este si el om.Eu am fost operata de sarcina extrauterina, inainte de asta am avut menstruatie o luna de zile, timp in care nu a zis niciodata ca ar vrea ceva, dupa operatie cand mi-a dat doctorita concediu medical l-a chemat si pe iubi sa-i spuna de repaus, credea ca este ca alti barbati..ideea este ca lui ii era frica sa nu ma faca sa sufar. dar dupa un timp a incercat usor-usor, prin mangaieri, vorbe dulci, mici atentii si totul a revenit la normal. daca vrei nimic nu este imposibil. Eu plangeam si tremuram toata ca imi era frica sa nu fac alta sarcina extrauterina, dar cu multa intelegere din partea lui am rezolvat totul.Sper sa gasiti si voi o solutie, sa dea DD cat mai repede.
anca tanasica spune:
fetelor, eu am patit altceva...imediat dupa ce am nascut, din cauza epiziotomiei nu intra...si ne chinuiam noi, si pa mine ma durea ingrozitor, si nu mai aveam nici un chef...el chef mereu...cred ca intervenise un blocaj psihologic, ca faceam sex o data la 2 sapt, ma durea, nu simteam placere...era ingrozitor...si deja nu-l mai doream deloc...ne certam non stop din cauza asta...ajunsese sa nu imi mai ceara, ca era jenant el sa "lucreze" si eu sa ma uit in tavan indiferenta!
acum cateva luni m-am uitat in oglinda si am hotarat ca ori il las (deja era varza relatia!) ori incerc sa imi revin...si m-am gandit ca nu gasesc unul mai bun, so, cum pofta vine mancand... de atunci il "judec" aproape in fiecare seara si chiar de mai multe ori pe seara, ca nu-l las pana n-am orgasm si se mai intampla sa nu am din prima...e super multumit, nu ne mai certam deloc!!!! *nici nu/mi mai fac pb.ca s/ar duce la alta...ca nu cred ca ar mai avea resurse!(
si inca ceva, chiar dc nu are chef si e obosit...ii spun sa stea linistit pe spate...ca ma ocup eu!
Anca si Alexandra (10 nov.2003)
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana
http://www.magnetoterapie.ro
Papadia spune:
Anca tanasica esti super
.M-i se pare normal sa fie multumit cu asa tratatie.
Ei chiar sunt super multumiti cind mai iau si femeile initiativa(ma rog nu pot spune ca toti dar al meu sigur e.)Eu stiu de la al meu sot.Noi nu am avut probl. si sper nici sa nu avem.Deci iubitiva mult.![]()
moldovan
Alynutza spune:
Eu nu ma pot plange de nimic, din fericire n-am avut probleme pana acum. E drept ca inainte sa ne mutam impreuna si mai ales inainte sa ma mut eu de acasa ne "dadeam in petec" de fiecare data cand ni se ivea ocazia, ca de, ne gandeam si noi cine stie cand o sa mai putem...![]()
De cand stam impreuna e si mai bine, acum nu trebuie sa ne "dam in petec" si daca nu mai vrem doar pentru ca nu se stie cand mai avem ocazia. In plus, din cand in cand mai pun la cale cate un joc erotic, o muzica buna, lumanarele parfumate, lenjerie sexy, un striptease... efectul e garantat.
Miresica de 15 iulie 2006