Mamici de mai - iunie 2005 (11)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

Mi-am luat 2 perechi de pantaloni negri « cu burtica », unii mai grosi ptr acum, unii mai subtiri ptr mai incolo. Si eu am o burtica minuscula dimineata si una mare seara, parca n-ar fi una si aceeasi ! ! ! nici nu ma gandesc la concediu. Sunt obosita moarta dar nu dorm bine si cred ca daca as sta acasa mi-as roade unghiile de dimineata pana seara. (15+)

You're unique. Just like anyone else.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Multumesc de incurajari, suratelor!!!!!
NOi am primit aseara de mos nicolae de la o pereche de prieteni un port-bebe. A fost primul lucru pt bebe pe care l-am primit si ne-am impresionat profund....Cat despre patuturi, avem promise trei din neam, au cumparat altii inaintea noastra si acum ni le dau si noua spre folosinta....
NOi am hotarat sa facem Craciunul la ai mei, la Constanta, nu am mai fost de asta vara(cand am ramas gravidachiar la ei) si revelionul am zis ca il facem acasa la prietenii nostri, ca stau la doua case de noi si cand imi e somn, adica repede-repede pot veni acasa in patutul meu...Uff, eu la 10 pic in fiecare seara....

andutzy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Fetelor e cam naspa situatia. Acum vin de la personal iar directoreasa de acolo mi-a strambat din nas la vederea adeverintei mele. A zis sa o las sa studieze problema pentru ca ea nu crede ca o simpla adeverinta este de ajuns si crede ca ar trebui sa mi se dea un fel de concediu medical. Adica un formular care seamana cu cel pentru concediul medical si care este de fapt recomandarea medicului de micsorare a programului si care se elibereaza lunar. Trebuie sa ma apuc sa citesc ordonanta sa vad ce si cum.

Deskid partea a 12-a asa ca haideti sa vorbim acolo.

Andreea
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

Mergi la inceput