Ig G
eu mereu am nelamuriri, cred ca am innebunit pe toata lumea![]()
dar asta e situatia: de la voi aflu cele mai bune raspunsuri si cele mai rapide
deci: Ig G este ce? mie mi-au iesit asa: anti rubella ig g pozitiv
anti cmv ig g pozitiv
anti chlamydia igg echivoc
restul negative
si habar nu am ce inseamna
sa ma ingrijorez?
lili
Sometimes I lie awake at night, and I ask "Where have I gone wrong?" Then a voice says to me "This is going to take more than one night."
Charles M. Schulz
Raspunsuri
DianaR spune:
IgG inseamna imunoglobulina G. Sunt anticorpi cu bataie lunga specifici pentru diversi agresori, daca sunt pozitivi insemna ca ai venit in contact cu boala deci ai avut rubeola, esti purtatoare de citomegalus si s-ar putea sa ai o infectie cu chlamidia. In sarcina, nu este suficienta determinarea IgG, e necesar si IgM care arata daca nu ai o infectie activa in acest moment, infectiile active sunt cele periculoase pentru fat.
Felicitari pentru sarcina. Nu ne innebunesti cu intrebarile, dar cred ca ar trebui sa ai o relatie mai stransa cu ginecologul tau, el ar trebui sa te lamureasca in primul rand!
Diana si
Vladut (16.05.2004)
poze Vladut
Vladut 6 luni
shylili spune:
multumesc de raspuns
din pacate nu e nici o sarcina
analizele le-am facut ca trebuiau facute, voiam sa fiu sigura ca daac e sa raman nu am ceva care sa dauneze bebelui
am facut si igm la toate, au iesit negative, inclusiv la chlamydia; am facut chlamydia si din secretie -e negativ
nu stiu daca sa am motive sa ma ingrijorez
ce inseamna cmv? si ce face?
lili
Sometimes I lie awake at night, and I ask "Where have I gone wrong?" Then a voice says to me "This is going to take more than one night."
Charles M. Schulz
Tia spune:
www.infomedica.ro/anul%202000/10_2000/rez10_2000_2.htm" target="_blank">CMV (citomegalovirus)
DianaR spune:
Eu zic ca nu ai de ce sa te temi, rubeola ai avut si nu mai reprezinta o amenintare, nu esti infectata cu Chlamydia, si esti purtator de citomegalovirus. Riscurile pentru viitorul tau copil sunt minime.
Pentru CMV ti-a raspuns deja Tia.
Diana & Vladut
(16.05.2004)
Vladut 6 luni
shylili spune:
sar'naaaaaaaa
m-am linistit
pupici![]()
lili
Charles M. Schulz