Clarificari privind CIC - 2004 (3)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Rozi, multumesc mult, mult de tot...maine revine colega mea din concediu si vroiam sa fiu sigura inainte sa deschid gura...

Oana si comoara 33+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Rozi, victorie...multumesc de o mie si una de ori...am sunat, i-am trimis legislatia prin e-mail si mi-a dat dreptate; maine imi trimite ce a retinut aiurea si este aproape un sfert din toata indemnizatia...

Oana si comoara 33+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Felicitari!

Victoras (24.08.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

Ma poate ajuta si pe mine cineva intr-o problema?
Eu am nascut pe 3 noiembrie si sunt in concediu de maternitate de la 01.10.2004. Am hotarat sa mentin concediul de maternitate pana in ianuarie inclusiv, iar cu 01.02.2005 sa intru in CIC (AR FI 123 ZILE LUCRATOARE). Am intelesc ca trebuie sa depun la firma o cerere de intrare in CIC, nu? Ei, in aceasta cerere trebuie specificat cat vreau sa stau in CIC? Pentru ca inca nu sunt hotarata. Asta fiindca am nascut gemeni si nu stiu cum ma voi descurca
MULTUMESC

gemenusilor BIANCA si TUDOR - 03.11.2004

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

salutare !
sunt mamica din august 2004 si din luna decembrie am inceput sa incasez indemnizatia pentru cresterea copilului in valoare de 6,5 mil .
Intrebarea si marea mea dilema este cat voi lua din luna ianuarie 2005 , tot 6,5 mil sau cat s-a anuntat in mass media in jur de 8 mil .. sunt in ceatza deasa rau de tot .. ca mai toate legile din tara asta si aceasta ordonanta ne pune imaginatia la incercare !!!
multumesc anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liviu`s spune:

quote:
Originally posted by ad_rianna

Ma poate ajuta si pe mine cineva intr-o problema?
Eu am nascut pe 3 noiembrie si sunt in concediu de maternitate de la 01.10.2004. Am hotarat sa mentin concediul de maternitate pana in ianuarie inclusiv, iar cu 01.02.2005 sa intru in CIC (AR FI 123 ZILE LUCRATOARE). Am intelesc ca trebuie sa depun la firma o cerere de intrare in CIC, nu? Ei, in aceasta cerere trebuie specificat cat vreau sa stau in CIC? Pentru ca inca nu sunt hotarata. Asta fiindca am nascut gemeni si nu stiu cum ma voi descurca
MULTUMESC

pozele noastre

Trebuie sa depui o cerere la angajator, dar nu esti obligata sa precizezi pe ce perioada, ci doar data de la care soliciti CIC. La cerere atasezi certificatele de nastere ale copiilor si livretul de familie.
B.t.w., cele 126 de zile aferente concediului de maternitate sunt calendaristice, nu lucratoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liviu`s spune:

quote:
Originally posted by BLUE ANGEL

salutare !
sunt mamica din august 2004 si din luna decembrie am inceput sa incasez indemnizatia pentru cresterea copilului in valoare de 6,5 mil .
Intrebarea si marea mea dilema este cat voi lua din luna ianuarie 2005 , tot 6,5 mil sau cat s-a anuntat in mass media in jur de 8 mil .. sunt in ceatza deasa rau de tot .. ca mai toate legile din tara asta si aceasta ordonanta ne pune imaginatia la incercare !!!
multumesc anticipat

Deoarece dreptul la CIC s-a constituit in anul 2004, vei lua tot la fel cat iei si acuma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

multumesc Liviu !!!
mare prostie .. nu am cuvinte !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Marius,spune-mi, te rog, in baza carei legi s-a stabilit ca daca intri in CIC in 2004 ramai cu cele 6.5 mil. Eu stiu ca CIC -ul se calculeaza ca procent aplicat la salariul mediu brut pe economie, asa ca nu vad de ce sa nu beneficiem si cele care in decembrie au fost in CIC de marirea din ianuarie. Probabil exista vreo reglemenatre care mi-a scapat si m-ar interesa foarte mult sa stiu baza legala a acestei absurditati.

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
http://community.webshots.com/user/ina32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

Multumesc de raspuns MARIUS. Am gresit eu, sunt 126 zile calendaristice

pozele noastre

Mergi la inceput