sant disperata! - chist ovarian

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camy062004 spune:

doctora la eco vedea ceva si nu prea distingea ce anume este,asa ca a hotarat sa ma opereze nu a fost vorba de scoaterea ovarului nu ma intrebat nimic daca ar fi ceva mai grav sa se ajunga la scoatera ovarului nu mai inteleg nimic plus de asta am aflat abia la externare,nu mi-a spus nimeni nimic asa ca va dati seama ce am simtit eu,chiar credeam ca am scapat cu bine dar de unde problema e din ce in ce mai grava mai ales ca la rezultatul de biopsie e posibil sa fie probleme,daca biopsia iese pozitiv mi sa spus ca raman fara uter, ovar stang trompa etc... ce pot sa mai zic dumnezeu e mare si sper sa vegheze asupra mrea ,speranta moare ultima.va multumesc fetelor pt. raspunsurile voastre psj,felicity,daria,romaniaau,dandana etc...

camy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Camy, am o prietena(coafeza mea)care, dupa o sarcina extrauterina i s-au extirpat o trompa si un ovar. Stii ce i-a spus medicul? Sa-si ia ADIO de la bebe!
Si, surpriza, dupa fix un an a ramas gravida. Fara nici un tratament, nimik. ba mai mult, dupa o pauza de de peste 2 luni. Se certase cu iubitul....
Nu te impacienta. Nu este cel mai grav lucru care ti s-a intamplat.
Fruntea sus. Vei vedea ca rezultatul va fi Ok si, in curand vei avea si bebelusul tau mult asteptat.
Ascult-o pe tanti Musete!
Pupici, Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Camy ,este intr-adevar dureros ,dar nu dispera ,mai dureros este ca inca sunt doctori ,in tara romaneasca ,care pur si simplu fac ce vor ei cu corpul tau si viata ta ,fara sa te intrebe.
tu esti tanara ,si ai sa vezi ,vei trece cu bine peste toate astea si vei avea si un bebe sanatos si frumos....cat despre doctorita...eu una stiu cum as fi reactionat..o strangeam de gat.
multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micalondra spune:

Si mie mi-a descoperit acum 4 ani un chist foliculian, mare cam cat o nuca, la ovarul stang (iar al doilea doctor zicea ca de fapt e legat de ovarul drept si s-a lungit pana in dreptul ovarului stang!?!) si mi-a dat tratament cu anticonceptionale. L-am urmat numai 4luni ca am facut flebita din cauza anticonceptionalelor. Acum dupa aproape 4 ani am ramas insarcinata si l-am intrebat pe doctor daca mai am chistul si nu-l mai am. Insa, asa cum am zis, era foliculian si mi-a si zis doctorul ca se poate sparge la vreun ontact sexual mai profund sau mai puternic. Verisoara mea a avut si chisturi la ambele ovare (zicea doctorul ca arata ovarele ei ca niste struguri) si a scapat tot cu anticonceptionale. Probabil al tau era cancerigen si nu ti-a dat prea multe amanunte doctorita ca sa nu te sperii?

Mergi la inceput

micalondra [probabil al tau era cancerigen]... multumita lui dumnezeu nu a fost am postat un subiect in care spuneam de rezultatul biopsiei ca a iesit bine dar se pare ca tu nu la-i citit si te-ai cam grabit sa-mi dai un raspuns[ gresit] in sfarsit acum a trecut si sant bine.

camy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

Camy ma bucur foarte mult pentru tine , eu am fost sigura de la inceput ca nu e nimic grav si ca doctorita ta a facut o greseala (cum am mai zis si in mesajele anterioare ). Eu nu m-as mai duce in viata mea la doctorita asta . Poate ii dai si numele aici pe forum .

Mergi la inceput

paula dr. nu mi-a facut un rau mi-a facut chiar un bine ovarul care mi la scos era chiar necesar sa-l scoata cu ce am avut eu nu as fi reusit sa raman insarcinata in veci, ovarul care mi la scos avea chist 5cm si aveam vegetatie de cand ma-m nascut eu. vegetatie care nu ma deranjat niciodata dar sa vazut numai in momentul cre ma taiat atunci dr. a luat aceasta hotarare pt. ca nu exista nici o alta sansa. sper ca acum ai inteles de ce sa ajuns la asa ceva.

camy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Cami,

Eu nu prea inteleg, sincer, de ce ii iei apararea. Orice doctor normal DISCUTA cu pacientul toate posibilitatile, inainte de operatie - eu asta cred.
Si eu am avut chisturi bilateriale, unul de aproape 7 cm, am fost la "n" medici care mi-au spus ca asta e, trebuie sa ma taie, si POATE imi vor scoate ovarul. N-am acceptat si am cautat in continuare o solutie.... intre timp, chisturile s-au miscorat semnificativ, asa ca, acum chiar daca m-as opera, nu mai e cazul sa scot vreun ovar.

Pina la urma, gindeste-te ca e corpul tau - a scoate sau nu un ovar e optiunea ta. Normal ca nu putea sa te trezeasca din operatie sa te anunte ca iti scoate ovarul, dar TREBUIA sa discute inainte cu tine toate riscurile.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

Camy curaj! si eu am 3 sferturi din ovarul drept si dupa multe pripetii si chisturi reaparute pe el am ramas insarcinata cand chiar nu speram. Sfatul meu, mai cere o parere la un alt doctor. Iti tin pumnii.

Anka T.

Mergi la inceput

Elise mai inteles gresit,eu nu-i iau apararea din contra incerc sa ma conformez sa accept realitatea,faptul e consumat normal asa trebuia sa discute cu mine sa-mi spuna ce riscuri sant ,ceea ce nu sa intimplat.

camy

Mergi la inceput