Monitorizare....

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Gabi....momentan nu pot sa-mi dau seama care este problema...pina acum toate analizele au iesit bine...mai astept rezultatul la dozarile hormonale....pe care sper sa le am peste 1 saptamina...sa fie oare stresul de vina? Oricum daca nici luna asta nu am norocul sa ramin...vreau ca in ianuarie sa-mi cauterizez o mica rana pe col...descoperita la control...si apoi sa vad ce analize se mai impun....Prietenele imi spun ca ma stresez prea mult si ca de aia nu se prinde nimic....poate ca daca imi mai iau putin gindul de la bebe, atunci sansele de a ramine vor creste. M-am gindit si la inseminare...nu mi se pare o chestie foarte complicata si nici nu costa foarte mult...dar pina la asta astept si ma rog ca in luna cadourilor sa primesc si eu de la "Mos Craciun" un bebe mic....Sa auzim numai de bine si sa credem in minuni. Te pupic dulce!

cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Cata,sa dea Dumnezeu sa primesti cadoul dorit de la Mos Craciun!Trebuie!Si eu vreau!Prestez bine zilele acestea...dar nu ma astept la o minune cu toate ca pe acest forum s-au intamplat minuni la probleme ca cele avute de sotul meu!Cum zicea si dr Soare ...este de ajuns ca un singur spermatozoid sa ajunga unde trebuie!Eu il astept deja de 2 ani si numai ajunge unde trebuie!

Si eu din februarie incep HSG,analize hormonale si eco .In martie vreau sa incep inseminarile!

Stresul afecteaza fertlitatea!Atunci cand te gandesti mai putin la bb ramai insarcinata!Poti sa nu te gandesti la bb cand dorinta este asa de mare?

Gabi.

Mergi la inceput

Da Gabi, asa este...dar sa speram ca toate eforturile noastre vor fi rasplatite....daca ne dorim tot universul va "complota" in favoarea nostra si in noi va rasari o noua viata...Daca poti sa-mi spui si mie...am o nelamurire...de luna asta am inceput sa-mi iau temperatura...savad daca creste si sa observ momentul in care sunt la ovulatie...cred ca incepind de miine intru in perioada fertila...iar saptamina viitoare, pe marti, miercuri ar trebui sa se produca ovulatia. Daca temperatura nu creste inseamna ca nu are loc ovulatia? Tu ce stii despre asta? Toate gindurile bune si sa auzim numai de bine!

cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.popescu spune:

Buna ziua,
Stie cineva daca inainte de inseminare intra-uterina se face si stimulare ovariana?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Daca este cazul, da! Depinde in mare masura de rezultatele de la eco vaginale (monitorizare), analize hormonale. Sunt multe subiecte pe forum!
Bine ai venit printre noi, si succes!
multe, Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

quote:
Originally posted by georgiana.popescu

Buna ziua,
Stie cineva daca inainte de inseminare intra-uterina se face si stimulare ovariana?

mergi pe link-urile de mai jos:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35008" target="_blank">Inseminare artificiala [IAS] 10 sau www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32167" target="_blank">SCURTATURI - SUBIECTE "FIERBINTI" la cap. inseminarea artificiala

bine ai venit la

Mergi la inceput

Apropo de inseminare....Martea trecuta cind am fost la doctorita Moisa i-am spus ca imi doresc sa ramin foarte repede chiar sa trecem la monitorizare si inseminare...Mi-a zis ca in ziua a 8-a sa fac iar in a 10 zi sa merg sa-mi faca o eco vaginala...urmata de un TPC...si abia pe urma se pune problema daca este cazul sau nu de inseminare....Voi cum a-ti ajuns la inseminare...cine si mai ales de ce v-a recomandat-o? Era cumva TPC-ul negativ?

cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Cata - in cazul meu, eu fac inseminari cat nu este sotul meu in tara.
Este o insiruire de proceduri, ca sa zic asa. Nu se trece la inseminari pentru ca vrem/cerem noi. Se fac o serie de analize, apoi se monitorizeaza, se in anumite zile, si daca nu este nici un rezultat bun, se trece la inseminari.
In general, se recomanda de catre doctor.
Bafta si cat mai curand sa te vad .
Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Cata,
eu am TPC negativ iar recomandarea a fost inseminare. Eu cred ca o sa fac prima inseminare in ianuarie sau februarie.
Multa bafta si sa auzim numai de bine
LilianaM

Mergi la inceput

Da...si luna asta nimic....tocmai mi-au venit rusii....dar nu-i nimic...sper sa treaca mai repede cele 8 zile pina la ca dupa inca 2 sa ajung la doctorita sa-mi faca eco vaginal sa-mi zica cum stau....recunosc ca inca am emotii legate de TPC....dar sper totusi sa iasa pozitiv....MRL am si eu o intrebare? Ti-a zis doctorul motivul pentru care a iesit negativ? De cind incerci sa faci un bebe? Bety tu cite inseminari ai facut ? Ai si tu TPC negativ? Va pup si vorbim....aveti grija de voi....

cata

Mergi la inceput