Monitorizare....
Raspunsuri - Pagina 2
copilutzu spune:
musete 

De unde ai dragutzica atat optimism ? Ai atat de mult...ca ii molipsesti si pe cei ce iti citesc randurile...
Fetelor va pup si va tin pumnii
Dupa sarbatori incep si eu monitorizarile (cred..... sa vad ce o zice dr. Moisa ca vreau sa ajung la ea la cabinet)

"Ajuta-i pe cei ce nu se pot ajuta pe ei insisi !"
Copilutzu
utocatalina spune:
Fetelor ..cineva mi-a ghicit
acum jumatate de an...ca in ianuarie 2005 ramin insarcinata....si cred ca de atunci am capatat fixatia cu bebe
cit mai repede....sper sincer sa fie ca un cadou de craciun si sa dea domul ca toate care ne dorim sa raminem cit mai repede
.Oricum si eu voi merge mai departe cu tot ce imi recomanda
Moisa...Sa ne rugam si sa speram!
cata
copilutzu spune:
Cata,
Si eu am ceva sperante date de horoscopul 2005 de pe www.acvaria.com
sper din tot sufletul ca previziunile sa se adevereasca!
Sa va ajute Dumnezeu sa vi se indeplineasca dorintele!

"Ajuta-i pe cei ce nu se pot ajuta pe ei insisi !"
Copilutzu
gabid spune:
Fetelor,va tin pumnii ca sa fie bine!Trebuie sa reusiti!
Pe voi cat v-a ajuns op inseminare la Dr Moisa in total(inclusiv menogon)?Este mai mult de 10 mil?
ANIS ESTE INSARCINATA!A REUSIT LA PRIMUL fiv LA GIULESTI!EA A CREAT ACEST SUBIECT SI MA BUCUR NESPUS PT EA!DUMNEZEU A AJUTAT-O DACA NU PRIN INSEMINARE A REUSIT PRIN FIV!

Gabi.
bety spune:
Gabi, azi am facut la Giulesti, cu d-na doctor inseminarea. Inseminarea a costat 1.700.000 lei (se da chitanta), iar ieri am facut pregnylul acolo si am platit 240.000 lei. Eu stimulare nu am facut cu nimic, de data asta. De unde sti de suma asta de 10 mil?
, Beatrice
gabid spune:
Eu nu am mai facut inseminari.Am facut stimulare cu menogon dar nu am obtinut foliculi suficient de maturi si in urmatoarea luna mi-a facut stimulare cu puregon 5 fiole.Stiu ca pretul la puregon este vreo 600000 lei fiola sau ma insel!??!
Posibil sa fie mai ieftin,nu?Numai ca la mine mai este si un drum Bacau-Bucuresti cu masina...
Oare accepta eco vaginale si in alte orase decat la ei?Cate eco vaginale ati facut la inseminare?
Multi bebici pt toate fetele!
PS:Eu am un bb-it obtinut prin FIV si vreau sa incerc si inseminari inainte de alt FIV prin toamna urmatoare!
Cum ati ajuns la Dr Moisa?Ati mers la cabinetul ei particular?
Gabi.
bety spune:
Eu am mai facut 2 inseminari cu dansa in 2002, tot la Giulesti si deci o stiu de atunci. Saptamana asta am facut 2 eco vaginale: in ziua a 10 a(marti) si in ziua a 13 a (vineri). Nu stiu daca accepta eco si din alte orase. Pe mine m-a intrebat la prima consultatie daca am facut eco vaginal, sa vada rezultatul. Deci, probabil ca accepta. Ce e drept, fac "naveta" Ploiesti - Bucuresti. Bacaul e cam departe. Si preturi la menogon si puregon nu stiu.
Felicitari pentru bb-ul prin FIV si succes in continuare.
Te
, Beatrice
gabid spune:
Daca reusesc cu menogon sunt o fericita pt ca este 420000lei fiola.Puregonul este 1.2 mil fiola.
Eu vreau sa ma duc la ea cu toate analizele hormonale,histero si eco vaginal in ziua 11.Oare este suficient numai in ziua 11?Mie Ancar mi-a dat in ziua 7,9 si 11.
Multumesc pt felicitari!Fetita mea are 3 ani si 2 luni deja si ne dorim f mult al doilea bb numai ca la primul FIV a fost nevoie de ICSI si nu stiu ce sanse vom avea cu inseminare dar vreau sa incerc pt ca eu am facut FIV fara inseminari inainte.Bani de FIV nu avem deocamdata.Probabil ca vom face un credit in toamna...si daca nu reusim pt ca la FIV eu am reusit la a doua incercare!
Gabi.
utocatalina spune:
Gabid....cit ai incercat inainte de a te hotari la FIV? La insemniari nu ai recurs? Eu astept dozarile hormonale ...cred ca intr-o saptamina, 2 imi vin rezultatele...tot folosesc termometru si sper ca luna asta sa detestez zilele in care sunt la ovulatie iar dupa HSG poate da Domnul si ramin si eu...
Tu de ce ai recurs la FIV...nu s-a putut altfel? Unde ai facut FIV? la Giulesti? Cind mi-am facut acum 3 saptamini HSG-ul erau in salon 2 femei care facusera FIV si mi-au zis ca cel mai ieftin este acolo si ca a costat 2000 de euro...In cazul in care nici luna asta nu ramin ma gindesc la o inseminare...Daca poti sa-mi spui mai multe din experienta ta astept...Te pupic si multa sanatate!
cata
gabid spune:
Eu am facut FIv dupa 2 luni de stimulari pe ciclu cu hormoni.Atunci nu erain voga inseminarea.Acest lucru se intampla in mai 2000.Am facut FIV cu prof Ancar la Medsana.Am reusit la al doilea FIV in 2001 cand am facut doar ET cu embrioni congelati.
Asa ca inseminari nu am la activ...nu se faceau nicaieri.Prof a sperat ca voi obtine o sarcina natural dar nereusind ne-a indrumat spre FIv...a fost fff grabit dupa parerea mea!
Acum vreau sa merg la Giulesti sa fac si inseminari si FIV!In 2000 cand am facut eu FIV la Giulesti erau primele incercari!
La noi problema este din partea sotului cu oligospermie!La Giulesti un FIV+ICSI este 1900 $.La noi a fost nevoie de ICSI la FIV.
Cata,la voi care e problema?Vrei sa faci inseminare?
Gabi.