Bebelusi de iulie-august 2004 (20)
Raspunsuri - Pagina 15
alice2004 spune:
Ca nu am vazut intrebarea ta ... da, faci sucul in sticlutza de la biberon si apoi adaugi o linguritza de pulpa ... cel putin asa am facut eu ... da asta dupa ce am ajuns la 70-80 ml de suc, in timp ...ca daca e putin suc, o sa iti fie greu sa mai pui si pulpa in el ... ia-o incetinel, intii cu sucul de la mar, apoi putin morcov sau portocala si later si pulpa de fruct ... nu incepe cu toate odata ca nu este bine, poate nu tolereaza vreun fruct si iti va fi mai usor sa vezi care este daca le iei pe rind !
Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
http://community.webshots.com/user/alice20041
Dorsilia spune:
right, asa o sa fac, dar in cat timp ai ajuns la 80 de ml ? si supica ii dai deja ? Si cand bea 80 de ml de suc mai bea si lapte sau asta e o masa?
Dorsilia spune:
aaa, pai al meu e mai "matur" cu aproape 2 saptamani ca Mofletelu tau si inca nu se rostogoleste, decat da din craci cand il schimb si se ridica pe calcaie si-mi impinge pampersul jos sau se suce pe o parte de nu-l pot incopcia in el, insa nu se poate pune singur pe burtica si nici de pe burtica nu se poate pune pe spate, plange sa-l pun eu...de dormit pe burta nici vorba, nu vrea deloc, decat pe burta mea, o fi mai grasa si mai moale decat a lui. Ca veni vorba, nu reusesc sa slabesc defel alea 6 - 7 kg...si ieri am baut o cafea la 10 si pana seara la 6 nimic-nimicuta ca am avut de lucru, si acu cantarului sta infipt la 63 de ma nervez deja cand vaz ce manson de grasime am pe burta
alice2004 spune:
Stai s-o iau pe rind ... Supa nu ii dau inca, zic io ca de saptamina viitoare, ca tocma ce am inceput cu cerealele ! Iar cu sucul am inceput de la doua luni, cite o lingurita pe zi in plus, intii cu mar, apoi cu morcov si putina portocala pina am ajuns la 20-20-20 din fiecare (cu aproximatie, ca nu am stat sa calculez niciodata prea abitir si cind venea marul la rind innebuneam de cit timp pierdeam pina obtineam zeama!!!). Asa ca incepi si tu azi cu o lingurita de mar si vezi daca ii place sau daca nu cumva ii pricinuieste la burtica ... Mie mi s-a spus sa ii dau fructele undeva intre masa de dimineata si cea de prinz, iar eu am ales sa o fac intre 11.30 si 12, sa am timp pina la doua, sa nu se suprapuna laptele cu sucul si sa stii ca nu am avut probleme nici cu burtica nici cu scaunele ! Si dupa citeva zile de 20-20-20 ml din fiecare cind a venit asistenta la controlul de 3 luni mi-a spus ca pot creste cantitatea de suc pina la 70-80 ml, si abia dupa am pus si pulpa de fruct ... doar mar ! Acum ii dau cu lingurita, dupa cum spuneam ... intii marul ras si apoi sucul la urma ! Deci inarmeaza-te cu rabdare si ai sa vezi ca totul o sa fie bine !
Cit despre kilogramele in plus, eheeeei, asta e alta poveste, io sint in categoria "mai vreau sa ma ingras", ca pielea naibii pe mine, nu am pastrat ABSOLUT NIMICA din kilele acumulate in timpu sarcinii, asa ca ...
mihaella spune:
Hello
Mai, gagici,io am capatat o frica de diversificare de numa' numa!
Silfidutza mea nu pare sa aibe nici o atractie penru partea culinara...Cerealele nu prea ii mai plac, cu suculetele n-a fosst prea mare succesul...ba' chiar cred ca a si durut-o burtica un pic!
Drept ptr. care ieri i-am luat 'nspe borcanele ptr 4 luni ...SURPRIZA: piurelul de mere banane si portocale de la Nestle.I-a placut maimutzicii!Sper sa nu fi fost o intamplare,drept ptr care mai testam si azi!
Lia, am vazut ca intrebai de sterilizarea la rece.Eu una, consider ca e cea mai tare inventie posibila.Este foarte comoda si nu e scumpa deloc.Foloseste-o cu incredere.
Datorita lipsei pofeti de mancare,am inceput sa-i dai profilactic fier Haussman cate 2 pic/ de 3 ori pe zi, pana la rezultatele hemogramei....
Io ma duc cu capul
alice2004 spune:
Lia, ca vorbeam de cum doarme Moflescovici al meu - uita-te ca am pus doua poze noi in ultimul album, sa vezi pozitie !!!!Hehehehehe, ce-am mai ris !!! Nu m-am putut abtine sa nu-i fac niscaiva pozici !
roller025 spune:
Mihaiule!!!! Calma, mamico! Si Vic s-a strambat la mancarea facuta de mine! Si ce mi-au auzit urechile de la tati.... Si a revenit la papa de la mami de la san. Si borcanasul de la Nestle sr fi trebuit dublat... Usurel si muuuuuulta rabdare! E altceva decat stie ea, ar vrea dar parca nu!
Lia, Vic e f agitat de felul lui. Nu sta 2 minute intr-un lok. Se plictiseste f repede de jucarii si nu vrea sa stea decat in fund sau in picioare sa exploreze totul in jur. Daca il pun la orizontala neaparat trebuie sa ma joc cu el, altfel e jaleeee. Incepe sa urle! O sa ajunga si Danutu tau la astea, ai rabdare.
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
Dorsilia spune:
MULTAMIM PT RABDARE ALICE !
Sa stii ca trebe sa fii multumita, sa pui kile e mai usor, sa le dai jos e mai greu....culmea e ca io m-am chinuit pana la 30 de ani sa le pun, primele 4 luni de sarcina am mancat cu forta la sfatu medicului ca sa pun pe mine, apoi am pus de buna voie pana la 9 luni si de atunci am scapat de 10 kile da restu se tin de mineca scaiu de blana oii, mi s-o fi modificat metabolismul, asimilez tot acum, nimic nu risipesc, foca econoama ce-am ajuns
alice2004 spune:
Mihaella, tocmai ce ma intrebam ce mai faci ?!!! Mai ai si tu rabdare, poate e numai un inceput mai greu cu fetitzul mic de refuza diversificarea ... aaa, si ziceam io de borcanele ca sint bune ... am avut dreptate !!! Culmea ar fi ca tocmai Moflici sa le refuze, ce m-as mai ride !!!
alice2004 spune:
Pai, Lia, daca ar fi asa de usor ... Mie lumea mi-a zis ca o sa ma ingras dupa primu copil, dar io tot la 50 de kile sint !!! Poate dupa primul de dupa al cincilea .... stiu io ?