Am nevoie de o bona

Am nevoie de o bona | Autor: Oliv

Link direct la acest mesaj

Va rog daca cunoasteti pe cineva de incredere, am nevoie de o bona in zona P-ta muncii - Dristor, incepand cu luna ianuarie, programul este discutabil, in sensul ca s-ar putea sa nu fie nevoie in fiecare zi, mai sta si sotul din cand in cand acasa. Am un baietel de 1 an.
Va multumesc mult.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PaulaM spune:

Buna,
eu o cunosc pe mama unei prietene care cauta ceva de genul asta. are in jur de 50 de ani si locuiesc in p-ta Alba Iulia.
Se numeste Nistor iar tel de contact este 321.08.66
Bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oliv spune:

Multumesc. O sa sun. Olivia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annablue spune:

Buna Oliv,

Daca te intereseaza o bona din generatia ta, care are un baietel de 2 ani si 2 luni si care este dornica sa ingrijeasca un alt bebe pentru ca adora copiii, anunta-ma. Eu am 26 de ani, am studii superioare, mi-am crescut baietelul dupa toate regulile cresterii si ingrijirii corecte si sanatoase a copiilor.(avem poze, daca vrei sa te uiti)
Iubesc copiii la nebunie si pentru ca nu voi mai putea avea din motive medicale, mi-as dori sa pot ingriji un alt bebe al carei mamica are nevoie de o mana de ajutor. Eu l-am crescut singura cu sotul si stiu pe propria piele ce inseamna sa nu poti respira nici o secunda din grija pentru puiul tau.
Acum baietelul meu e mare si merge la cresa pentru a sta in compania altor copii de aceeasi varsta iar eu am ramas fara serviciu dupa CIC asa ca avem nevoie de niste bani in plus pentru a face fata cheltuielilor de zi cu zi.
Deci, daca nu ai gasit inca ceea ce cauti si daca vrei o bona ce nu are decat experienta propriului ei copil deocamdata, da-mi un PM.

Annablue si Adrian-Vlad (1.11.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vandana spune:

AM O PRIETENA DE 50 ANI FFFF BUNA ZONA DRISTOR DACA VREI SUNA LA 3240035 INTRE 14- 17 SI SA VADEM CE PUTEM FACE.PE MINE M-A AJUTAT MULT CU FETITA MEA CAND AM AVUT NEVOIE DE AJUTOR. TI-O RECOMAND CU CALDURA. DANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_ni spune:

quote:
Originally posted by annablue

Buna Oliv,

Daca te intereseaza o bona din generatia ta, care are un baietel de 2 ani si 2 luni si care este dornica sa ingrijeasca un alt bebe pentru ca adora copiii, anunta-ma. Eu am 26 de ani, am studii superioare, mi-am crescut baietelul dupa toate regulile cresterii si ingrijirii corecte si sanatoase a copiilor.(avem poze, daca vrei sa te uiti)
Iubesc copiii la nebunie si pentru ca nu voi mai putea avea din motive medicale, mi-as dori sa pot ingriji un alt bebe al carei mamica are nevoie de o mana de ajutor. Eu l-am crescut singura cu sotul si stiu pe propria piele ce inseamna sa nu poti respira nici o secunda din grija pentru puiul tau.

draga Anna,ma numesc elena, suntem d acc.varsta, numai k eu am un bb de 2 luni.in cazul in kre nu ai gasit ceva de lucru si mai esti disponibila, as avea nevoie de o bona NUMAI PT. WEEK-END.SCRIE-MI MAI MULTE DESPRE TINE PE MAILUL URMATOR: NITOIELENA@YAHOO.COM.Poate kiar ne intalnim.indiferent de raspunsul tau, astept un msg.
multumesc
Acum baietelul meu e mare si merge la cresa pentru a sta in compania altor copii de aceeasi varsta iar eu am ramas fara serviciu dupa CIC asa ca avem nevoie de niste bani in plus pentru a face fata cheltuielilor de zi cu zi.
Deci, daca nu ai gasit inca ceea ce cauti si daca vrei o bona ce nu are decat experienta propriului ei copil deocamdata, da-mi un PM.

Annablue si Adrian-Vlad (1.11.2002)

Mergi la inceput